Enginyers BCN#645

Edicions anteriors
Envia a un amic

28 de setembre de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

Informa’t sobre el nou APQ (Reglament d’emmagatzematge de productes químics)

El passat juliol es va aprovar la norma sobre l’emmagatzematge de productes químics. Si vols estar al dia dels canvis i les novetats d’aquest reglament apunta’t a la conferència que prepara el Col·legi sobre el tema. Serà el divendres 20 d’octubre de 9.30 a 13 h, a la sala d’actes d’ENGINYERS BCN. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç. Segueix-lo per videostreaming.

Llegiu-ne més

No et perdis el debat sobre l’eficiència energètica a les ciutats

Equilibrar la sostenibilitat i el creixement urbà és un dels gran reptes d’avui en dia. Si vols conèixer de la mà d’experts la millor manera d’afrontar aquesta situació vine el dijous 26 d’octubre, de 10 a 13.30 h, a la sala d’actes del Col·legi, on tindrà lloc un interessant debat al voltant d’aquest tema. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç. Segueix-lo per videostreaming.

Llegiu-ne més

Vés al congrés The IoT Solutions per la meitat de preu

L’internet al servei d’objectes quotidians o Internet of Things (IOT) és una de les tecnologies amb més projecció de futur. Experts en aquest àmbit es donen cita els dies 3, 4 i 5 d’octubre a The IoT Solutions World Congress, a Fira Barcelona. Si ets col·legiat pots accedir-hi amb un 50% de descompte utilitzant aquest codi quan facis l’inscripció. Aquest altre codi et permetrà entrar gratuïtament a la zona expositiva. Més informació aquí.

Llegiu-ne més

Aprofita aquest 20% de descompte pel musical Cabaret

El clàssic de Broadway Cabaret torna a Barcelona en una versió renovada amb Elena Gadel i Ivan Labanda com a protagonistes. Un musical imprescindible que ara pots gaudir al Teatre Victòria si ets col·legiat amb un 20% de reducció en el preu. Aplica aquest codi quan sol·licitis la teva entrada en aquest enllaç. El descompte serveix per les funcions de dijous, divendres i diumenge durant el mes d’octubre a les zones 1-5 i 10-13.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

Es publica la disposició que regula la comercialització i manipulació de gasos fluorats

En data d’avui ha estat publicada en el BOE la disposició següent: "Orden PRA/905/2017, de 21 de septiembre, por la que se modifican los anexos I y II del Real Decreto 115/2017, de 17 de febrero, por el que se regula la comercialización y manipulación de gases fluorados y equipos basados en los mismos, así como la certificación de los profesionales que los utilizan y por el que se establecen los requisitos técnicos para las instalaciones que desarrollen actividades que emitan gases fluorados". Consulta-la aquí.

Publicada la convocatòria per a la concessió de subvencions per a sistemes d'emmagatzematge d'energia elèctrica amb bateries associats a instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum

Avui dijous s’ha publicat al DOGC la Resolució EMC/2246/2017, de 18 de setembre, per la qual es fa pública la convocatòria de l'any 2017 per a la concessió de subvencions per a sistemes d'emmagatzematge d'energia elèctrica amb bateries associats a instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum. Pots consultar-ho aquí.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Estratègies de comunicació per impactar en els altres

La comunicació és una competència clau per a l’èxit, no tant sols professional sinò també personal. Ser efectiu en la manera d’expressar-se pot afovorir un impacte positiu en els altres, assolir objectius, desbloquejar situacions conflictives, obtenir guanys per a les diferents parts, superar barreres, etc.

Els propers dies 16 d’octubre en edició de matí i 17 en edició de tarda, el Col·legi ofereix una sessió pràctica durant la qual els i les participants aprendran estratègies i tècniques de comunicació, a la vegada que revisaran els patrons mentals i creences limitadores que suposen un entrebanc per a millorar les seves competències comunicatives.
El taller serà impartit per Carme Roselló, Llicenciada en Periodisme, Master Practitioner en Programació Neurolingüística PNL. Master Coaching Integral. Intervenció breu estratègica. Mediació i gestió de conflictes. Formadora

Més informació i inscripcions

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Don Joan de Molière al Teatre Goya

Sortida al teatre "Don Joan de Molière" al Teatre Goya, previst pel dissabte 30 de setembre, organitzat per la comissió de Cultura i Esports.

Teatre Goya

30 de setembre de 2017

Llegiu-ne més

Tertúlies d’economia

Sala d'actes del Col·legi

2 d'octubre de 2017, a les 19 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

IV Curs Luminotècnia aplicada Ramon San Martin

Tecnoespai

2, 4, 9, 11, 16, 18, 23 i 25 d’octubre de 2017, de 16.30 a 20.30 h.

Llegiu-ne més

El rol del buit en l'eficiència energètica de l'edifici: la prescripció del buit i la seva evolució

Sala d'actes del Col·legi

3 d’octubre de 2017, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Curs bàsic de Prevenció i Seguretat en Matèria d’Incendis

CAATEEB

Del 4 d’octubre de 2017 al 28 de febrer de 2018

Llegiu-ne més

La implantació de l'ISO 14.001 al Col·legi

Club EBCN

4 d'octubre de 2017, a les 18.30 h

Llegiu-ne més

La il·luminació LED en el present

Sala d'actes del Col·legi

5 d’octubre de 2017, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Lean Construction Barcelona 2017: Experiències de l'aplicació del Lean

El pròxim 5 d’octubre l’ITeC organitza el Lean Construction Barcelona 2017 al Palau Macaya de Barcelona. ENGINYERS BCN és patrocinador de l'ITEC.

Auditori del Palau Macaya

5 d'octubre de 2017

Llegiu-ne més

Convocatòries de certificació

Tecnoespai

5 d'octubre de 2017

Llegiu-ne més

Partides comentades i simultànies d'escacs

Sala de Comissions del Col·legi

5 d'octubre de 2017, a les 16.30 h

Llegiu-ne més

Planificació financera personal (I)

Tecnoespai

9 d’octubre de 2017, de 18 a 20 h

Llegiu-ne més

Domòtica / Inmòtica i TICs adaptades a l’edificació

En línia

del 9 d’octubre al 7 de novembre de 2017 **

Llegiu-ne més

L’evolució de l’eficiència energètica en la producció d’aigua calenta sanitària

Sala d'actes del Col·legi

9 d’octubre de 2017, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Presentació Guia tècnica de disseny prestacional (PBD) Sistemes de control de fums i calor per impuls

Auditori Pompeu Fabra (Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya)

10 d'octubre de 2017

Llegiu-ne més

Millora el Currículum i posa'l en circulació

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

10 d'octubre de 2017 de 16.30 a 19.30h

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat