Enginyers BCN#576

Edicions anteriors
Envia a un amic

15 de març de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

Disponible el número de març de la revista Theknos

El número 221 de la revista del Col·legi dedica el seu tema de portada a la seguretat industrial. Pots llegir-lo aquí.

Llegiu-ne més

Les Comissions van impulsar 37 conferències i cursos al 2017

Les Comissions avancen a bon ritme. Durant l’any passat van proposar i/o coorganitzar 28 conferències i 9 cursos. Són, en total, 12 més que al 2016. Aquesta és una de les dades que es van donar a conèixer ahir, durant la reunió de les Juntes Rectores, la qual va servir no només per fer balanç de la feina feta, sinó també per presentar futurs projectes.

Llegiu-ne més

Mou-te amb ENGINYERS BCN: Arriba la Cursa Intercol·legial

La IX Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018 ja és aquí. Diverses associacions i col·legis professionals (entre els quals hi figura ENGINYERS BCN) reuneixen, un any més, forces per promoure l’esport a l’aire lliure. Es farà el dissabte 14 d’abril a la vora de la platja i està oberta a tots els col·legiats i als seus familiars i amics. A més, els inscrits participaran en un sorteig de diferents premis cedits per les empreses col·laboradores. Apunta’t-hi aquí.

Llegiu-ne més
Notícies de Certificació professional

Europa contempla la certificació de professionals com a “eina essencial”

Que l’acreditació de l’expertesa serà un punt clau a tenir en compte en els processos de selecció futurs no és cap notícia. Ara, però, la Comissió Europea ha anat més enllà i ha presentat el projecte ESCO, que contempla integrar la certificació de persones acreditada com a “eina essencial” per a la categorització de competències. En aquest sentit, cal destacar que el Col·legi disposa d’un servei de certificació acreditat per ENAC.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Et falten paraules per expressar-te?

En l’actualitat la societat en què ens movem demana tenir un domini de la comunicació tant oral com escrita per un bon desenvolupament en la nostra vida social i professional. Si som capaços d’expressar-nos amb naturalitat, de forma clara, concisa i coherent tenim moltes possibilitats de millorar les nostres relacions interpersonals i expectatives professionals arribant al nostre objectiu marcat i per tant a l’èxit.

El proper 19 de març pel matí, el Col·legi ofereix una sessió pràctica durant la qual els i les participants aprendran estratègies i tècniques de comunicació, a la vegada que revisaran els patrons mentals i creences limitadores que suposen un entrebanc per a millorar les seves competències comunicatives.
El taller serà impartit per Carme Roselló, Llicenciada en Periodisme, MÀster Practitioner en Programació Neurolingüística PNL. MÀster Coaching Integral. Intervenció breu estratègica. Mediació i gestió de conflictes. Formadora

Més informació a l'enllaç.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Estratègies de comunicació per impactar en els altres

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

19 de març de 2018 de 10,30 a 13,30 h

Llegiu-ne més

De la idea a la paraula: com presentar en públic per aconseguir persuadir i comunicar

Aula 3a planta del Col·legi

20 de març de 2018, de 17 a 20 h

Llegiu-ne més

Sortida a Oporto

La Comissió de Cultura i Esports ha preparat una sortida a Oporto del 23 al 27 de març.

Oporto

del 23 al 27 de març de 2018

Llegiu-ne més

Metodologies alternatives per a l'ensenyament de les matèries científic/tecnològiques

Aula de la 3ª Planta seu col·legial

3, 5, 10 i 12 d'abril de 2018, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Lideratge pel canvi, per desenvolupar un equip guanyador

Tecnoespai

4 i 5 d'abril de 2018, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat