Enginyers BCN#620

Edicions anteriors
Envia a un amic

30 de març de 2017
Notícies ENGINYERS BCN

Comprova si formes part del cens electoral

El dimarts 28 de març es va celebrar la primera reunió de la Mesa Electoral per a les eleccions als càrrecs de la Junta de Govern. 

Llegiu-ne més

El 6 d’abril se celebra la Junta General Ordinària

Tindrà lloc a les 19 h a la sala d’actes del Col·legi. S’examinarà i s'aprovarà, si s’escau, la gestió de la Junta de Govern, el compte de resultats de l’exercici 2016 i el balanç tancat el 31 de desembre de 2016. El 5 i el 6 d’abril els col·legiats podran votar telemàticament. Ja es pot accedir a la presentació completa que es farà a la junta general. També es podran formular preguntes per correu electrònic (juntageneral@ebcn.cat) i es podrà seguir per videostreaming. Més informació aquí.

Llegiu-ne més

Vota telemàticament a la propera Junta General Ordinària

La Junta General Ordinària del 6 d’abril estudiarà i aprovarà, si s’escau, la gestió de la Junta de Govern, el compte de resultats de l’exercici 2016 i el balanç tancat el 31 de desembre de 2016 (documents que pots consultar aquí). Recorda que els 5 i 6 d’abril podràs votar telemàticament.

Llegiu-ne més

ENGINYERS BCN inaugura l’Any de la Gestió Energètica Eficient

Una seixantena de persones ha assistit el matí del 28 de març al fòrum que ha servit com a tret de sortida de l’Any de la Gestió Energètica Eficient, la temàtica escollida per aquest 2017 que marcarà moltes de les activitats d’ENGINYERS BCN. 

Llegiu-ne més

Aprèn a millorar l’eficiència energètica de les instal·lacions tèrmiques

El Col·legi ha organitzat pel dimecres 5 d’abril, a les 18:30 h, la conferència “La condensació com a clau per l’eficiència de les instal·lacions tèrmiques de calefacció i A.C.S.-Solucions diferencials per a condensació per A.C.S.”. La jornada s’emmarca en les accions que es duran a terme aquest 2017 sota el paraigües de l’Any de la Gestió Energètica Eficient. També es podrà seguir per videostreaming. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Presentació de la fitxa 2.2. sobre Boques d’Incendi Equipades

Seguint amb l’actualització del Manual contra Incendis, el dimarts 11 d’abril es farà la presentació de la fitxa 2.2. que tracta el tema de les Boques d’Incendi Equipades, redactada per Manuel Carrasco, enginyer tècnic industrial i membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències. També es podrà seguir per videostreaming. Inscripcions en aquest enllaç. Més informació aquí.

Llegiu-ne més

El Col·legi s’adhereix al Club del Pacte d'Alcaldes de Catalunya

ENGINYERS BCN dóna un pas més en el seu compromís amb la sostenibilitat implicant-se en aquest espai de coordinació entre administracions amb un fi en comú: la sostenibilitat.

Llegiu-ne més

Necessites imprimir en 3D? ENGINYERS BCN t’ho posa fàcil

Cada vegada és més habitual l’ús de la impressió 3D a l’àmbit de l’enginyeria industrial. El Col·legi, en el seu procés constant d’actualització, posa a l’abast dels seus col·legiats un servei d’impressores 3D. Són dues i estan ubicades al Club EBCN. La forma utilització d’aquestes impressores serà la mateixa que la dels altres aparells de lloguer del Col·legi i per tant les podreu trobar al apartat SLAM

Llegiu-ne més

El col·legiat Daniel Sánchez parla d’eficiència energètica a TV3

Els Telenotícies vespre del 20 i 21 de març van comptar amb la presència del col·legiat Daniel Sánchez, administrador de l’empresa IGSE. El tema a tractar: els certificats d’eficiència energètica. Pots consultar els vídeo aquí, a partir del minut 45, i aquí, a partir del 43:30.

Llegiu-ne més

VIII Cursa Intercol·legial Sabadell Professional

Nova edició de la Cursa Intercol·legial Sabadell Professional, que tindrà lloc el dissabte, 22 d'abril a partir de les 9 hores al Passeig Marítim de Barcelona.

Llegiu-ne més

ENGINYERS BCN signa un conveni amb el Gremi d’Instal·ladors del Baix Llobregat

Amb la voluntat de seguir teixint llaços amb les entitats que comparteixen objectius amb el Col·legi, el degà, Miquel Darnés, ha signat un acord de col·laboració amb Gremibaix Fundació, el Gremi d’Instal·ladors del Baix Llobregat. La intenció és treballar junts en temes com la formació i la prestació de serveis.

Llegiu-ne més

Un grup de col·legiats veu l’obra “Morir (Un moment abans de morir)”

La vesprada del dissabte 25 de març una dotzena de col·legiats va fer una visita al teatre del Cercle de Gràcia. Organitzada per la Comissió de Cultura i Esports, la sortida va incloure un aperitiu i l’assistència a l'obra “Morir (Un moment abans de morir)”, de Sergi Belbel.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Vés al Congrés “Advanced Factories” per la meitat de preu

Ara tens l’oportunitat, gràcies al Col·legi, de visitar l’exposició i congrés “Advanced Factories” amb un important descompte. La fira se celebra el 4, 5 i 6 d’abril i gira al voltant de la indústria 4.0. Obtén el codi de descompte aquí. Inscriu-te en aquest enllaç

Llegiu-ne més

Convocatòria d’eleccions de MUPITI 2017

Es comunica la convocatòria d’eleccions de MUPITI corresponent a l’any 2017.

Els càrrecs a escollir són els següents:

Eleccions a membres de la Junta Directiva:
  Vicepresident

Eleccions a membres de la Comissió de Control Financer.
Eleccions a membres de la Comissió de Control Intern.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

S’aprova la Llei d’acompanyament als pressupostos que modifica les principals lleis de l’àmbit de les activitats

En data 30 de març de 2017 ha estat publicada al DOGC la disposició següent:

• Llei 5/2017, del 28 de març, de mesures fiscals, administratives, financeres i del sector públic i de creació i regulació dels impostos sobre grans establiments comercials, sobre estades en establiments turístics, sobre elements radiotòxics, sobre begudes ensucrades envasades i sobre emissions de diòxid de carboni. Pots consultar-ho aquí. 

Llegiu-ne més
Borsa de treball

La professió d'Enginyer al segle XXI

Les professions són ens dinàmics que s’adapten i modifiquen amb el pas del temps, per tal de donar resposta als canvis del mercat i la societat. L’Enginyeria no n’és una excepció. La introducció del nous estudis de grau, la crisi econòmica, la forta empremta que han portat les noves tecnologies i avenços, entre d’altres factors, han anat configurant l’escenari actual del col·lectiu enginyers i enginyeres del segle XXI.

El degà, Miquel Darnés, junt amb el cap dels serveis tècnics d’ENGINYERS BCN, David Jiménez, presenten l’activitat “LA PROFESSIÓ D’ENGINYER AL SEGLE XXI. Present i futur de l’enginyeria de l’àmbit industrial” pensada per donar respostes sobre els reptes de present i futur de l’enginyeria de l’àmbit industrial.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

LA PROFESSIÓ D’ENGINYER AL SEGLE XXI Present i futur de l’enginyeria de l’àmbit industrial

Sala d'actes del Col·legi

3 d'abril de 2017

Llegiu-ne més

Com desenvolupar les habilitats comercials i de negociació. Tècniques de venda i idees comercials que ens ajudin a vendre

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

4 i 6 d'abril de 2017, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

El currículum més actual: online i offline

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

5 d'abril de 2017

Llegiu-ne més

La condensació com a clau per l'eficiència de les instal·lacions tèrmiques de calefacció i A.C.S. - Solucions diferencials en condensació per A.C.S

Sala d'actes del Col·legi

5 d'abril de 2017, a les 18.30 h.

Llegiu-ne més

Partides comentades i simultànies d'escacs

Sala de Comissions del Col·legi

6 d'abril de 2017, a les 16.30 h

Llegiu-ne més

Presentació de la Fitxa 2.2. sobre Boques d’Incendi Equipades

Sala d'actes d'ENGINYERS BCN

11 d’abril de 2017, a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Eficiència energètica en instal·lacions de climatització

Tecnoespai

19, 24 i 26 d'abril de 2017, de 17 a 21 h.

Llegiu-ne més

Xarxes professionals 2.0. Activa el teu LinkedIn

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

20 d'abril de 2017

Llegiu-ne més

Viatge a França i Suïssa

La comissió de Cultura i Esports ha preparat per a la sortida de primavera, del 22 al 26 d'abril d'enguany, un viatge a França i Suïssa on visitarem el CERN (Organització Europea per a la Recerca Nuclear) i el Palau de les Nacions Unides, amb la cúpula de la sala XX, decorat per Miquel Barceló.

França i Suïssa

del 22 al 26 d'abril

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat