Enginyers BCN#666

Edicions anteriors
Envia a un amic

1 de març de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

Una nit a Santa Cristina d’Aro, el sorteig del Dia de la Dona Enginyera

Sopar romàntic, circuit Spa i un hotel de luxe. Aquest serà el viatge que se sortejarà el proper 15 de març durant el Dia de la Dona Enginyera d’enguany que, a més, comptarà amb testimonis de renom, una exposició i un aperitiu al Club EBCN. Per tercer any consecutiu, el Col·legi està orgullós de presentar una iniciativa que busca conscienciar en igualtat. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç. Segueix-lo per videostreaming.

Llegiu-ne més

2.000 euros pel millor treball de fi de grau

Tornen els Premis EBCN. Fins el 25 de maig pots enviar-nos el teu projecte de fi de grau. El millor serà guardonat amb 2.000 euros i el segon, amb 500. El Col·legi torna a apostar pel talent jove amb aquesta iniciativa que premia resolucions innovadores a problemes existents. Consulta les bases de participació i altra informació d’interès aquí.

Llegiu-ne més

Informa-te’n sobre l’Assegurança de Responsabilitat Civil

Treballar amb tranquilitat és treballar sabent que hi ha un equip de professionals que et recolza. L’Assegurança de Responsabilitat Civil Professional del Col·legi serveix per cobrir els riscos en què puguis incórrer exercint la teva feina. Aprén més sobre aquest servei d’ENGINYERS BCN assistint a una taula rodona formada per diversos professionals experts en la matèria el proper 7 de març. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç. Segueix-lo per videostreaming.

Llegiu-ne més

Aprén sobre eficiència energètica en instal·lacions de climatització

Arran una directiva de la Unió Europa, és necessari que en un procediment de certificació d’un edifici el tècnic certificador faci propostes de millora sostenibles. Per tal de facilitar aquest pas, el Col·legi posa en marxa el curs “Eficiència energètica en instal·lacions de climatització”. El programa tractarà els sistemes de climatització, la producció de fred i calor i els sistemes de bombeig, entre altres. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

Aprovat el Programa d'inspecció ambiental integrada per al 2018

En data d’avui 28 de febrer de 2018 ha estat publicada en el DOGC la disposició següent:

Resolució TES/294/2018, de 22 de febrer, per la qual s'aprova el Programa d'inspecció ambiental integrada de Catalunya per a l'any 2018. Pots consultar-ho aquí

Consulta el Programa d'Inspecció ambiental integrada de Catalunya en aquest enllaç.
 

Llegiu-ne més

Publicat el decret pel qual es regulen els productes cosmètics

En data 27 de febrer de 2018 ha estat publicada en el BOE la disposició següent:

Real Decreto 85/2018, de 23 de febrero, por el que se regulan los productos cosméticos. Pots consultar-ho aquí

Llegiu-ne més

Publicat nou document TAAC – DT 6: Activitats amb Condicions Singulars

La Taula d’Accessibilitat a les Activitats de Catalunya ha publicat un nou document tècnic DT 6 que estableix les condicions d’accessibilitat que han de tenir activitats específiques com Gimnasos, Farmàcies, “Escape Rooms”, Trasters, Comerços amb Degustació i Llars d’Infants. Podeu consultar-ho aquí

Llegiu-ne més

Es publica el Pla d'ordenació d'establiments destinats a la venda de souvenirs

En data 23 de febrer de 2018, ha estat publicada en el BOPB les disposició següent:

• Anunci de l’Ajuntament de Barcelona de l’aprovació inicial de la modificació del Pla especial d'ordenació dels establiments comercials destinats a la venda d'articles de record o souvenir a la ciutat de Barcelona. Pots consultar-ho aquí

Llegiu-ne més

Pla especial urbanístic d'establiments de concurrència pública i altres activitats al barri de Sant Antoni

En data 23 de febrer de 2018, ha estat publicada en el BOPB la disposició següent:

• Anunci de l’Ajuntament de Barcelona de l’aprovació inicial del Pla especial urbanístic d'establiments de concurrència pública i altres activitats al barri de Sant Antoni. Pots consultar-ho aquí

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Màrqueting personal efectiu. Diferencia’t + capta l’atenció de qui vols

Ens trobem en un mercat laboral competitiu i canviant. Hi ha moltes persones amb perfils professionals semblants i podem tendir a presentar-nos d'una manera molt similar entre si. La realitat és que tots som diferents i únics i hem de trobar amb què podem diferenciar-nos per destacar. Un cop en som conscients, hem de crear una bona marca personal i saber-la promocionar, comunicar i mantenir.
El pròxim 6 de març al matí, el col·legi ofereix un taller pràctic perquè les persones assistents es posin a prova i s’emportin les claus bàsiques per millorar la imatge que donen del seu perfil professional. Inclou l’autoavaluació personal, la creació d’una marca personal i la promoció del perfil personal creat: cara a cara i on line. L’activitat estarà conduïda per Anna Rosell, Psicòloga consultora en desenvolupament professional i personal, col·laboradora habitual d’ENGINYERS BCN.
Més informació i inscripcions a l'enllaç.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Eficiència energètica en instal·lacions de climatització

Tecnoespai

5, 7 i 12 de març de 2018, de 17 a 21 h.

Llegiu-ne més

Màrqueting personal efectiu. Diferencia’t + capta l’atenció de qui vols

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

6 de març de 2018 de 10,30 a 13,30 h

Llegiu-ne més

Assegurança de Responsabilitat Civil Professional del Col·legi

Sala d'actes del Col·legi

7 de març de 2018, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Sortida al Teatre "El fantasma de Canterville"

Sortida al Teatre Condal per veure l'obra "El fantasma de Canterville", previst pel dissabte 10 de març, organitzat per la Comissió de Cultura i Esports. 

Teatre Condal

10 de març de 2018

Llegiu-ne més

ADVANCED FACTORIES Expo & Congress

Descobreix el més nou en màquina-eina, automatització industrial i software per transformar el teu negoci. 13-15 març 2018

Centre de convencions internacional de Barcelona

del 13 al 15 de març de 2018

Llegiu-ne més

Reglament d’alta tensió

Tecnoespai

13, 15, 20 i 22 de març de 2018, de 17 a 20 h.

Llegiu-ne més

Busca feina al segle XXI: LinkedIn, CV, ...

Aula de la 3a planta de la seu col·legial

13 de març de 2018, de 17.30 a 20.30h

Llegiu-ne més

Presentació Tecnovisat 5.0

Sala d'actes del Col·legi

14 de març de 2018 a les 18h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Fòrum inaugural-Enginyeria 4.0 Productes, Processos i Serveis

Fira Advanced Factories. CCIB-Barcelona

15 de març de 2018, de 10 a 13.45 h

Llegiu-ne més

Dia de la dona enginyera

Sala d'actes del Col·legi

15 de març de 2018, a les 18.00 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat