Enginyers BCN#638

Edicions anteriors
Envia a un amic

3 d'agost de 2017
Notícies ENGINYERS BCN

Txell Sust, Pep Poblet i Nito Figueres protagonitzen el Concert de la Diada

Cançons de sempre com no les havies escoltat mai. És el que proposa #enCantats, l’espectacle que es viurà durant el Concert de la Diada, és a dir, el dijous 7 de setembre a les 19 h. També es farà entrega dels premis dels concursos de pintura i fotografia. Les entrades estan exhaurides, però podràs seguir l’acte per videostreaming aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Visita IN(3D)USTRY, el congrés de la impressió 3D

El sector se la fabricació additiva està creixent de manera espectacular. Si t’interessa fer contactes en aquest àmbit, conèixer-lo més o iniciar-te en el món de la impressió 3D, no et pots perdre el saló IN(3D)USTRY. Tindrà lloc del 3 al 5 d’octubre al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona. Utilitzant aquest codi els col·legiats podran visitar gratuïtament la zona expositiva “Barcelona Industry Week: IN(3D)USTRY, Expoquimia, Equiplast, Eurosurfas”. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

La Borsa de treball del Col·legi il·lustra la baixada de l’atur a TV3

Segons l’última Enquesta de Població Activa (EPA) a Catalunya hi ha 79.200 persones menys a l’atur que al primer trimestre de l’any. Al Telenotícies de TV3 d’ahir va aparèixer la Borsa de treball d’ENGINYERS BCN com a exemple de plataforma útil per trobar feina. L’any passat el Servei d’Ocupació i Promoció Professional del Col·legi va publicar més de 1.300 ofertes. Pots veure el vídeo aquí (minut 6.50).

Llegiu-ne més

Aprofita un 10% de descompte en lloguer de cotxes

Durant les vacances el lloguer de vehicles es dispara. Gràcies a un acord amb el Col·legi, la companyia MFlex Rent a Car ofereix als col·legiats un descompte exclusiu del 10% sobre els preus web. Entra a l’àrea privada del web i després busca la promoció aquí, on s'indica el codi promocional.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

El Banc Sabadell ofereix cotxes ecològics en el seu servei de rènting de vehicles

En una aposta per la sostenibilitat, el Banc Sabadell disposa, dins el seu servei de rènting, d’una flota amb un 75% de cotxes que emeten CO2 per sota dels 120 g. El Col·legi, que enguany celebra l’Any de la Gestió Energètica Eficient, compta amb un acord amb aquesta companyia del qual es poden beneficiar els col·legiats. Més informació en aquest enllaç i a l’espai AutoRenting del web www.bancsabadell.com.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

Publicada al DOGC la Llei sobre comerç, serveis i fires

En data 3 d’agost de 2017 ha estat publicada en el DOGC la disposició següent: Llei 18/2017, de l’1 d’agost, de comerç, serveis i fires. Consulta-la aquí.

Publicada al DOGC la Llei catalana sobre canvi climàtic

En data 3 d’agost de 2017 ha estat publicada en el DOGC la disposició següent: Llei 16/2017, de l'1 d'agost, del canvi climàtic. Consulta-la aquí.

Publicades les bases reguladores de diverses concessions d’ajuts en l'àmbit de la indústria

En data de 2 d’agost de 2017 han estat publicades en el BOE tres disposicions relacionades amb ajuts a la indústria. Continua llegint per obtenir més informació.

Llegiu-ne més

Aprovació de la ITC MI-IP 04 “Instal·lacions per a subministraments a vehicles”

En data de 2 d’agost de 2017, ha estat publicada en el BOE la disposició següent: "Real Decreto 706/2017, de 7 de julio, por el que se aprueba la instrucción técnica complementaria MI-IP 04 "Instalaciones para suministro a vehículos" y se regulan determinados aspectos de la reglamentación de instalaciones petrolíferas". Entrarà en vigor als tres mesos ençà de la seva publicació en el BOE, és a dir, el proper 2 de novembre de 2017. Consulta-la aquí.

Publicada la disposició sobre l'aprovació del Protocol de tramitació dels projectes i seguiment de les obres ordinàries d'infraestructures i/o elements d'urbanització, conservació i millora i projectes d'urbanització

En data d’avui 31 de juliol de 2017 ha estat publicada en el BOPB la disposició següent:

• Anunci de l’Ajuntament de Barcelona d'aprovació del Protocol de tramitació dels projectes i seguiment de les obres ordinàries d'infraestructures i/o elements d'urbanització, conservació i millora i projectes d'urbanització que realitzen els diferents operadors municipals de la ciutat de Barcelona. Consulta-la aquí

Publicada l'ordre sobre el Sistema Públic d'Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya

En data 28 de juliol de 2017 ha estat publicada en el DOGC l'Ordre CLT/168/2017, de 21 de juliol, dels paràmetres mínims de determinats equipaments del Sistema Públic d'Equipaments Escènics i Musicals de Catalunya, i de les xarxes de cooperació. Consulta-la aquí.

Publicat el Manual per a l'ordenació dels establiments d'allotjament turístic, albergs i residències

En data de 28 de juliol de 2017 ha estat publicat en el BOPB el Manual Operatiu del Pla Especial Urbanístic per l’ordenació dels establiments d'allotjament turístic, albergs de joventut, residencies col·lectives d'allotjament temporal i habitatges d'ús turístic (PEUAT), de l’Ajuntament de Barcelona. Consulta'l aquí.

Agenda

Concert de la diada

Les entrades estan exhaurides, pots seguir-ho per videostreaming.

Sala d'actes del Col·legi

7 de setembre de 2017

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

VI Jornada d'innovació i recerca docent a la universitat i a l’ensenyament secundari

Sala d'actes del Col·legi

14 de setembre de 2017, de 15.15 a 19.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Curs d'anglès en línia

En línia

Del 18 de setembre de 2017 al 15 de març de 2018

Llegiu-ne més

Curs Instal·lacions de Fred Industrial

Tecnoespai

19, 21, 27 i 28 de setembre de 2017, de 16.30 a 20.30 h.

Llegiu-ne més

Curs prevenció de riscos laborals (Recurs preventiu 60 h)

Tecnoespai

Del 19 de setembre al 21 de novembre de 2017, de 17 a 20 h.

Llegiu-ne més

Elevator Pitch. Presenta’t en 2 minuts

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

19 de setembre de 2017

Llegiu-ne més

Introducció a l’ús de les impressores 3D del XYX

Club EBCN

20 de setembre de 2017, a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Elevator Pitch. Presenta’t en 2 minuts

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

20 de setembre de 2017

Llegiu-ne més

Finestreta Única Empresarial. Nous temps i nous serveis per a les empreses

Sala d'actes del Col·legi

20 de setembre de 2017, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Millora el Currículum i posa'l en circulació

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

21 de setembre de 2017 de 10.30 a 13.30h

Llegiu-ne més

Recomanacions a l'hora de redactar un Plec de Clàusules de Contractació. Les clàusules tècniques

Organitzada per ENGINYERS BCN i l’ACM (Associació Catalana de Municipis)

Sala d'actes del Col·legi

21 de setembre de 2017, de 9 a 14 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat