Enginyers BCN#686

Edicions anteriors
Envia a un amic

19 de juliol de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

L'Observatori: "La gestió no pot fer mandra"

En l'Observatori del Theknos de juliol-agost, el tresorer del Col·legi, Ricard Nogués, parla de la importància d'una bona gestió. Llegeix l'article aquí.

Et regalem l’entrada a EFINTEC, la fira d’instal·ladors

Els dies 3 i 4 d’octubre, a Fira de Barcelona, tindrà lloc EFINTEC, fòrum i exposició d'empreses instal·ladores. Gràcies a un acord amb ENGINYERS BCN els col·legiats teniu l’entrada gratuïta. Només us heu de descarregar i emplenar la invitació que trobareu en aquest enllaç. Hi haurà masterclasses, tallers i presentacions de nous productes. Tota la informació, aquí.

Llegiu-ne més

El Col·legi premia l’estudiant amb el millor expedient de l’Escola d’Igualada

Maryam Yuli Jordà ha rebut un any de col·legiació gratuïta, una tauleta i un diploma per haver obtingut el millor expedient acadèmic als estudis d’enginyeria industrial de l’Escola d'Enginyeria d’Igualada (EEI). D’aquesta manera, el Col·legi torna a reconèixer l’esforç i el treball dels nouvinguts a la professió.

Llegiu-ne més

Vine a la presentació del monoplaça dels estudiants de l’EUSS

L’equip de l’EUSS MotorSport prepara el seu gran acte a ENGINYERS BCN. Es tracta de la presentació del vehicle que han dissenyat i fabricat des de zero amb el qual competiran al Formula Student, un esdeveniment amb equips de tot el món. Serà el dijous 26 de juliol, a les 18 h, a la sala d’actes del Col·legi. L’assistència és gratuïta i inclou aperitiu. T’hi esperem!

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Noves eines de suport en matèria d’eficiència energètica

L’ICAEN ha publicat dues eines, una aplicació de càlcul del tipus de finestra més adient i un document de suport per dur a terme una justificació de la substitució de la contribució solar tèrmica de l’aigua calenta sanitària (ACS). Ambdues eines ajudaran als tècnics que desenvolupen tasques relacionades amb la rehabilitació i la certificació energètiques. 

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

Publicada nova Directiva Europea en matèria d’eficiència energètica

S’ha publicat la Directiva (UE) 2018/844 per la qual es modifica la Directiva 2010/31/UE relativa a l’eficiència energètica d’edificis i la Directiva 2012/27/UE relativa a l’eficiència energètica. Pots consultar-ho aquí

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Nombre d'ofertes de treball durant el primer semestre de 2018

Durant aquest primer semestre de 2018 el Servei d’Ocupació i Promoció Professional ha publicat un total de 665 ofertes de treball per a enginyeria de l’àmbit industrial. Entre aquestes ofertes, els tres perfils més sol·licitats han estat els enginyers per a oficina tècnica d’instal·lacions, el de tècnic/a comercial seguit dels enginyers d’oficina tècnica de projectes mecànics. Destacar que el perfil d’oficina tècnica d’instal·lacions continua sent el més demandat per les empreses per segon any consecutiu, trencant amb la tendència durant anys de ser capdavanter el perfil de tècnic comercial.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Creació del primer equip de Futbol 11 d’ENGINYERS BCN

T’agrada el futbol? T’agrada jugar-hi? Vols formar part del primer equip de Futbol 11 d’ENGINYERS BCN? Et convidem a entrar en aquesta activitat que el Col·legi vol iniciar!

Club EBCN

Data límit d'inscripció: 27 de juliol de 2018

Llegiu-ne més

Lliurament dels premis del XIX Concurs de Fotografia i Arts Plàstiques i XV Exposició-Concurs de Pintura

Sala d'actes del Col·legi

6 de setembre de 2018, a les 19 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Anglès en línia

Espai Einstein del Tecnoespai

del 17 de setembre de 2018 al 17 de març de 2019

Llegiu-ne més

Autoocupació viable: no fracassis en l’intent

Espai Einstein del Tecnoespai

18 de setembre de 2018 de 17.30 a 20.30h

Llegiu-ne més

Funcionament del mercat elèctric, tarificació i aprofitament de la informació disponible en l'àmbit de l'auditoria energètica

Espai Newton del Tecnoespai

18, 20, 25, 27 de setembre i 2 d'octubre del 2018

Llegiu-ne més

Autodesk Revit MEP 2017 – Fontaneria i sanejament

Espai Newton del Tecnoespai

18 i 20 de setembre de 2018, de 16 a 20h

Llegiu-ne més

Millora de la resiliència en un món VUCA (Volatilitat, Incertesa, Complexitat i Ambigüitat)

Aula 3a planta del Col·legi

18 de setembre de 2018, de 16.30 a 19.30 h.

Llegiu-ne més

Introducció al Networking professional. Fes que la teva xarxa de contactes es mogui

Aula 3a planta del Col·legi

19 de setembre de 2018, de 16.30 a 19.30 h

Llegiu-ne més

Introducció a Bitcoin i a les Criptomonedes

Aula 3a planta del Col·legi

20 de setembre de 2018, de 17 a 20 h

Llegiu-ne més

Formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat