Enginyers BCN#673

Edicions anteriors
Envia a un amic

19 d'abril de 2017
Notícies ENGINYERS BCN

Vota els comptes del 2017 a la propera Junta General Ordinària

El dijous 26 d’abril, a les 19 h, tindrà lloc la junta en la qual es revisarà i s’aprovarà, si escau, la gestió de la Junta de Govern, el compte de resultats de l’exercici 2017 i el balanç tancat el 31 de desembre de 2017. La teva opinió és important, per això es podrà votar de manera electrònica els dies 25 i 26 i presencialment a la sala d’actes durant la Junta, la qual s’emetrà per videostreaming en aquest enllaç. Més informació aquí.

Llegiu-ne més

Disponible el número d'abril de la revista Theknos

El número 222 de la revista del Col·legi dedica el seu tema de portada a la prevenció de riscos laborals. Pots llegir-lo aquí.

Llegiu-ne més

El dia de Sant Jordi et regalem una rosa i un llibre

Un any més, el Col·legi torna a sumar-se a una jornada estimada per tots. Aquest dilluns, dia 23 d’abril, els col·legiats que acudiu a la recepció de la seu de Consell de Cent (número 365) rebreu dos obsequis. D’una banda, la tradicional rosa de Sant Jordi i, de l’altra, el llibre "Un edifici, moltes històries", de Xavier Theros, sobre el palauet que acull la seu. Som a dos minuts de Passeig de Gràcia, visita’ns i t’aniràs amb dos regals sota el braç!

Llegiu-ne més

Coneixes les normes de la UE sobre adequació de màquines?

De tant en tant, una posada al dia és molt necessària, especialment en un sector tan evolutiu com l’industrial. El curs “Adequació de màquines en ús a la reglamentació de seguretat de la UE” vol que coneguis la normativa actual, els processos a realitzar, les eines tècniques i la documentació administrativa a preparar. També es farà un exercici pràctic. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

El Col·legi renova el conveni amb Schneider Electric

Importants avantatges per als col·legiats. En això es traduirà la renovació de l’acord que ahir el degà, Miquel Darnés, va signar amb l’empresa de productes per a l’energia elèctrica Schneider Electric. Amb un accés (previ registre) al “portal de partners” del seu web, obtindreu, de manera gratuïta, documentació tècnica. També gaudireu de grans descomptes en matèria de formació.

Llegiu-ne més

La Cursa Intercol·legial supera les inscripcions de l’any passat

Ni tan sols el mal temps va poder deslluir un esdeveniment que ja és un clàssic per a molts col·legiats: La Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018. Dissabte passat més de 200 persones van participar en aquesta activitat que per novena vegada organitzen 19 col·legis i associacions professionals de Catalunya, entre els quals hi figura ENGINYERS BCN.

Llegiu-ne més
Notícies de Certificació professional

Certifica’t com a Enginyer d’Instal·lacions (nivell bàsic)

Si ets col·legiat, ENGINYERS BCN t’ofereix, sota la marca PRO, la possibilitat de certificar-te en matèria d’instal·lacions. El 27 d’abril, de 9 a 14 h, es realitzarà un curs que permetrà adquirir un nivell de competències bàsiques. A la seva finalització, caldrà superar un qüestionari tècnic per obtenir la certificació. El preu d'inscripció inclou esmorzar. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Entra gratuïtament al saló BIZBARCELONA

La fira d’emprenedoria i pimes BIZBARCELONA torna al recinte firal de Montjuïc amb l’objectiu de ser un canal per facilitar el networking i ajudar les empreses a trobar noves vies de finançament. Serà els dies 30 i 31 de maig i els col·legiats teniu la possibilitat d’accedir-hi de franc. Només heu d’enviar un correu electrònic a ebcn@ebcn.cat. Després, el Col·legi us facilitarà un codi i els passos a seguir per adquirir una acreditació gratuïta al web del saló.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

Modificació de l'ordenança d'obres de Barcelona

En data 17 d’abril de 2018, ha estat publicada en el BOPB la disposició següent:

• Anunci de l’Ajuntament de Barcelona, l’aprovació inicial de la modificació de l’Ordenança reguladora dels Procediments d’Intervenció Municipal en les Obres (ORPIMO). Pots consultar-ho aquí

El document aprovat inicialment es pot consultar aquí

El text se sotmet a exposició pública durant el termini de trenta dies a comptar des de l’endemà de la publicació d’aquest anunci al BOPB.

Borsa de treball

Treu el màxim rendiment a Linkedin

Linkedin segueix sent una de les xarxes socials orientades als professionals i els negocis més importants del món, sens dubte és una eina molt potent en l'àmbit professional. Amb el perfil personal creat i ben estructurat tenim una part important assolida, però si volem donar-li el màxim rendiment, cal treballar el nostre perfil de forma continuada.

El pròxim dia 24 d'abril, el col·legi presenta l'activitat LinkedIn II: Marca personal i posicionament a la xarxa, un taller dinàmic, impartit per Rosaura Alastruey, pionera en la introducció del networking professional en totes les seves modalitats i en les eines de la Web 2.0 en l'entorn laboral. Per saber com podem potenciar encara més l'ús d'aquest recurs, en aquest taller pràctic, amb ordinadors, és traballaran les possibilitats - trucs avançats que ofereix la plataforma.

Més informació i inscripcions a l'enllaç.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Passeig pels Pèlags del Penedès

Sortida als Pèlags del Penedès pel proper 21 d'abril, organitzat per la Comissió de Cultura i Esports

Vilobí del Penedès

21 d'abril de 2018

Llegiu-ne més

LinkedIn II: Marca personal i posicionament a la xarxa

ENGINYERS BCN

24 d’abril de 2018, de 10 a 13 h

Llegiu-ne més

Dimensionat i legalització d’instal·lacions d’autoconsum solar

Aula 3ª planta seu col·legial

25 i 26 d’abril de 2018, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Enginyer d'instal·lacions PRO-Nivell bàsic

Aula 3ª Planta-Seu col·legial

27 d'abril de 2018, de 9 a 14 h.

Llegiu-ne més

Adequació de màquines en ús a la reglamentació de seguretat de la UE

Aula de la 3a planta de la seu col·legial

3 i 8 de maig de 2018, de 16 a 20 h

Llegiu-ne més

Com afecta el nou reglament de protecció de dades als enginyers?

ENGINYERS BCN

3 de maig de 2018, a les 18.30 h.

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Taller familiar de braç robòtic

Tecnoespai

5 de maig de 2018 de 10 a 13h

Llegiu-ne més

Sortida al Teatre

Sortida al Teatre del Cercle de Gràcia, per veure l'obra, el Cafè de la Marina, previst pel dissabte 5 de maig, organitzat per la Comissió de Cultura i Esports

El Cercle de gràcia

5 de maig de 2018

Llegiu-ne més

Edificis intel·ligents preparats per a les certificacions en Sostenibilitat

Sala d'actes del Col·legi

7 de maig de 2018, a les 18.30 h.

Llegiu-ne més

Autoocupació viable: no fracassis en l’intent

Aula de la 3a planta de la seu col·legial

7 de maig de 2018 de 17.30 a 20.30 h

Llegiu-ne més

Curs sobre gestió de residus industrials. Mòdul 1 normativa general, normativa sectorial i el nou model de gestió dels residus a Catalunya


Tecnoespai

8 de maig de 2018, de 17 a 20 h.

Llegiu-ne més

Curs sobre gestió de residus industrials

Tecnoespai

8, 10, 15 i 17 de maig de 2018, de 17 a 20 h.

Llegiu-ne més

Elevator Pitch. Presenta’t en 2 minuts

ENGINYERS BCN

8 de maig de 2018, de 10 a 13 h

Llegiu-ne més

Disseny Prestacional Contra Incendis-Mètode MEREDICTE: Avaluació dels Riscos en cas d’incendi dins el marc del CTE

Sala d'actes del Col·legi

9 de maig de 2018, a les 18.30 h.

Llegiu-ne més

Curs sobre gestió de residus industrials. Mòdul 2 autoritzacions d'activitat de gestió de residus. Fiscalitat sobre els residus industrials

Tecnoespai

10 de maig de 2018, de 17 a 20 h.

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat