Enginyers BCN#703

Edicions anteriors
Envia a un amic

22 de novembre de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

Fins a un 25% de descompte en formació

A ENGINYERS BCN també celebrem el Black Friday. Fins el 30 de novembre els col·legiats que us apunteu a un d’aquests cursos tindreu un 15% de descompte. Si ho feu a dos, la reducció en el preu serà del 25%. No deixeu escapar aquesta oportunitat de formar-vos amb nosaltres. A més, les persones que us col·legieu tindreu un 50% de descompte en els drets d’entrada i un curs d’aquesta llista també a meitat de preu.

Llegiu-ne més

Els graus en enginyeria, a anàlisi

La METGEC -associació que aplega uns 15.000 enginyers- organitza per divendres 23 de novembre la jornada “L’Enginyeria és un grau”, on experts i representants del sector debatran sobre els graus en enginyeria. Entre altres qüestions: Tenen atribucions professionals els graus? Poden els graduats en enginyeria accedir al nivell A1 de l’administració? Quin nivell tenen els graus en el Marc de Qualificacions Europeu? Confirma assistència a jornadaenginyeria@lidera.cat. Més informació

Llegiu-ne més

L’orquestra El Teatre Instrumental actuarà al Concert de Nadal 2018

Són compatibles modernitat i música clàssica? El Teatre Instrumental ho té clar: sí. Aquesta orquestra de Barcelona, assessorada pel reconegut intèrpret de clarinet Lorenzo Coppola, proposa un gir contemporani al classicisme vienès de Mozart i Haydn. És el grup que tocarà durant el Concert de Nadal 2018 el 21 de desembre. Com sempre, l’emblemàtic acte se celebrarà a la basílica de Santa Maria del Mar. El cost de l’entrada és de 8 euros per persona. Demana-la en aquest enllaç o presencialment a la seu col·legial.

Llegiu-ne més

La primera promoció d’enginyers tècnics industrials químics celebra 50 anys

Maria Cinta Pastor, vicedegana del Col·legi, va participar en l’acte que commemorava aquesta setmana el cinquantè aniversari dels primers enginyers tècnics industrials químics. Era l’any 1968 i des d’aleshores la professió ha evolucionat considerablement. Pastor va ser una d’aquestes 100 primeres graduades i en un emotiu discurs va recordar els que ja no hi són i va posar en valor el paper destacat d’una generació primerenca en el desenvolupament industrial de Catalunya.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Ja disponible el tràmit per legalitzar les instal·lacions de PCI a Catalunya

Des del 19 de novembre ja s’ha posat en servei el tràmit per inscriure al RITSIC les instal·lacions de Protecció Contra Incendis a Catalunya. Podeu accedir a través de Canal Empresa o directament mitjançant aquest enllaç.

“Geotèrmia, l’energia de la Terra”

Diuen que és una de les energies del futur, tant des de la perspectiva de la sostenibilitat com de l’economia. La geotèrmia ha arribat per quedar-s’hi, i amb la intenció de debatre i oferir punts de vista d’institucions i experts en la matèria, el col·legi d’enginyers en mines i energia organitza, pel 30 de novembre, un acte que té per lema “Geotèrmia, l’energia de la Terra”. Inscriu-te aquí. Més informació.

Llegiu-ne més

Dones enginyeres: podeu guanyar 25.000 euros amb la Fundación Talgo

Fins el 14 de març les dones que hàgiu aconseguit grans assoliments o reconeixements en empreses d’enginyeria podeu participar en la “Primera Edición del Premio Fundación Talgo a la Excelencia Profesional en la mujer Ingeniera”. Aquests guardons volen impulsar la igualtat de gènere en la professió atorgant 25.000 euros a la guanyadora. Bases del concurs.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

Publicada al BOE la regulació sobre els procediments d'homologació de vehicles

En data 20 de novembre de 2018, ha estat publicada en el BOE la disposició següent:

Orden ICT/1212/2018, de 12 de noviembre, por la que se actualizan los anexos II, III, IV, V, VI, VII, VIII, IX, X, XI y XII del Real Decreto 750/2010, de 4 de junio, por el que se regulan los procedimientos de homologación de vehículos de motor y sus remolques, máquinas propulsadas o remolcadas, vehículos agrícolas, así como de sistemas, partes y piezas de dichos vehículos. Pots consultar-ho aquí.

Borsa de treball

Recorda que pots tenir ofertes de treball del Col·legi a la teva butxaca

Tant si busques feina, com si vols estar informat de l’actualitat del mercat laboral, en tot moment pots consultar les ofertes de treball que es publiquen a la Borsa de treball del Col·legi. Et recordem que ENGINYERS BCN té una APP gratuïta per consultar i poder inscriure’t a les ofertes a través del mòbil i/o tauleta.
A data d’avui ja hi ha més de 1000 companys que estan utilitzant l’App.
Amb un sol clic podràs accedir a tota la informació de l’Àrea d’Ocupació i Promoció Professional.

Descarregueu-vos l'App per iOs o Android.
 

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Jornada “L’Enginyeria és un grau”

Inscripcions: cal confirmar assistència a jornadaenginyeria@lidera.cat

Sala d'actes del Col·legi

23 de novembre de 2018

Llegiu-ne més

Planificació financera personal (II)

Tecnoespai

26 de novembre de 2018, de 18 a 20h

Llegiu-ne més

PAU's i altres eines d'autoprotecció. Actualització de criteris i recomanacions de la TID-PAU

Més informació i inscripcions aquí

Espai Francesca Bonnemaison

27 de novembre de 2018

Llegiu-ne més

Com certificar les instal·lacions de protecció passiva?

Més informació i inscripcions aquí.

Sala d'actes del CAATEEB

28 de novembre de 2018

Llegiu-ne més

Presentació dels plecs de clàusules de concursos d'Infraestructures.cat

Sala d'actes del CAATEEB

29 de novembre de 2018

Llegiu-ne més

Jornada sobre seguretat contra incendis en hangars i terminals aeropoartuàries

Sala d'actes del Col·legi

29 de novembre de 2018, de 9 a 14.45 h.

Llegiu-ne més

Sortida al teatre “Figuretes de vidre” de Tennessee Williams

Sortida al Teatre del Cercle de Gràcia per veure l'obra "Figuretes de vidre" de Tennessee Williams, previst pel dissabte 1 de desembre, organitzat per la comissió de Cultura i Esports.

1 de desembre de 2018, a les 19.45 h

Llegiu-ne més

Tertúlies d’economia

Sala d'actes del Col·legi

3 de desembre de 2018, a les 19.00 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Planificant les nostres inversions

Tecnoespai

3 de desembre de 2018, de 18 a 20h

Llegiu-ne més

Formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

4 de desembre de 2018, de 9 a 18h

Llegiu-ne més

Iniciació a l'exercici professional

Activitat exclusiva i gratuïta per col·legiats i precol·legiats.

Tecnoespai

10, 11 i 12 de desembre de 2018, de 17 a 20 h

Llegiu-ne més

Presenta amb èxit el teu TFG

Activitat exclusiva i gratuïta per a estudiants d’enginyeria de l’àmbit industrial.

Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), Sala de Conferències del TR1

12 de desembre de 2018, de 12 a 14h

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat