Enginyers BCN#639

Edicions anteriors
Envia a un amic

10 d'agost de 2017
Notícies ENGINYERS BCN

El Col·legi programa un curs sobre aigua calenta sanitària

L’agenda formativa d’ENGINYERS BCN torna a la tardor amb força. Els dies 26 de setembre i 3 d'octubre, de 16 a 20 h, es realitzarà al Tecnoespai el “Curs aigua calenta sanitària”, sobre el funcionament d'una instal·lació i els equips, els serveis i les funcions dels seus components i la legislació aplicable. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Aprèn sobre el Lean Management

La metodologia que busca l’eficàcia empresarial, Lean Management, està cada vegada més estesa. El Col·legi t’ofereix l’oportunitat de conèixer-la millor amb el curs “Jornada Lean Management: Com aconseguir anar un pas per davant de la competència i millorar, no només en temps de crisi”. Es realitzarà el 28 de setembre, de 17.30 a 20.30 h, al Tecnoespai. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

El Col·legi et convida a Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast

El gran congrés de la química, del tractament de superfícies i del plàstic i el cautxú arriba a Fira Barcelona. Serà del 2 al 6 d’octubre. Utilitzant aquest codi en el moment de demanar les entrades, els col·legiats podreu entrar gratuïtament a la zona expositiva. Més informació als webs d’Expoquimia, Eurosurfas i Equiplast.

Llegiu-ne més

Estalvia’t un 50% en la teva entrada al congrés The IoT Solutions

Els experts en tecnologia Internet of Things o IOT (internet al servei d’objectes quotidians) es donen cita els dies 3, 4 i 5 d’octubre a Fira Barcelona. The IoT Solutions World Congress és el saló més important dedicat a aquest sector. Si ets col·legiat pots accedir-hi per la meitat de preu utilitzant aquest codi quan facis l’inscripció. Aquest altre codi et permetrà entrar gratuïtament a la zona expositiva. Més informació aquí.

Llegiu-ne més

Fins a un 15% de descompte en formació a l’IMF Business School

ENGINYERS BCN ha signat un acord amb el centre formatiu IMF Business School, amb cursos de postgrau, d’especialització i Executive per alts directius tant online, com presencial i semiprencial. Fruït d’això, els col·legiats gaudeixen d’un descompte que en alguns cursos pot arribar al 15%. Continua llegint per conèixer els detalls.

Llegiu-ne més

Descompte del 5% al programa de postgrau d·HEALTH Barcelona

Si estàs interessat en emprendre en l’àmbit de la salut aprofita aquesta oportunitat. Gràcies a l’acord al qual ha arribat amb el Col·legi, el programa d·HEALTH Barcelona, amb data d’inici gener 2018, ofereix als col·legiats un 5% de reducció en el seu preu total. Per a més informació contacteu amb Raquel Riera a rriera@biocat.cat.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Presenta’t als Premis RuralApps abans del 16 d’agost

Si has participat en el desenvolupament d’una aplicació mòbil per als sectors agrari, alimentari o rural pots participar als Premis RuralApps. Hi ha dues categories, cadascuna premiada amb 3.000 €: les apps adreçades als professionals del sector i les que es dirigeixen a la ciutadania. Tens fins el 16 d’agost per presentar-t’hi. Trobaràs les bases del certamen aquí.

Llegiu-ne més

L’ICAEN llança una campanya per impulsar l’autoconsum fotovoltaic

Avançar cap a la sobirania energètica és l’objectiu final de la comunicació que ha posat en marxa l’Institut Català de l’Energia (ICAEN). Per tal d’aconseguir-ho es pretén que els ciutadans aprofitin l’energia solar en teulades i terrats i així afavorir l'autoconsum. La difusió es farà a través de Twitter, Facebook, Instagram i Google Ads. Mira la campanya aquí.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

Es publica la convocatòria d’ajuts a la renovació energètica d’edificis de l’Administració

El Sistema Nacional de Publicitat de Subvencions ha publicat la convocatòria d’ajuts a la realització de projectes de renovació energètica d’edificis i infraestructures de l’Administració General de l’Estat. Consulta-ho aquí.

L’ICAEN llança una línia d'ajuts per sistemes d’emmagatzematge d’energia elèctrica d’instal·lacions fotovoltaiques

El DOGC ha publicat les bases reguladores per a la concessió de subvencions als sistemes d'emmagatzematge d'energia elèctrica amb bateries associats a instal·lacions fotovoltaiques d'autoconsum. La convocatòria està prevista que s’obri durant el mes de setembre. Consulta-ho aquí. Podeu trobar més informació a la pàgina web de l’ICAEN.

La DGPEIS publica dues noves Instruccions Tècniques Particulars i una Nota Aclaridora

La Direcció General de Protecció, Extinció d’Incendis i Salvament (DGPEIS) de la Generalitat de Catalunya ha publicat dues noves Instruccions Tècniques Particulars relacionades amb les Condicions de prevenció i seguretat en cas d’incendis en habitatges d’ús turístic (SP-137) així com amb la Protecció enfront al fum d’escales especialment protegides (SP-138). També s’ha publicat una Nota aclaridora a la SP112, sobre la determinació de l’alçada lliure de fums en el disseny del SCTiEF en emmagatzematges industrials a gran alçada i sitges. Consulta-ho aquí.

Agenda

Concert de la diada

Les entrades estan exhaurides, pots seguir-ho per videostreaming.

Sala d'actes del Col·legi

7 de setembre de 2017

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

VI Jornada d'innovació i recerca docent a la universitat i a l’ensenyament secundari

Sala d'actes del Col·legi

14 de setembre de 2017, de 15.15 a 19.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Curs d'anglès en línia

En línia

Del 18 de setembre de 2017 al 15 de març de 2018

Llegiu-ne més

Curs Instal·lacions de Fred Industrial

Tecnoespai

19, 21, 27 i 28 de setembre de 2017, de 16.30 a 20.30 h.

Llegiu-ne més

Curs prevenció de riscos laborals (Recurs preventiu 60 h)

Tecnoespai

Del 19 de setembre al 21 de novembre de 2017, de 17 a 20 h.

Llegiu-ne més

Elevator Pitch. Presenta’t en 2 minuts

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

19 de setembre de 2017

Llegiu-ne més

Introducció a l’ús de les impressores 3D del XYX

Club EBCN

20 de setembre de 2017, a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Elevator Pitch. Presenta’t en 2 minuts

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

20 de setembre de 2017

Llegiu-ne més

Finestreta Única Empresarial. Nous temps i nous serveis per a les empreses

Sala d'actes del Col·legi

20 de setembre de 2017, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat