Enginyers BCN#682

Edicions anteriors
Envia a un amic

21 de juny de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

L'Observatori del degà: "Formació o formació"

En l'Observatori del Theknos de juny, Miquel Darnés parla de l'important impuls del Col·legi envers la formació. Llegeix l'article del degà aquí.

Aprèn noves polítiques de manteniment

Sota el títol “Intel·ligència i innovació en manteniment”, la nova conferència del Col·legi vol evitar-te problemes com la baixa disponibilitat, les parades no programades i l’escurçament en el cicle de vida dels equips. Com? Presentant-te les polítiques de manteniment adequades. Inscriu-te aquí si ets col·legiat o precol·legiat i aquí si no ho ets. Més informació en aquest enllaç. Segueix-lo per videostreaming.

Llegiu-ne més

“El nou consumidor d’energia”, temàtica d’Els Juliols

La Fundació Gas Natural Fenosa i la Universitat de Barcelona reuneixen forces per presentar les jornades gratuïtes Els Juliols. Enguany el tema és “El nou consumidor d’energia”, sobre les perspectives del consumidor d’avui, centrant-se en els aspectes tecnològics, econòmics i socials. Consulta el programa aquí. Inscriu-te en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Si vols que la teva empresa participi en un projecte internacional això t’interessa

Eurecat (Centre Tecnològic de Catalunya) i CDTI (Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial) organitzen la jornada “Finançament per Cooperació Tecnològica Internacional i Incorporació de Talent”. Serà el 27 de juny, de 9.30 a 12 h, i té per objectiu donar a conèixer les oportunitats de finançament per a les empreses catalanes que vulguin participar en projectes tecnològics a nivell internacional. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Vés a la presentació del nou Pla d’Usos del districte de Ciutat Vella

Aquest és el Pla especial urbanístic d’ordenació de les activitats de pública concurrència, comerços alimentaris, serveis turístics i altres activitats al districte de Ciutat Vella (també conegut com a Pla d’usos de Ciutat Vella). Es tracta d’un document de gran rellevància per a molts professionals. La presentació, coorganitzada per ENGINYERS BCN, es farà el 6 de juliol i pots inscriure’t aquí.

Llegiu-ne més

10% de descompte en la taxa de recollida de residus

Fer de Barcelona una ciutat més sostenible és l’objectiu de la iniciativa que han posat en marxa ENGINYERS BCN i l’Ajuntament. Si et compromets a participar, veuràs reduïa la teva taxa de recollida de residus comercials i industrials en un 10%. Entra aquí si tens el domicili fiscal a Barcelona i, després d’indicar com vols ajudar, omple el formulari per obtenir el benefici fiscal. Tens fins el 30 de juny. Més informació aquí.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

Publicat el Pla d'usos del Districte de Gràcia

En data 19 de juny de 2018, han estat publicades en la Gaseta Municipal de l’Ajuntament de Barcelona:

• ANUNCI de 15 de maig de 2018, d'aprovació del Manual Operatiu del Pla Especial d'Establiments de concurrència pública i altres activitats del districte de Gràcia, (Pla d’Usos). Pots consultar-ho aquí.
 
• ANUNCI del Manual operatiu del Pla Especial d'establiments de concurrència pública i altres activitats del Districte de Gràcia, (Pla d’usos). Pots consultar-ho aquí.

Borsa de treball

Encara no estàs inscrit a la Borsa de Treball d’ENGINYERS BCN?

ENGINYERS BCN aconsella activar-se a la Borsa de treball independentment de la situació laboral en què us trobeu. Amb quatre passes senzilles podreu rebre ofertes adaptades a les vostres preferències professionals i estar al dia del mercat en l'àmbit de l'enginyeria. L'any passat es van publicar més de 1300 ofertes de treball, això fa que pugueu trobar moltes oportunitats de millora professional.
Només cal que us connecteu al web del Col·legi i activeu la vostra alta. I tot seguit també podreu consultar i inscriure-us a les ofertes a través de l'APP gratuïta d'ENGINYERS BCN.

Per qualsevol consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb el Servei d'Ocupació i Promoció Professional (SOPP). Activa la teva alta a la Borsa de treball

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

El Facility Manager. Coneixes les teves responsabilitats?

Sala d'actes del Col·legi

25 de juny de 2018 a les 18 h.

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Intel·ligència i innovació en manteniment

ENGINYERS BCN

5 de juliol de 2018, de 15.30 a 18.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Instal·lacions de Recàrrega de Vehicles Elèctrics, què has de saber? (legislació, punts crítics i tràmits, d’interès per l’Enginyeria)

ENGINYERS BCN

9 de juliol de 2018, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Tast de Qualitat. Descobrir la Xina. Bàsics per fer negocis amb xinesos.

ENGINYERS BCN

10 de juliol de 2018, a les 18.00 h

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat