Enginyers BCN#619

Edicions anteriors
Envia a un amic

23 de març de 2017
Notícies ENGINYERS BCN

El Col·legi convoca eleccions a càrrecs de la Junta de Govern

Les eleccions tindran lloc per votació electrònica remota els dies 2, 3 i 4 de maig i per votació electrònica presencial el dia 4 de maig de 9 h a 20 h.

Llegiu-ne més

Assisteix a la inauguració de l'Any de la Gestió Energètica

El 28 de març, de 10 a 13.30 h, el Col·legi organitza un fòrum que servirà com a inauguració de l'Any de la Gestió Energètica Eficient, la temàtica que marcarà moltes de les activitats d'ENGINYERS BCN aquest 2017. A més de la inauguració oficial, comptarà amb una conferència a càrrec de Mariano Marzo. Li seguirà una presentació dels objectius de l’Any de la Gestió Energètica Eficient i una taula rodona on diversos experts debatran sobre el trànsit del medi ambient a l’eficiència energètica. També es podrà seguir per videostreaming. Inscriu-te aquí.

Llegiu-ne més

Publicada la Memòria d'Activitats 2016 del Col·legi

La Memòria d’Activitats 2016 és una síntesi dels temes més destacats de l'any, la tasca dels departaments del Col·legi, les activitats més remarcables, la situació patrimonial i financera i els resultats econòmics. Pots consultar-la aquí.

Llegiu-ne més

Assabenta't dels requisits de la nova ISO 14001:2015

El setembre de 2018 és el límit per adequar els sistemes de gestió mediambiental als nous requisits de la norma ISO 14001:2015. Amb l’objectiu de conèixer els canvis de la norma, el Col·legi ha organitzat pel 26 d’abril el curs “Requisits de la nova ISO 14001:2015”. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Vols saber més sobre els noms de les vies urbanes de Catalunya?

El dimarts 28 de març la sala d’actes del Col·legi acollirà la xerrada/col·loqui "Noms principals de les vies urbanes de Catalunya: carrers, places, avingudes, passeigs, etc". L’entrada serà gratuïta pels col·legiats. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç. Es podrà seguir per videostreaming.

Llegiu-ne més

La Comissió d’Enginyers Jubilats visita la catedral de Barcelona

Una vintena de persones va participar el passat dijous dia 16 de març a la sortida “Descobreix la catedral de Barcelona, més enllà del gòtic”. L’activitat va estar organitzada per la Comissió d’Enginyers Jubilats. 

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

Inspeccions ambientals integrades a Catalunya (2017- 2019)

En data divendres 17 de març de 2017 han estat publicades en el DOGC les disposicions següents:

• Resolució TES/517/2017, de 10 de febrer, per la qual s'aprova el Pla d'inspecció ambiental integrada de Catalunya per al període 2017-2019. Pots consultar-ho aquí

• Resolució TES/518/2017, de 10 de febrer, per la qual s'aprova el Programa d'inspecció ambiental integrada de Catalunya per a l'any 2017. Pots consultar-ho aquí.  

Llegiu-ne més

Ordenació singular de les terrasses de la Rambla d’Onze de Setembre i de la Rambla de Fabra i Puig (Barcelona)

En data d’avui 22 de març de 2017 ha estat publicada en el BOPB:

• L’aprovació definitiva de l’ordenació singular de les terrasses de la Rambla d’Onze de Setembre i de la Rambla de Fabra i Puig, de Barcelona. Pots consultar-ho aquí

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Comença a fer Networking professional efectiu amb el programa d’ENGINYERS BCN

En els darrers anys i, en gran mesura com a conseqüència de l’explosió de les xarxes socials a Internet, el fet de tenir un bona xarxa de contactes i saber-la consolidar i ampliar s’ha convertit en un element clau en el desenvolupament professional.

Els propers dies 28 de març, al matí, i 29 de març, a la tarda, el col·legi ofereix l’activitat Introducció al Networking professional. Fes que la teva xarxa de contactes es mogui, per descobrir què és el networking i com treballar amb la xarxa de contactes de manera més efectiva.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Teatre "MORIR. Un moment abans de morir"

El Cercle de gràcia

25 de març de 2017

Llegiu-ne més

Auditories energètiques a l'abast de tots

Sala d'actes del Col·legi

27 de març de 2017, a les 18.30 h.

Llegiu-ne més

Fòrum tècnic La gestió energètica eficient. Inauguració oficial de l'Any de la Gestió Energètica Eficient

Sala d'actes de la seu col·legial

28 de març de 2017, de 9.30 a 13.30 h.

Llegiu-ne més

Col·loqui "Noms principals de les vies urbanes de Catalunya: carrers, places, avingudes, passeigs, etc"

Sala d'actes del Col·legi

28 de març de 2017

Llegiu-ne més

Introducció al Networking professional. Fes que la teva xarxa de contactes es mogui

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

28 de març de 2017. Edició matí

Llegiu-ne més

Introducció al Networking professional. Fes que la teva xarxa de contactes es mogui

Tecnoespai

29 de març de 2017. Edició tarda

Llegiu-ne més

Com crear marca en internet

Tecnoespai

30 de març de 2017, a les 18.30 h.

Llegiu-ne més

LA PROFESSIÓ D’ENGINYER AL SEGLE XXI Present i futur de l’enginyeria de l’àmbit industrial

Sala d'actes del Col·legi

3 d'abril de 2017

Llegiu-ne més

Com desenvolupar les habilitats comercials i de negociació. Tècniques de venda i idees comercials que ens ajudin a vendre

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

4 i 6 d'abril de 2017, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

El currículum més actual: online i offline

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

5 d'abril de 2017

Llegiu-ne més

La condensació com a clau per l'eficiència de les instal·lacions tèrmiques de calefacció i A.C.S. - Solucions diferencials en condensació per A.C.S

Sala d'actes del Col·legi

5 d'abril de 2017, a les 18.30 h.

Llegiu-ne més

Partides comentades i simultànies d'escacs

Sala de Comissions del Col·legi

6 d'abril de 2017, a les 16.30 h

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat