Enginyers BCN#700

Edicions anteriors
Envia a un amic

1 de novembre de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

Escoles, Generalitat i Col·legi s’uneixen per impulsar les enginyeries industrials

Es calcula que hi ha unes 500 places sense cobrir als estudis d’enginyeria de l’àmbit industrial a Catalunya. Per tal d’augmentar la demanda d’alumnes, el 29 d’octubre es va constituir a la seu col·legial el Comité d’Impuls a les Enginyeries Industrials. Està format per les escoles que ofereixen aquests estudis, la Secretaria d'Universitats de la Generalitat i el Col·legi i el focus de la seva activitat és l’alumnat de primària i secundària.

Llegiu-ne més

Aprèn a optimitzar una planta industrial amb la robòtica col·laborativa

Les noves tecnologies estan canviant la fisonomia de les plantes de producció. Per aprofitar les oportunitats que proporciona la Indústria 4.0 us proposem el curs “Aplicacions de les tecnologies de la Indústria 4.0 a l’entorn del Lean Manufacturing”. Es realitzarà els dies 12 i 14 de novembre i estarà impartit per Javier Franco, Gestor de Projectes de Leanbox. Inscriu-te aquí si ets col·legiat o precol·legiat i aquí si no ho ets. Inclou esmorzar. Més informació.

Llegiu-ne més

T’expliquem el nou reglament d'emmagatzematge de Productes Químics (APQ)

La normativa que afecta els professionals que treballen amb productes químics fa poc que ha canviat. És necessària una posada al dia i el Col·legi vol facilitar-te-la. Els dies 13 i 15 de novembre tècnics de SGS impartiran el curs “Nou reglament d'emmagatzematge de Productes Químics (APQ)”, el qual compleix amb els requisits per certificar-se com Expert en Legalització d'Activitats. Inscriu-te aquí si ets col·legiat o precol·legiat i aquí si no ho ets. Més informació.

Llegiu-ne més

El Col·legi es reuneix amb l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida

El degà, Miquel Darnés, ha mantingut una reunió amb Francesc Giner i Anna Bacardit, director i sotsdirectora de l’Escola d’Enginyeria, en el Campus Universitari Igualada-UdL, per continuar amb la col·laboració escola-col·legi.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

Mesures urgents per la transició energètica

 En data 26 d’octubre de 2018, ha estat publicada en el BOE:

• Resolución de 18 de octubre de 2018, del Congreso de los Diputados, por la que se ordena la publicación del Acuerdo de Convalidación del Real Decreto-ley 15/2018, de 5 de octubre, de medidas urgentes para la transición energética y la protección de los consumidores. Pots consultar-ho aquí.

Borsa de treball

Es busca un/a enginyer/a de projectes per una empresa d'aplicacions criogèniques

L’Àrea d’Ocupació i Promoció Professional del Col·legi està buscant un/a Enginyer/a de Projectes (Ref. Oferta 18-1022-SC). Empresa d'aplicacions criogèniques comercialitzadora que dona serveis
d'enginyeria, instal·lació, posta en marxa i servei tècnic d'equips i sistemes criogènics per a la indústria i per a criobancs, amb més de 20 anys d'experiència en el sector, consolidada i, actualment, en fase de creixement, busca un/a professional per integrar-se al departament tècnic i treballarà coordinadament amb el departament comercial.
Les funcions del lloc de treball seran: Desenvolupament i coordinació de projectes, elaboració d'informes tècnics sobre els projectes, confecció de propostes econòmiques de productes: bombes criogèniques, canonades aïllades al buit, dosificador nitrogen líquid, contenidors criogènics, suport tècnic a clients, gestió amb proveïdors nacionals i internacionals i suport a l'àrea comercial.

Veure oferta completa

Envia el teu CV a ocupacioipromocio@ebcn.cat indicant la referència de l’oferta o inscriu-te directament a partir de l’enllaç indicat.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Protecció i salvaguarda en emergències de bens d'interès cultural

Sala d'actes del Col·legi

6 de novembre de 2018, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Innovació i solucions integrals per a l'aïllament d'instal·lacions Armaflex: les claus per afrontar els nous reptes en l'edificació sostenible

Sala d'actes del Col·legi

7 de novembre de 2018, a les 18:30h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Enginyer d'instal·lacions PRO-Nivell bàsic

Aula 3a planta del Col·legi

7 de novembre de 2018 de 9 a 14h

Llegiu-ne més

Planificació financera personal (I)

Tecnoespai

7 de novembre de 2018, de 18 a 20h

Llegiu-ne més

Presentació del manual “Breu cronologia de la història de la qualitat” elaborada per la Comissió de Qualitat i Innovació del Col·legi

Club EBCN

8 de novembre de 2018, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Aplicacions per a l’optimització del control de processos en l’entorn de la Industria 4.0.

l’Any de l’Enginyeria 4.0

Sala d'actes del Col·legi

12 de novembre de 2018, a les 18:30h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Jornada Lean 4.0. Aplicacions de les tecnologies de la Indústria 4.0 a l’entorn del Lean Manufacturing

Tecnoespai

12 i 14 de novembre de 2018, de 16 a 20h

Llegiu-ne més

L’entrevista laboral: Posa’t a prova

Activitat exclusiva i gratuïta per col·legiats i precol·legiats.

Aula 3a planta del Col·legi

12 de novembre de 2018, de 17.30 a 19.30 h

Llegiu-ne més

Nou reglament d'emmagatzematge de Productes Químics (APQ)

Tecnoespai

13 i 15 de novembre de 2018, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Infraestructura per a la recàrrega del vehicle elèctric ITC-BT-52

Tecnoespai

14 i 15 de novembre de 2018

Llegiu-ne més

Últimes tendències en seguretat de màquines (Safety).

Tecnoespai

15 de novembre de 2018, a les 18:30

Llegiu-ne més

Convocatòries de certificació

Tecnoespai

15 de novembre de 2018, de 9 a 14h

Llegiu-ne més

Formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat