Enginyers BCN#664

Edicions anteriors
Envia a un amic

15 de febrer de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

El Col·legi potencia les xarxes

El creixement de l’ús del mòbil i les tauletes és constant. Des del Col·legi en som conscients i per això es vol impulsar la comunicació via xarxes socials. L’Instagram d’ENGINYERS BCN (que pots veure entrant en aquest enllaç) publica imatges i vídeos informant d’una manera diferent. Una altra eina de contingut audiovisual és el Torna-la a Veure, la plataforma on pengen les conferències i altres actes que s’organitzen al Col·legi. Més productes per un millor servei.

Llegiu-ne més

Nou curs d’Autodesk per a introduir-se en el disseny del futur, el BIM

El Building Information Modelling (BIM), és a dir, la metodologia de construcció basada en un model 3D, s’està implantant amb força en les empreses ja que proporciona tota la informació necessària per a construir i gestionar una infraestructura. Tan si no ho coneixies fins ara com si vols refrescar el que ja saps, apunta’t al curs “Autodesk Revit Architecture 2016 per a Enginyers com a base per a col·locació d’instal·lacions” i podràs utilitzar-ho sense problemes. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Et dediques a l’alta tensió? Tenim un curs per a tu

Reglament d’Alta Tensió, Reial Decret 337/2014, instruccions Tècniques Complementàries ITC-RAT 01 a 23... La normativa que regula les instal·lacions d’alta tensió és abundant i s’actualitza constantment. El curs “Reglament d’alta tensió” vol ajudar-te en aquest aspecte: s’analitzaran les novetats legislatives i s’examinaran alguns dels assaigs específics. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Mou-te amb ENGINYERS BCN: La Cursa Intercol·legial ja és aquí

Arriba la IX Cursa Intercol·legial Sabadell Professional 2018. Diverses associacions i col·legis professionals (entre els quals hi figura ENGINYERS BCN) reuneixen, un any més, forces per promoure l’esport a l’aire lliure. Es farà el dissabte 14 d’abril a la vora de la platja i està oberta a tots els col·legiats i als seus familiars i amics. A més, els inscrits participaran en un sorteig de diferents premis cedits per les empreses col·laboradores. Apunta’t-hi aquí.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Encara no estàs a la Borsa de Treball d’ENGINYERS BCN?

ENGINYERS BCN aconsella activar-se a la Borsa de treball ( independentment de la situació laboral en què us trobeu. Amb quatre passes senzilles podreu rebre ofertes adaptades a les vostres preferències professionals i estar al dia del mercat en l’àmbit de l’enginyeria. L’any passat es van publicar més de 1300 ofertes de treball, això fa que pugueu trobar moltes oportunitats de millora professional.
Només cal que us connecteu al web del Col·legi i activeu la vostra alta. I tot seguit també podreu consultar i inscriure-us a les ofertes a través de l’APP gratuïta d’ENGINYERS BCN.


Per qualsevol consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb el Servei d’Ocupació i Promoció Professional (SOPP). Activa la teva alta 

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Teatre "Petons" Al Cercle de Gràcia

Sortida al Teatre del Cercle de Gràcia per veure l'obra "Petons" de Carles Alberola i Roberto Garcia, previst pel divendres 16 de febrer, organitzat per la comissió de Cultura i Esports.

El Cercle de gràcia

16 de febrer de 2018

Llegiu-ne més

Visita al celler Carles Andreu de Pira i Calçotada a Casa Félix de Valls

Entrada Seu del Col·legi

17 de febrer de 2018, a les 8.20 h

Llegiu-ne més

Crear lideratge des de les inseguretats

Club EBCN

20 i 21 de febrer de 2018, de 17.30 a 20.30 h

Llegiu-ne més

Jornada tècnica. Tendències de transformació digital pel 2018

Sala d'actes del Col·legi

21 de febrer de 2018, de 10.00 a 13.00 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

El rol del buit en l'eficiència energètica de l'edifici: la prescripció del buit i la seva evolució

Sala d'actes del Col·legi

26 de febrer de 2018, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Jornada tècnica. Il·luminació i qualitat

Sala d'actes del Col·legi

28 de febrer de 2018, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Introducció al Networking professional. Fes que la teva xarxa de contactes es mogui

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

28 de febrer de 2018 d'11 a 13h

Llegiu-ne més

Curs Autodesk Revit Architecture 2016 per a Enginyers com a base per a col·locació d’instal·lacions

Tecnoespai

1, 6, 8 i 13 de març de 2018, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat