Enginyers BCN#705

Edicions anteriors
Envia a un amic

5 de desembre de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

Els col·legiats podreu votar el pressupost de 2019

A partir del 17 de desembre els col·legiats podreu decidir, de manera telemàtica, el futur del pressupost de l’any que ve. Les votacions electròniques es tancaran el dia següent durant la Junta General Ordinària, on s’estudiarà i s’aprovarà, si escau, els ingressos i despeses de 2019. A l’acte, exclusiu per a col·legiats, es podrà votar també de manera presencial. S’emetrà per videostreaming. Més informació.

Llegiu-ne més

Concert de Nadal: Comença les festes amb els companys

El tradicional acte festiu del Col·legi abans de les festes de Nadal s’apropa. El Concert de Nadal reuneix cada any centenars (a vegades més d’un miler) d’enginyers de l’àmbit industrial en un entorn especial. És un bon moment pel networking i per celebrar el Nadal amb altres professionals. Es farà a la basílica de Santa Maria del Mar el 21 de desembre a les 20.30 h. Actuarà El Teatre Instrumental. Demana les entrades en aquest enllaç o presencialment a la seu col·legial.

Llegiu-ne més

Premiem el millor expedient de la UAB

Un iPad, un diploma de reconeixement i un any de col·legiació gratuïta és, ni més ni menys, el premi que va donar el Col·legi a David Gómez Calderón, l’alumne amb el millor expedient acadèmic de l’Escola d’Enginyeria de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Va ser el 29 de novembre durant l’acte de graduació del centre. Una mostra més de què el foment dels joves és a l’ADN d’ENGINYERS BCN.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Barcelona Building Construmat inclou un nou espai per a despatxos professionals

Si ets col·legiat i tens una enginyeria aquesta informació t’interessa. La propera edició del saló de la construcció Barcelona Building Construmat comptarà amb una zona exclusiva per a despatxos professionals. Serà del 14 al 17 de maig a Fira Barcelona. Tindràs un preu especial si ho contractes abans del 8 de febrer. Més informació en aquest document.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Quants currículums tens? A més currículums més oportunitats

Ja coneixem la importància que té el nostre cv a l’hora d’accedir a un procés de selecció, però t’has parat a pensar que tenir més d’un cv pot donar-te moltes oportunitats per donar a conèixer la teva candidatura?

Necessitem adaptar el nostre cv a cada oferta de treball. Això no és una tasca fàcil però val la pena invertir temps per fer-ho, ja que els resultats seran, de ben segur, òptims per arribar a les entrevistes de treball i així poder exposar directament el nostre talent i experiència al seleccionador. També podem tenir més d’un cv fet per cada perfil professional.
Els enginyers som professionals versàtils i això ens ajuda a tenir més possibilitats d’accés al mercat laboral, però per aconseguir-ho cal estar preparats.

Si vols més informació al col·legi t'assessorem.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Iniciació a l'exercici professional

Activitat exclusiva i gratuïta per col·legiats i precol·legiats.

Tecnoespai

10, 11 i 12 de desembre de 2018, de 17 a 20 h

Llegiu-ne més

14a Edició del Dia del Foc, Barcelona

Sala d'actes del Col·legi

12 de desembre de 2018, de 9 a 14h

Llegiu-ne més

Junta General Ordinària

Sala d'actes del Col·legi

18 de desembre de 2018

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Concert de Nadal 2018

Entrades presencialment a la seu col·legial (c/ Consell de Cent, 365) o efectuant la inscripció a l’activitat.

Basílica de Santa Maria del Mar

21 de desembre de 2018, a les 20.30 h

Llegiu-ne més

Formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat