Enginyers BCN#649

Edicions anteriors
Envia a un amic

26 d'octubre de 2017
Notícies ENGINYERS BCN

ENGINYERS BCN vol ser més present al Vallès Occidental

Com a part de la ronda de contactes que el Col·legi té amb empreses, institucions i professionals del sector, Miquel Darnés, degà, i Marta Martí, gerent, van reunir-se ahir 24 d’octubre amb l’alcaldessa de Sant Cugat i presidenta de la Diputació de Barcelona, Mercè Conesa i el Tinent d’Alcalde Damià Calvet, per explorar futures col·laboracions en aquest municipi i presentar el Grup Territorial del Vallès Occidental - Sant Cugat.

Llegiu-ne més

El degà atendrà els col·legiats el dilluns 6 de novembre

A "Cafè amb el degà", Miquel Darnés escoltarà els suggeriments i inquietuds de col·legiats i precol·legiats. Es tracta d’una tertúlia distesa, en la comoditat que proporciona el Club EBCN, on el degà del Col·legi conversarà amb aquells membres d’ENGINYERS BCN que hi vulguin participar. Serà dilluns 6 de novembre a les 18.30 h. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Nou curs d’Autodesk per a introduir-se en el disseny BIM

El Building Information Modelling (BIM), és a dir, la metodologia de construcció basada en un model 3D, és cada vegada més habitual. Apunta’t ara al cursAutodesk Revit Architecture 2016 per a Enginyers com a base per a col·locació d’instal·lacions”. Serà els dies 7, 9, 14 i 21 de novembre, de 16 a 20 h, al Tecnoespai. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

ENGINYERS BCN presenta el programa de Mentoria a l’EUSS

Intercanvi de coneixements entre una persona amb experiència i una altra amb talent potencial. Aquesta és la base del servei de Mentoria del Col·legi que el passat 18 d’octubre es va presentar a la Jornada “Cultura Emprenedora”, de l’Escola Universitària Salesiana de Sarrià (EUSS). Joves universitaris van poder conèixer les possibilitats del programa que els aproparia a un nou món d’informació de la mà de professionals experts.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Nous ajuts per rehabilitació energètica al sector residencial públic i privat

L’Institut per a la Diversificació i Estalvi Energètic (IDAE) llença un programa d’ajuts per a la rehabilitació energètica d’edificis existents del sector residencial i hoteler en el marc del programa PAREER-CRECE per un valor de 75 milions d’euros. Pots consultar-ho aquí

Novetats legislatives

Publicada la Llei 6/2017 de reformes urgents del treball autònom

En data d’avui 25 d’octubre de 2017, ha estat publicada en el BOE la Llei 6/2017, de 24 d’octubre, de reformes urgents del treball autònom.

Coneix les novetats més destacades en aquest document.

Borsa de treball

Urgeix incoroporar enginyer/a d'instal·lacions

Ubicat a Barcelona, realitzarà càlculs, dissenys, desenvolupament i delineació de projectes d'instal·lacions mecàniques (HVAC, Fluids, PCI), tant a territori nacional com internacional, així com càlculs, dissenys, desenvolupament i delineació de projectes d'instal·lacions elèctriques (Baixa Tensió). Confeccionarà memòries i pressupostos i elaborarà projectes de llicències d'activitat / obertura i de legalitzacions de les instal·lacions davant les administracions corresponents.

És imprescindible aportar experiència en lloc similar. Les condicions econòmiques es revisaran un cop passat el període prova, així com periòdicament. Contracte inicial de 6 mesos + 6 mesos + indefinit.

Inscriviu-vos a l’oferta amb referència 17-1265-P

 

Llegiu-ne més

Reforça la teva xarxa de contactes amb aquesta activitat del Col·legi

Conèixer la persona adequada en el moment adequat és de vital importància a l’àmbit professional. ENGINYERS BCN vol enfortir les relacions entre els col·legiats i per això organitza una activitat, amb un important component pràctic, on els participants podran prendre contacte amb altres professionals. Serà el dimecres 15 de novembrede 17.30 a 20.30 h, al Club EBCN. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.


Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Les arts, la ciència i la tecnologia a la mitologia

Club EBCN

30 d’octubre de 2017, a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Sortida al País Basc Francès, el gran desconegut

La Comissió de Cultura i Esports ha preparat una sortida al País Basc francès, de l'1 al 5 de novembre de 2017. Les inscripcions s'han de formalitzar abans del 20 de setembre.

De l'1 al 5 de novembre de 2017

Llegiu-ne més

Partides comentades i simultànies d'escacs

Sala de Comissions del Col·legi

2 de novembre de 2017, a les 16.30 h

Llegiu-ne més

Jornada tècnica: L’evolució de l’HS3 i DIT ALDES

Sala d'actes del Col·legi

6 de novembre de 2017, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Reorientació professional: canvia el teu rumb professional

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

6 de novembre de 2017 a les 16.30 a 19.30h

Llegiu-ne més

Cafè amb el Degà. Us escoltem

Club EBCN

6 de novembre de 2017, des de les 18.30 fins a les 20 h

Llegiu-ne més

Càlculs senzills d’estructures

Tecnoespai

6, 8, 13 i 15 de novembre de 2017, de 17 a 20 h

Llegiu-ne més

Autodesk Revit Architecture 2016 per a Enginyers com a base per a col·locació d’instal·lacions.

Tecnoespai

7, 9, 14 i 21 de novembre de 2017, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Sortida al Teatre "Dol d'alivio " de Santiago Rusiñol

Sortida al Teatre del Cercle de Gràcia per veure l'obra "Dol d'alivio " de Santiago Rusiñol, previst pel dissabte 11 de novembre, organitzat per la comissió de Cultura i Esports.

El Cercle de gràcia

11 de novembre de 2017

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat