Enginyers BCN#688

Edicions anteriors
Envia a un amic

2 d'agost de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

Aquest és l’horari d’agost del Col·legi

Durant el mes d’agost ENGINYERS BCN modifica el seu horari d’atenció als col·legiats. Et podrem atendre a la seu col·legial de dilluns a divendres de 8 a 15 h. Del 13 al 17 d’agost, però, el Col·legi romandrà tancat. El Tecnoespai no obrirà en tot el mes. Continua llegint per saber com funcionarà el servei de visats els dies que la seu tanca.

Llegiu-ne més

El primer mòdul del curs d’Instal·lacions en Baixa Tensió, sobre Normativa i Tramitació

Vols introduir-te o actualitzar-te en el món de les instal·lacions en Baixa Tensió? En aquest cas, això t’interessa. El Col·legi arrenca un pla formatiu, comprès en tres mòduls independents, sobre aquest tipus d’instal·lacions. El primer comença el 25 de setembre i porta per títol “Normativa i Tramitació”. Inscriu-te aquí si ets col·legiat o precol·legiat i aquí si no ho ets. Més informació.

Llegiu-ne més

Nou curs d’Autodesk Revit

L’ús del El Building Information Modelling (BIM) és cada vegada més habitual. Si vols introduir-te en la creació i gestió d’instal·lacions de fontaneria i sanejament fent ús d’aquesta metodologia, et recomanem el curs “Autodesk Revit MEP 2017 – Fontaneria i sanejament”. Inscriu-te aquí si ets col·legiat o precol·legiat i aquí si no ho ets. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Networking i aprenentatge als “Cursos de tardor”

L’entorn formatiu és un bon moment per fer nous contactes. Ara, a més, ho tens més fàcil amb els “Cursos de tardor”. El Col·legi organitza unes formacions on també hi haurà un aperitiu per conèixer els companys. Els cursos són: “Introducció a Bitcoin i a les Criptomonedes” i “Sistema 5S d’ordre i neteja” (sessió de matí i de tarda). T’hi esperem!

Llegiu-ne més

Traieu profit a la formació bonificada!

A finals d’any, el crèdit de FUNDAE (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo) que no s’ha utilitzat es perdrà. Aquests fons els dona el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i les empreses els poden utilitzar per a la formació dels empleats. El Col·legi gestiona aquesta bonificació de manera gratuïta. Per tant, de cara al nou curs, no ho dubteu: traieu-li tot el suc a la formació bonificada.

Llegiu-ne més

EUSS MotorSport escalfa motors a la seu col·legial

Els estudiants de l'Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS) han presentat el monoplaça amb el que competiran en el Formula Student a escala mundial.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Descompte per REBUILD, el congrés de la construcció i la reforma

Es calcula que uns 10.000 professionals envairan el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) del 26 al 28 de setembre amb motiu de la fira REBUILD. Es tracta d’un important esdeveniment per al sector de la construcció i la reforma. Si ets col·legiat podràs accedir amb descompte en les entrades Business i Premium VIP. Per fer-ho utilitza aquest codi quan facis aquí la inscripció.

Llegiu-ne més

Amb Sabadell Rènting només t'has de preocupar de triar el vehicle

Banc Sabadell aposta per un servei de rènting de vehicles de qualitat i ofereix als nostres col·legiats un ampli ventall d’ofertes. Una bona ocasió per renovar el vehicle amb les millors condicions. Consulta el catàleg aquí.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

La Borsa de Treball d’ENGINYERS BCN no tanca per vacances

Des del Servei d’Ocupació i Promoció Professional (SOPP) aconsellem que si estàs en recerca de feina no aturis l’activitat perquè durant el mes d’agost el servei continua funcionant (excepte la setmana del 13 al 17) i, tot i que en aquest mes es paralitza en general tot una mica, s’ha detectat durant els últims anys l’increment en les incorporacions d’enginyers en les ofertes publicades a l’agost. Les empreses que publiquen ofertes en aquest mes acostumen a requerir amb molta immediatesa a un candidat. No perdis cap oportunitat de trobar la feina que vols.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Lliurament dels premis del XIX Concurs de Fotografia i Arts Plàstiques i XV Exposició-Concurs de Pintura

Sala d'actes del Col·legi

6 de setembre de 2018, a les 19 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Anglès en línia

En línia

del 17 de setembre de 2018 al 17 de març de 2019

Llegiu-ne més

Autoocupació viable: no fracassis en l’intent

Activitat exclusiva i gratuïta per col·legiats i precol·legiats.

Tecnoespai

18 de setembre de 2018 de 17.30 a 20.30h

Llegiu-ne més

Funcionament del mercat elèctric, tarificació i aprofitament de la informació disponible en l'àmbit de l'auditoria energètica

Tecnoespai

18, 20, 25, 27 de setembre i 2 d'octubre del 2018

Llegiu-ne més

Millora de la resiliència en un món VUCA (Volatilitat, Incertesa, Complexitat i Ambigüitat)

Aula 3a planta del Col·legi

18 de setembre de 2018, de 16.30 a 19.30 h.

Llegiu-ne més

Introducció al Networking professional. Fes que la teva xarxa de contactes es mogui

Activitat exclusiva i gratuïta per col·legiats i precol·legiats.

Aula 3a planta del Col·legi

19 de setembre de 2018, de 16.30 a 19.30 h

Llegiu-ne més

Introducció a Bitcoin i a les Criptomonedes

Aula 3a planta del Col·legi

20 de setembre de 2018, de 17 a 20 h

Llegiu-ne més

Formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat