Enginyers BCN#635

Edicions anteriors
Envia a un amic

13 de juliol de 2017
Notícies ENGINYERS BCN

Millora el teu rendiment amb aquest curs sobre treball col·laboratiu

La tecnologia ens permet ser més eficients en la nostra feina. Si vols millorar aquest aspecte professional, apunta’t al curs “Eines 2.0 per al treball col·laboratiu”. Es farà el dilluns 17 de juliol en sessió de matí i de tarda (l’alumne pot escollir quina li va millor) a la seu col·legial i inclourà un esmorzar o berenar. Inscriu-te aquí (matí) o aquí (tarda). Més informació en aquests enllaços: sessió de matí, sessió de tarda.

Llegiu-ne més

Aprèn a fer mini drons amb ENGINYERS BCN

Estan molt de moda, però millor que comprar-los, és dissenyar-los i fabricar-los. Ara pots saber com es fa gràcies al curs “Disseny i impressió 3D de mini drons”. Tindrà lloc a la seu col·legial en dues sessions: al matí, el dilluns 24 de juliol; i a la tarda, el dimecres 26. L’alumne podrà escollir una de les dues. A més, inclourà un esmorzar o un berenar. Inscriu-te aquí (matí) o aquí (tarda). Més informació en aquests enllaços: sessió de matí, sessió de tarda.

Llegiu-ne més

El guanyador del sorteig de Construmat recull el seu premi

El col·legiat Manuel Garcia Llamazares ha estat premiat amb un àpat per a 2 persones al restaurant Loidi de Martín Berasategui. És el resultat d’haver participat el passat mes de maig al sorteig dirigit als visitants de l’estand del Col·legi a la fira de Construmat.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

El DOGC publica la Llei 13/2017, del 6 de juliol, de les associacions de consumidors de cànnabis

En data d’avui 13 de juliol de 2017 el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat la disposició següent:

Llei 13/2017, del 6 de juliol, de les associacions de consumidors de cànnabis.
Pots consultar-la aquí.
Llegiu-ne més

Suspensió de tràmits relacionats amb obres de construcció al districte d’Horta-Guinardó

S’ha publicat al BOPB una suspensió que afecta els següents tràmits: la tramitació de plans urbanístics derivats i de projectes de gestió urbanística i l'atorgament de llicencies de parcel·lació de terrenys, d’edificació d'obra nova, de gran rehabilitació, increments de volum o sostre i enderroc de construccions així com també les autoritzacions que habilitin per a la intervenció amb modificació de la façana dels edificis, així com les declaracions d'innecessarietat de llicència de parcel·lació en determinades àrees del districte d’Horta-Guinardó.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Es buscar responsable de producció zona Sabadell

Responsable de Producció per empresa del sector químic-poliuretans (Ref. 17-0809-SC). Les funcions del lloc de treball inclouen l’organització general de la planta, la supervisió dels processos productius, liderar diàriament les reunions de producció, realitzar la supervisió i control de l´encarregat de planta, la planificació diària de les comandes rebudes, definir els terminis d´entrega de les comandes, supervisar i validar el nou ERP de producció, compres d´aprovisionaments i plans preventius de manteniment. La persona seleccionada serà l’encarregada de planta, a més dels operaris, un total de 13 persones.

Es busca una persona amb 5 anys d’experiència, molt enfocada als processos productius d’assemblatges i no tant de processos continus. Que tingui capacitat crítica i que sigui proactiva per liderar canvis i implementar-los en la producció.
Veure oferta completa

Envia el teu CV a ocupacioipromocio@ebcn.cat indicant la referència de l’oferta o inscriu-te directament a partir dels enllaços.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Sortida a la Vall Fosca

La Comissió de Cultura i Esports ha preparat una sortida a la Vall Fosca, del 14 al 16 de juliol. 

La Vall Fosca

del 14 al 16 de juliol

Llegiu-ne més

Eines 2.0 per al treball col·laboratiu (sessió tarda)

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

17 de juliol de 2017, de 16 a 20 h

Llegiu-ne més

Eines 2.0 per al treball col·laboratiu (sessió matí)

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

17 de juliol de 2017, de 10 a 14 h

Llegiu-ne més

Disseny i impressió 3D de mini drons (sessió matí)

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

24 de juliol de 2017, de 10 a 14 h.

Llegiu-ne més

Disseny i impressió 3D de mini drons (sessió tarda)

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

26 de juliol de 2017, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Higiene preventiva del PC (sessió tarda)

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

27 de juliol de 2017, de 15.30 a 18.30 h.

Llegiu-ne més

Higiene preventiva del PC (sessió matí)

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

27 de juliol de 2017, de 11 a 14 h.

Llegiu-ne més

Premis ADNemprèn- Coneixes algú amb ADN emprenedor, presenta'l com a candidat!

Els premis es donaran a conèixer en un acte que tindrà lloc a Mas Vinyoles el 15 d'octubre de 2017

Inscripcions fins al 31 de juliol

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat