Enginyers BCN#683

Edicions anteriors
Envia a un amic

28 de juny de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

Segueix la Diada de la Professió per videostreaming

Les entrades estan exhaurides però això no vol dir que no pugueu veure l’acte social més important de l’any al Col·legi. A partir de les 20 h de demà 29 de juny comença la Diada de la Professió i es podrà seguir en aquest enllaç per videostreaming. Hi haurà una entrega de premis, les actuacions de Jordi Caps, Pep Pascual i Michael Raivard i moltes altres sorpreses. El Twitter i l’Instagram del Col·legi, a més, aniran informant del més destacat. T'ho perdràs?

Llegiu-ne més

Disponible el número de juny de la revista Theknos

El número 224 de la revista del Col·legi dedica el seu tema de portada a protecció civil. Pots llegir-lo aquí.

Llegiu-ne més

Es reuneix la Societat Catalana de Química amb presència d’ENGINYERS BCN

La vicedegana, Maria Cinta Pastor, va participar el 21 de juny a la primera reunió de la Societat Catalana de Química, filial de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC). També hi eren representants de la industria química i de les associacions empresarials catalanes. La finalitat, elaborar un programa per conscienciar sobre el paper de la química a la societat en la línia dels objectius de les Nacions Unides (UN), que ha declarat l'any vivent com "L’Any internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics".

Llegiu-ne més

La plataforma de vídeos Torna-la a Veure s’apropa als 2.000 usuaris únics

80 vídeos publicats i un total de 1.885 usuaris diferents. És el balanç del web Torna-la a Veure des de que es posés en marxa el setembre de l’any passat. Aquí és on pengen totes les conferències, debats i els actes socials més destacats del Col·legi. Els vídeos més vistos són les Tertúlies d’economia, el resum del 2017 i la conferència DAFO de la Gestió Energètica Eficient. No aturis el teu procés formatiu i treu tot el suc a aquesta eina.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Convocatòria d’ajuts per rehabilitació del parc públic d’habitatges en matèria d’accessibilitat

La Generalitat de Catalunya ha obert un nou període de convocatòria de subvencions destinades a la millora d’accessibilitat i coneixement de l’estat dels edificis d’ús residencial del parc públic d’habitatges. Podeu consultar tota la informació al següent enllaç.

Novetats legislatives

Actualització de normativa en matèria d’homologació de vehicles

L’Ordre EIC/1337/2017, publicada a començaments d’aquest any va servir per actualitzar els annexes I i II del RD 2028/1986, sobre normes d’aplicació de determinades directives de la CEE, així com per destacar l’aplicació del Reglament 168/2013 d’homologació de vehicles de dos i tres rodes. L’entrada en vigor d’aquests documents legislatius ha estat progressiva, tal i com es recull a l’Annex IV del propi Reglament com a la pròpia Ordre.

Borsa de treball

Una fotografia del mercat laboral

El Col·legi ha publicat, a partir de les dades que recull el Servei d’Ocupació i Promoció Professional, l’Informe Estadístic de les Ofertes de Treball 2017. Es tracta d’una mirada en detall al mercat laboral de l’enginyeria de l’àmbit industrial. Consulta aquí el document i descobreix quins són els perfils més demandats, les retribucions segons aquests perfils i on són la majoria d’ofertes de feina, entre altres dades.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Diada de la Professió 2018

En aquests moments les entrades per la Diada estan exhaurides.
L'acte serà emès per videostreaming. 

Born Centre de Cultura i Memòria

29 de juny de 2018, a les 20 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Intel·ligència i innovació en manteniment

ENGINYERS BCN

5 de juliol de 2018, de 15.30 a 18.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Instal·lacions de Recàrrega de Vehicles Elèctrics, què has de saber? (legislació, punts crítics i tràmits, d’interès per l’Enginyeria)

ENGINYERS BCN

9 de juliol de 2018, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Tast de Qualitat. Descobrir la Xina. Bàsics per fer negocis amb xinesos.

ENGINYERS BCN

10 de juliol de 2018, a les 18.00 h

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat