Enginyers BCN#704

Edicions anteriors
Envia a un amic

29 de novembre de 2019
Notícies ENGINYERS BCN

El degà fa balanç de l'any i avança novetats pel 2019

A l'Observatori del Theknos de novembre-desembre el degà del Col·legi, Miquel Darnés, repassa alguns dels fets més destacats de l'any com la posada en marxa del Tecnovisat per dispositius mòbils, el blog i el nou Departament del Col·legiat, Comunicació i Màrqueting. A més, dona algunes pinzellades del que el 2019 depararà al Col·legi. Un exemple d'això és un nou campus de formació en línia. Llegeix l'article sencer aquí.

Vota el pressupost de l’any que ve

L'Institut d'Estudis Catalans defineix pressupost com “les despeses i els ingressos d’una entitat per a un període de temps determinat”. El 18 de desembre, a la Junta General Ordinària, els col·legiats podreu votar el pressupost de 2019 presencialment a la sala d'actes i de forma telemàtica a partir de les 9 del matí del 17 de desembre i fins el tancament de la votació el mateix 18 de desembre. L'acte, exclusiu per a col·legiats, també es podrà seguir per videostreamingMés informació.

Llegiu-ne més

Theknos: Parlem d'innovació a la indústria catalana

Ja pots llegir en aquest enllaç el número de novembre-desembre de la revista del Col·legi. En aquesta edició del Theknos parlem dels esforços que la indústria fa per invertir en innovació tecnològica, dels Locals de Risc Especial, del servei de visats i del nou catàleg de formació. I recorda que en aquest apartat del web podràs veure els números anteriors de la revista i la resta de publicacions que edita ENGINYERS BCN.

Santa Maria del Mar, l’escenari del Concert de Nadal 2018

És el major exponent del gòtic català i una de les basíliques més fotografiades del món. Santa Maria del Mar ha estat testimoni, des de la seva creació l’any 1329, d’una infinitat d’esdeveniments, i ara n’està a punt de viure un altre. El Concert de Nadal 2018 se celebrarà el 21 de desembre a les 20.30 h i en aquesta edició actuarà El Teatre Instrumental. Demana la teva entrada (8 euros per persona) en aquest enllaç o presencialment a la seu col·legial.

Llegiu-ne més

Els enginyers tècnics denuncien la confusió creada pel Pla Bolonya

La jornada “L’Enginyeria és un grau” va escenificar, el 23 de novembre, la unió dels 14 col·legis d’enginyers graduats i tècnics en plantejar el desconcert que ha suposat el Pla Bolonya i el pas als graus. L’acte es va celebrar a ENGINYERS BCN i en ell hi van participar experts i representants del sector. Mira el vídeo complet de la jornada aquí.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

Actualitzades les normes de distribució i ús de combustibles gasosos

En data 23 de novembre de 2018, ha estat publicada en el BOE la disposició següent:

• Resolución de 14 de noviembre de 2018, de la Dirección General de Industria y de la Pequeña y Mediana Empresa, por la que se actualiza el listado de normas de la instrucción técnica complementaria ITC-ICG 11 del Reglamento técnico de distribución y utilización de combustibles gaseosos, aprobado por el Real Decreto 919/2006, de 28 de julio. Pots consultar-ho aquí.

Aprovat el Reglament sobre seguretat nuclear

En data 24 de novembre de 2018, ha estat publicada en el BOE la disposició següent:

• Real Decreto 1400/2018, de 23 de noviembre, por el que se aprueba el Reglamento sobre seguridad nuclear en instalaciones nucleares. Pots consultar-ho aquí.

Borsa de treball

Es busquen enginyers/es en docència per un centre de formació per instal·ladors

L’Àrea d’Ocupació i Promoció Professional del Col·legi està buscant dos enginyers/es per fer de professor/a de certificats de professionalitat d’electricitat (es requereix experiència com a docent ja sigui via CAP o Màster de formació del professorat) (Ref. Oferta 18-1222-P) i professor/a d’instal·lacions tèrmiques en edificis. (Ref. Oferta 18-1221-P) ambdues ofertes són per treballar a temps parcial en un centre de formació per instal·ladors del baix llobregat.


Si vols saber més detalls i condicions de les ofertes consulta els enllaços que indiquem a continuació:

Veure ofertes completes: 18-1222-P i 18-1221-P 

Envia el teu CV a ocupacioipromocio@ebcn.cat indicant la referència de l’oferta o inscriu-te directament a partir de l’enllaç indicat.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Sortida al teatre “Figuretes de vidre” de Tennessee Williams

Sortida al Teatre del Cercle de Gràcia per veure l'obra "Figuretes de vidre" de Tennessee Williams, previst pel dissabte 1 de desembre, organitzat per la comissió de Cultura i Esports.

1 de desembre de 2018, a les 19.45 h

Llegiu-ne més

Tertúlies d’economia

Sala d'actes del Col·legi

3 de desembre de 2018, a les 19.00 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Planificant les nostres inversions

Tecnoespai

3 de desembre de 2018, de 18 a 20h

Llegiu-ne més

Iniciació a l'exercici professional

Activitat exclusiva i gratuïta per col·legiats i precol·legiats.

Tecnoespai

10, 11 i 12 de desembre de 2018, de 17 a 20 h

Llegiu-ne més

14a Edició del Dia del Foc, Barcelona

Sala d'actes del Col·legi

12 de desembre de 2018, de 9 a 14h

Llegiu-ne més

Presenta amb èxit el teu TFG

Activitat exclusiva i gratuïta per a estudiants d’enginyeria de l’àmbit industrial.

Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), Sala de Conferències del TR1

12 de desembre de 2018, de 12 a 14h

Llegiu-ne més

Concert de Nadal 2018

Entrades presencialment a la seu col·legial (c/ Consell de Cent, 365) o efectuant la inscripció a l’activitat.

Basílica de Santa Maria del Mar

21 de desembre de 2018, a les 20.30 h

Llegiu-ne més

Formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat