Enginyers BCN#637

Edicions anteriors
Envia a un amic

27 de juliol de 2017
Notícies ENGINYERS BCN

Vine al Concert de la Diada i gaudeix de l’espectacle que t’estem preparant

Un dels esdeveniments del Col·legi més esperats és el que es fa amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Enguany el concert es farà el 7 de setembre, a les 19 h, a la seu col·legial, on tindrà lloc #enCantats, un recital de cançons normalment associades a veus masculines interpretades des d’un prisma femení. També s’entregaran els premis dels concursos de pintura i fotografia. Envia un correu a ebcn@ebcn.cat i demana ja les teves entrades.

Llegiu-ne més

Aquest és l’horari d’agost del Col·legi

Durant el mes d'agost ENGINYERS BCN modifica el seu horari d’atenció als col·legiats. De dilluns a divendres la seu col·legial romandrà disponible de 8 a 15 h tots els dies excepte del 14 al 18 d'agost, que estarà tancada. El Tecnoespai no obrirà en tot el mes. Continua llegint per saber com funcionarà el servei de visats els dies que la seu tanca.

Llegiu-ne més

Disponible el número de juliol i agost de la revista Theknos

El número 215 de la revista del Col·legi dedica el seu tema de portada a la Diada de la Professió. Pots llegir-lo aquí.

Llegiu-ne més

El Col·legi estrena xarxa social: Instagram

Fotografies d’esdeveniments importants, petits vídeos de conferències destacades, informació rellevant... Ara pots estar més connectat amb el Col·legi. I és que ENGINYERS BCN ja està present a Instagram. La xarxa social d’imatges i vídeos té més de 700 milions d’usuaris arreu del món i és la que més ha crescut el 2017. Entra aquí i segueix-nos.

Llegiu-ne més

Viu un altre cop la Diada: ja està disponible el vídeo de resum

El passat 30 de juny es va celebrar la gran festa del Col·legi, la Diada de la Professió. Espectacle, premis i moltes emocions en una jornada amb gairebé 400 assistents i en un entorn privilegiat: el Poble Espanyol. Ara ja pots veure el vídeo amb el més destacat en aquest enllaç. Aprofita i subscriu-te al canal del Col·legi a la plataforma de vídeo YouTube.

Llegiu-ne més

La petjada de l'enginyeria industrial a Barcelona '92

Van ser molts els enginyers de l’àmbit industrial que van contribuir en l’èxit dels Jocs Olímpics de 1992. Un any abans, la revista del Col·legi, el Theknos, va voler il·lustrar aquest fet explicant el funcionament de la climatització, la il·luminació i la instal·lació elèctrica del Palau Sant Jordi. Amb motiu del 25è aniversari, el Col·legi vol homenetgar-los posant al teu abast aquests articles, els quals pots consultar en aquests enllaços: Climatització, Il·luminació, Instal·lació elèctrica.

Llegiu-ne més

El Col·legi renova el conveni amb l'equip e-Tech Racing EEBE

ENGINYERS BCN ha renovat el conveni que manté amb l’equip e-Tech Racing de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est. Aquest equip està format per estudiants de tercer i quart curs d’Enginyeria Mecànica, Elèctrica i Electrònica Industrial i Automàtica de l’escola i actualment treballa en un nou vehicle elèctric monoplaça que han anomenat Stev-e, presentat el passat mes de juny a la Sala d’Actes de l’EEBE.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Tens una idea de negoci? Una start-up? Apunta’t als Premis Creatic

Per tal d’estimular la creació empresarial, el TecnoCampus Mataró-Maresme posa en marxa una nova edició dels Premis Creatic que celebren la millor idea empresarial i la millor empresa creada a partir de 2015 dins l’àmbit tecnològic i de la innovació amb premis de 5.000 i 3.000 euros. Inscriu-te aquí abans del 9 d’octubre. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

S'aprova el Reglament d'emmagatzematge de Productes Químics

En data 25 de juliol de 2017 ha estat publicada en el BOE la disposició següent: Real Decreto 656/2017, de 23 de junio, por el que se aprueba el Reglamento de Almacenamiento de Productos Químicos y sus Instrucciones Técnicas Complementarias MIE APQ 0 a 10. El Reglament entrarà en vigor als tres mesos de la seva publicació en el Butlletí Oficial de l’Estat. Consulta'l aquí.

Licitació BIMSA: Redacció de projectes de sistemes fotovoltaics d'edificis municipals

En data 21 de juliol de 2017, ha estat publicada la licitació per part de Barcelona d’Infraestructures Municipals, SA (BIMSA) del contracte d’execució dels "Serveis de redacció de projectes executius per la implantació de sistemes fotovoltaics dins del desenvolupmanet del programa Impuls Generació Solar a Barcelona". La data límit per presentar les ofertes finalitza el dimarts 12 de setembre de 2017. Més informació aquí.

Es publiquen les bases de concessió d'ajuts al creixement d'start-ups tecnològiques

En data de 21 de juliol de 2017 ha estat publicada en el DOGC la disposició següent: Resolució EMC/1743/2017, de 12 de juliol, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessió d'ajuts destinats a incentivar el creixement en fases inicials d'start-ups tecnològiques (empreses emergents amb tecnologia pròpia). Consulta-ho aquí.

Agenda

Premis ADNemprèn- Coneixes algú amb ADN emprenedor, presenta'l com a candidat!

Els premis es donaran a conèixer en un acte que tindrà lloc a Mas Vinyoles el 15 d'octubre de 2017

Inscripcions fins al 31 de juliol

Llegiu-ne més

VI Jornada d'innovació i recerca docent a la universitat i a l’ensenyament secundari

Sala d'actes del Col·legi

14 de setembre de 2017, de 15.15 a 19.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Curs d'anglès en línia

En línia

Del 18 de setembre de 2017 al 15 de març de 2018

Llegiu-ne més

Curs Instal·lacions de Fred Industrial

Tecnoespai

19, 21, 27 i 28 de setembre de 2017, de 16.30 a 20.30 h.

Llegiu-ne més

Curs prevenció de riscos laborals (Recurs preventiu 60 h)

Tecnoespai

Del 19 de setembre al 21 de novembre de 2017, de 17 a 20 h.

Llegiu-ne més

Elevator Pitch. Presenta’t en 2 minuts

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

19 de setembre de 2017

Llegiu-ne més

Introducció a l’ús de les impressores 3D del XYX

Club EBCN

20 de setembre de 2017, a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Elevator Pitch. Presenta’t en 2 minuts

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

20 de setembre de 2017

Llegiu-ne més

Finestreta Única Empresarial. Nous temps i nous serveis per a les empreses

Sala d'actes del Col·legi

20 de setembre de 2017, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Millora el Currículum i posa'l en circulació

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

21 de setembre de 2017 de 10.30 a 13.30h

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat