Enginyers BCN#655

Edicions anteriors
Envia a un amic

7 de desembre de 2017
Notícies ENGINYERS BCN

El servei de Certificació Professional del Col·legi estrena nou web

Més complet, modern i clar. Ja està en marxa el nou web de Certificació, el servei d’ENGINYERS BCN que et permet obtenir un aval professional de les competències davant els clients o les empreses com a expert en una determinada àrea. Entra aquí i informa-te’n dels requisits, les àrees en les quals pots certificar-te, els avantatges d’aquests exàmens.

Llegiu-ne més

El 21 de desembre fes cagar el tió al Club EBCN!

La nit de Nadal s’avança al Col·legi. El proper 21 de desembre, a les 10.30 h, se celebrarà al Club EBCN una activitat aquest cop dirigida als més petits de la casa. Per fer boca, un esmorzar complet. Després, un espectacle infantil d’animació titulat “La Llegenda del Caganer”. Finalment, es farà cagar el tió perquè els assistents s’emportin un obsequi. Els nens han de venir acompanyats d’un adult. Inscriu-te trucant al 93 496 14 20.

Llegiu-ne més

Fes escoltar la teva veu: vota a les juntes del 19 de desembre

El futur del Col·legi és a les teves mans. La corporació, que tan pot afectar-te en l’àmbit laboral, et demana la teva opinió a les properes juntes generals que se celebraran el 19 de desembre a la sala d’actes. L’ordinària serà a les 19 h i estudiarà i aprovarà, si escau, el pressupost de 2018. L’extraordinària, a les 20.30 h i farà el mateix amb el projecte de modificació estatutària. En acabar, hi haurà un refrigeri, amb cava i torrons. També es podrà votar presencialment o telemàticament. Més informació aquí. Segueix-les per videostreaming.

Llegiu-ne més

Torna la tertúlia d’economia el dilluns 11 de desembre

Conèixer el què i el per què del que passa al nostre voltant és essencial per formar-nos una opinió. L’economista Jordi Goula analitzarà la situació econòmica actual en una nova sessió de “Tertúlies d’economia”. Serà l’11 de desembre, a les 19 h, a la sala d’actes del Col·legi. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç. Segueix-la per videostreaming (exclusiu per a col·legiats i precol·legiats).

Llegiu-ne més

Ja tens disponible el vídeo de l’acte sobre com certificar les instal·lacions de protecció passiva

El Clúster de Seguretat Contra Incendis, amb el suport d’ENGINYERS BCN, va celebrar el passat 23 de novembre la jornada “Com certificar les instal·lacions de protecció passiva? La nova SP 136 i la Guia de bones pràctiques”. El vídeo complet de l’acte és al “Torna-la a Veure”, la plataforma audiovisual del Col·legi. Entra aquí per consultar-lo. El "home" del web informa ara el moment en què hi ha disponible un nou vídeo.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

Es publica la Guia d’aplicació del RIPCI

El Ministeri d’Energia, Turisme i Agenda Digital acaba de publicar la Guia d’aplicació del RIPCI. El document aporta les interpretacions de cada un dels punts del reglament realitzats per la Direcció General d’Indústria i la Petita i Mitjana Empresa. Pots consultar-ho aquí

Borsa de treball

Millora el Currículum i posa'l en circulació

El CV en paper cada vegada té menys sortida i la seva difusió és molt més habitual en format electrònic a través del correu electrònic o les xarxes socials.
El mercat laboral actual ens demana que tinguem molt clar el nostre objectiu professional amb els valors afegits ben identificats. Després aquesta informació cal plasmar-la per escrit en un currículum atractiu i actual.
Finalment cal fer arribar aquest CV al màxim de persones possibles que ens puguin ajudar a aconseguir la feina que desitgem.

ENGINYERS BCN presenta el proper 22 de novembre a les 10,30h una activat creada per aportar informació sobre els tipus de CV i com adaptar-los, identificant les vies de difusió més efectives.
Més informació i inscripcions

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Tertúlies d’economia

Sala d'actes del Col·legi

11 de desembre de 2017, a les 19 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Millora el Currículum i posa'l en circulació

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

12 de desembre de 2017 de 16.30 a 19.30h

Llegiu-ne més

Jornada preparatòria de certificació professional

Seu col·legial

15 de gener de 2018, a les 17 h.

Llegiu-ne més

Curs d’autoconsum fotovoltaic (en línia)

En línia

Del 15 de gener al 15 de febrer de 2018 **

Llegiu-ne més

HULC: l’eina integral unificada Lider-Calener

Tecnoespai

16, 18, 23, 25, 30 de gener i 1 de febrer de 2018, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Busca feina al segle XXI: LinkedIn, CV, ...

Aula de la 3a planta de la seu col·legial

16 de gener de 2018 de 17.30 a 20.30h

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat