Enginyers BCN#576

Edicions anteriors
Envia a un amic

26 de juliol de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

Disponible el número de juliol-agost de la revista Theknos

El número 225 de la revista del Col·legi dedica el seu tema de portada a la Diada de la Professió. Pots llegir-lo aquí.

Llegiu-ne més

El Col·legi canvia el seu horari a l’agost

Durant el mes d’agost ENGINYERS BCN modifica el seu horari d’atenció als col·legiats. Et podrem atendre a la seu col·legial de dilluns a divendres de 8 a 15 h. Del 13 al 17 d’agost, però, el Col·legi romandrà tancat. El Tecnoespai no obrirà en tot el mes. Continua llegint per saber com funcionarà el servei de visats els dies que la seu tanca.

Llegiu-ne més

Què hi ha darrera del rebut de la llum?

El Col·legi està preparant el cursFuncionament del mercat elèctric, tarificació i aprofitament de la informació disponible en l'àmbit de l'auditoria energètica”. L’objectiu és donar a conèixer la manera en què es forma el preu de l’energia, amb un repàs a la legislació vigent i una anàlisi de les eines que informen d’aquest tema. Inscriu-te aquí si ets col·legiat o precol·legiat i aquí si no ho ets. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Assisteix al lliurament dels premis de pintura i fotografia

Gairebé una vintena d’obres s’han presentat als concursos de pintura i fotografia que han organitzat la Comissió d’Enginyers Jubilats i la de Cultura i Esports, respectivament. Els guanyadors s’anunciaran en un acte especial el 6 de setembre a la seu col·legial. Hi haurà, a més, una xerrada sobre transformació digital i un refrigeri a la terrassa. Inscriu-te aquí. Es podrà seguir també per videostreaming. Més informació.

Llegiu-ne més

Fes equip i juga a futbol amb ENGINYERS BCN

La XL edició del Trofeu del Rector et reclama. ENGINYERS BCN està buscant col·legiats amb més de 30 anys per participar en aquesta tradicional competició de futbol. En total són quatre eliminatòries durant el mes d’octubre. Per apuntar-te fes clic aquí abans de què acabi el termini, el 27 de juliol (la inscripció és gratuïta).

Llegiu-ne més

Mira aquí el vídeo de resum de la Diada de la Professió

Actuacions musicals, un pintor ben original i l’entrega dels premis del Col·legi. La Diada de la Professió 2018 va ser això i molt més. Tant si te la vas perdre com si vols tornar-la a viure, entra aquí i veuràs el més destacat de l’esdeveniment social més important d’ENGINYERS BCN.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Vés de franc a la fira d’instal·ladors EFINTEC

Es tracta d’una gran reunió dels professionals de la instal·lació i la distribució. EFINTEC arriba a Barcelona els dies 3 i 4 d’octubre i els col·legiats hi teniu l’entrada gratuïta. Només us heu de descarregar i emplenar la invitació que trobareu en aquest enllaç. Hi haurà masterclasses, tallers i presentacions de nous productes. Tota la informació, aquí.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Encara no estàs a la Borsa de Treball d'ENGINYERS BCN?

ENGINYERS BCN aconsella activar-se a la Borsa de treball independentment de la situació laboral en què us trobeu. Amb quatre passes senzilles podreu rebre ofertes adaptades a les vostres preferències professionals i estar al dia del mercat en l'àmbit de l'enginyeria. En el primer semestre d'enguany s'han publicat més de 600 ofertes de treball, això fa que pugueu trobar moltes oportunitats de millora professional.
Només cal que us connecteu al web del Col·legi i activeu la vostra alta. I tot seguit també podreu consultar i inscriure-us a les ofertes a través de l'APP gratuïta d'ENGINYERS BCN.

Per qualsevol consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb el Servei d'Ocupació i Promoció Professional (SOPP). Activa la teva alta

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Creació del primer equip de Futbol 11 d’ENGINYERS BCN

T’agrada el futbol? T’agrada jugar-hi? Vols formar part del primer equip de Futbol 11 d’ENGINYERS BCN? Et convidem a entrar en aquesta activitat que el Col·legi vol iniciar!

Club EBCN

Data límit d'inscripció: 27 de juliol de 2018

Llegiu-ne més

Lliurament dels premis del XIX Concurs de Fotografia i Arts Plàstiques i XV Exposició-Concurs de Pintura

Sala d'actes del Col·legi

6 de setembre de 2018, a les 19 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Anglès en línia

En línia

del 17 de setembre de 2018 al 17 de març de 2019

Llegiu-ne més

Funcionament del mercat elèctric, tarificació i aprofitament de la informació disponible en l'àmbit de l'auditoria energètica

Tecnoespai

18, 20, 25, 27 de setembre i 2 d'octubre del 2018

Llegiu-ne més

Autoocupació viable: no fracassis en l’intent

Activitat exclusiva i gratuïta per col·legiats i precol·legiats.

Tecnoespai

18 de setembre de 2018 de 17.30 a 20.30h

Llegiu-ne més

Autodesk Revit MEP 2017 – Fontaneria i sanejament

Tecnoespai

18 i 20 de setembre de 2018, de 16 a 20h

Llegiu-ne més

Millora de la resiliència en un món VUCA (Volatilitat, Incertesa, Complexitat i Ambigüitat)

Aula 3a planta del Col·legi

18 de setembre de 2018, de 16.30 a 19.30 h.

Llegiu-ne més

Introducció al Networking professional. Fes que la teva xarxa de contactes es mogui

Aula 3a planta del Col·legi

19 de setembre de 2018, de 16.30 a 19.30 h

Llegiu-ne més

Introducció a Bitcoin i a les Criptomonedes

Aula 3a planta del Col·legi

20 de setembre de 2018, de 17 a 20 h

Llegiu-ne més

Formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat