Enginyers BCN#665

Edicions anteriors
Envia a un amic

22 de febrer de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

Descarrega’t ara la nova App de notícies del Col·legi, EBCN+

Saber què passa en el moment en què passa. És el que pretén EBCN+, la nova aplicació del Col·legi que ja està disponible per iOS i Android i que és totalment gratuïta. Allà hi trobaràs notícies d’interès dividides en quatre categories: novetats legislatives, formació, Col·legi i Miscel·lània. De manera puntual, a més, rebràs notificacions amb el més destacat. Si llegeixes això des d’un mòbil o una tauleta entra als següents enllaços per descarregar-te-la: A l’Apple Store i a la Play Store.

Llegiu-ne més

L'Enginyeria 4.0, a debat

Ponents de reconegut prestigi, provinents de l’empresa privada i l’administració pública, parlaran del futur de la professió, la fabricació avançada i les Smart Factories, entre altres temes, al “Fòrum inaugural 2018 ANY DE L'ENGINYERIA 4.0: Productes, Processos i Serveis”. Serà un acte gratuït dins la fira Advanced Factories. Entra aquí per inscriure’t-hi. Després, rebràs un correu per accedir gratuïtament al congrés. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Vine el Dia de la Dona Enginyera: testimonis de luxe, exposició i sorteig

Conscienciar en igualtat és també funció del Col·legi. El dijous 15 de març celebrem el Dia de la Dona Enginyera que enguany comptarà amb la presència de Núria Salán, primera presidenta de la Societat Catalana de Tecnologia i Ester Bonet, lingüista que ha omplert la Viquipèdia d’articles sobre dones. El Club EBCN acollirà un aperitiu i una exposició: “L’enginy (in)visible”. A més, hi haurà el sorteig d’un viatge. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç. Segueix-lo per videostreaming.

Llegiu-ne més

Coneixes el paper del buit en l’eficiència energètica dels edificis?

L’estalvi energètic és cosa de tots, també dels professionals que treballen en el disseny i construcció d’edificis. Per aprofundir en aquest tema el Col·legi et convida a la conferència “El rol del buit en l'eficiència energètica de l'edifici: la prescripció del buit i la seva evolució”. Podràs seguir-la presencialment el 26 de febrer a la sala d’actes, o per videostreaming. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Reunió del Col·legi amb el regidor d’urbanisme de Sabadell

Per tal d’estrènyer llaços amb altres ciutats del territori, el degà, Miquel Darnés, i la gerent, Marta Martí, van reunir-se amb el Tinent d’Alcalde de l’àrea de cohesió territorial i regidor d’urbanisme de l’Ajuntament de Sabadell, Juli Fernández. L’objectiu: buscar vies de col·laboració i donar suport al Grup Territorial del Vallès Occidental - Sabadell.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

ENGINYERS BCN estarà present al Fòrum d’empreses a l’ESEIAAT i al Fòrum del Talent en Enginyeria Biomèdica

El col·legi estarà present un any més, al Fòrum d’empreses de l’ESEIAAT, organitzat pel 7 de març al Campus UPC Terrassa, i al Fòrum del Talent en Enginyeria Biomèdica el 14 de març al Campus UPC Diagonal-Besòs. Aquest últim celebra enguany la seva segona edició i està organitzat per les associacions empresarials FENIN i HT-HealthTechCluster, juntament amb la UPC, la UB i la UPF.

Aquests esdeveniments tenen com a objectiu posar en contacte les empreses amb els futurs enginyers i enginyeres, per al coneixement mutu i la interacció, però sobretot per a la captació de talent per part de les empreses. ENGINYERS BCN hi participarà amb un estand en els dos fòrums. 

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

El rol del buit en l'eficiència energètica de l'edifici: la prescripció del buit i la seva evolució

Sala d'actes del Col·legi

26 de febrer de 2018, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Jornada tècnica. Il·luminació i qualitat

Sala d'actes del Col·legi

28 de febrer de 2018, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Introducció al Networking professional. Fes que la teva xarxa de contactes es mogui

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

28 de febrer de 2018 d'11 a 13h

Llegiu-ne més

Curs Autodesk Revit Architecture 2016 per a Enginyers com a base per a col·locació d’instal·lacions

Tecnoespai

1, 6, 8 i 13 de març de 2018, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Eficiència energètica en instal·lacions de climatització

Tecnoespai

5, 7 i 12 de març de 2018, de 17 a 21 h.

Llegiu-ne més

Màrqueting personal efectiu. Diferencia’t + capta l’atenció de qui vols

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

6 de març de 2018 de 10,30 a 13,30 h

Llegiu-ne més

Renovació dels cursos pel manteniment higiènic-sanitari d'instal·lacions amb risc de legionel·la

Tecnoespai

6 i 8 de març de 2018, de 16 a 21 h.

Llegiu-ne més

Assegurança de Responsabilitat Civil Professional del Col·legi

Sala d'actes del Col·legi

7 de març de 2018, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Sortida al Teatre "El fantasma de Canterville"

Sortida al Teatre Condal per veure l'obra "El fantasma de Canterville", previst pel dissabte 10 de març, organitzat per la Comissió de Cultura i Esports. 

Teatre Condal

10 de març de 2018

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat