Enginyers BCN#618

Edicions anteriors
Envia a un amic

16 de març de 2017
Notícies ENGINYERS BCN

Convocatòria de Junta General Ordinària en la qual es podrà votar telemàticament

El pròxim 6 d'abril a les 19 h se celebrarà la Junta General Ordinària a la sala d’actes del Col·legi, en la qual es procedirà a l’examen i aprovació, si escau, de la gestió de la Junta de Govern, del compte de resultats de l’exercici 2016 i del balanç tancat el 31 de desembre de 2016. També es podrà exercir el vot telemàtic i veure la Junta per videostreaming.

Llegiu-ne més

Disponible el número de març de la revista Theknos

El número 211 de la revista del Col·legi dedica el seu tema de portada a l'aplicació de la domòtica a la llar. Pots llegir-lo aquí.

Llegiu-ne més

Obert el termini per presentar-se als premis EBCN 2017

Estar cursant o haver cursat un grau d’enginyeria industrial, haver-se matriculat al Projecte de fi de grau durant l’any 2016 o 2017 i ser alumne d’alguna de les escoles de l’àmbit competencial del Col·legi. Són els requisits per participar als premis EBCN 2017, que distingeixen el millor projecte i que ja han quedat convocats (més informació aquí). El termini per presentar-se acaba el 26 de maig a les 14h.

Llegiu-ne més

No et perdis el Fòrum de la Gestió Energètica Eficient

Aquest 2017 és al Col·legi l’Any de la Gestió Energètica Eficient. La inauguració oficial serà el dimarts 28 de març amb un fòrum que començarà amb una conferència a càrrec de Mariano Marzo, seguida per una taula rodona on diversos experts debatran sobre el trànsit del medi ambient a l’eficiència energètica. També es podrà seguir per videostreaming. Inscriu-te aquí.

Llegiu-ne més

L’Econòmic treu un especial de quatre pàgines sobre el Col·legi

El degà, Miquel Darnés, és entrevistat al diari especialitzat L’Econòmic com a part de l’especial dedicat a ENGINYERS BCN, on també es parla de dos dels serveis que ofereix el Col·legi: La Formació i la Certificació Professional. Pots consultar el reportatge aquí.

Llegiu-ne més

Participa al curs “Eficiència energètica en instal·lacions de climatització”

Arran una directiva de la Unió Europa de l’any 2002, és necessari que en un procediment de certificació d’un edifici el tècnic certificador faci propostes de millora de l’eficiència energètica. Per facilitar aquest pas, el Col·legi posa a disposició dels seus membres aquest curs el 19, 24 i 26 d'abril. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Apunta't al curs BIM “Autodesk Revit MEP 2016 – Electricitat”

Si vols introduir-te en la gestió d’instal·lacions elèctriques en un projecte BIM (Building Information Modeling) ara és el moment. El Col·legi ofereix aquest curs pels propers 25 i 27 d'abril, dirigit a professionals de l’enginyeria i de la construcció. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Millora la teva capacitat de persuasió amb “Màrqueting per a Enginyers”

El 23 i 30 de març i el 6 i 10 d’abril s’impartirà el curs “Màrqueting per a Enginyers: segmentar-persuadir-vendre", on es donaran eines per facilitar la venda de serveis professionals. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç

Llegiu-ne més

Vine a conèixer la nova fitxa sobre Boques d’Incendi Equipades

El dimarts 11 d’abril, a la Sala d’actes del Col·legi (Consell de Cent, 365), es presentarà l’última actualització del Manual contra Incendis: La fitxa 2.2. sobre Boques d’Incendi Equipades, redactada per Manuel Carrasco, enginyer tècnic industrial i membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències. També es podrà seguir per videostreaming. Inscripcions en aquest enllaç. Més informació aquí

Llegiu-ne més

El Dia de la Dona Enginyera reuneix històries personals, homenatges i moltes emocions

“És preocupant que només hi hagi un 10% de dones al món de l’Enginyeria Industrial”. Aquestes paraules, pronunciades per Núria de Gispert, expresidenta del Parlament de Catalunya, resumeixen la necessitat de què existeixi un Dia de la Dona Enginyera. És el segon any que el Col·legi l’organitza i enguany ha estat replet d’anècdotes i de moments per recordar.

Llegiu-ne més

ENGINYERS BCN col·labora a l’exposició “100 anys del TBO”

La Biblioteca de Catalunya commemora el centenari del TBO amb una important exposició del 16 de març al 15 d’abril. El Col·legi, que disposa d’un notable fons documental d’un dels personatges del TBO, Franz de Copenhague, ha volgut sumar-se a la celebració d’aquest aniversari cedint algunes làmines de les que s'exposen.

Llegiu-ne més
Notícies de Certificació professional

El servei de Certificació Professional es consolida

El passat 14 de març ENAC va realitzar l’auditoria de seguiment de l’acreditació del Col·legi. L’auditoria s’ha superat sense cap No conformitat, consolidant així el sistema de certificació professional implantat per ENGINYERS BCN. El recorregut per arribar a aquesta fita no ha estat gens fàcil. 

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Estalvia’t un 50% al congrés “Advanced Factories”

ENGINYERS BCN, com a entitat col·laboradora, ofereix als seus col·legiats l’oportunitat de beneficiar-se d’un important descompte a l’exposició i congrés “Advanced Factories”. La indústria 4.0 serà la protagonista d’aquesta fira que tindrà lloc el 4, 5 i 6 d’abril. Obtén el codi de descompte aquí. Inscriu-te en aquest enllaç. Més informació aquí.

Llegiu-ne més

Tot a punt pel 6è Congrés Espanyol de Manteniment

Els propers 28, 29 i 30 de març se celebrarà, a la ciutat de Tarragona, el Congrés Espanyol de Manteniment. El col·legiat Alberto Martínez Ramos, expert en Enginyeria de la Gestió del Manteniment d’Edificis, serà un dels ponents. Els membres d’ENGINYERS BCN tenen una important reducció del preu. Més informació aquí.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Es necessita ENGINYER/A DIRECCIONS D'OBRES D'INSTAL·LACIONS INDUSTRIALS

Empresa de climatització i fred industrial (refrigeració, clima, ventilació, insonorització...) situada a Vic busca Enginyer/A Direccions d'Obres d'Instal·lacions Industrials.

Haurà de gestionar i coordinar l’execució de les obres i supervisar la feina del cap d’obra i dels operaris, revisant l’execució de la instal·lació i la qualitat dels acabats. També es farà càrrec de tramitar i elaborar els pressupostos addicionals complementaris i les feines extres no reflectides en el projecte inicial, així com de coordinar i verificar que es realitzi correctament la posta en marxa de la instal·lació un cop finalitzada l’obra. Veure oferta completa 

Envia’ns el teu CV a ocupacioipromocio@ebcn.cat o inscriu-te directament a les ofertes publicades al web.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Sortida Calafell recintes històrics i Xatonada

La Comissió de Cultura i Esports organitza una sortida per al dissabte 18 de març a la Ciutadella ibèrica de Calafell, un dels jaciments més singulars que hi ha a Catalunya. La reconstrucció in situ d'aquesta ciutadella la converteix en un recinte idoni per conèixer i interpretar com vivien els ibers.

18 de març

Llegiu-ne més

Curs d'iniciació a l'exercici professional

Tecnoespai

20, 21 i 22 de març de 2017 de 17 a 20 h

Llegiu-ne més

Jornada de Seguretat en entorns Cloud i Protecció de Dades

Sala d'actes del Col·legi

23 de març de 2017, de 9.30 a 13.15 h.

Llegiu-ne més

Gestió del temps amb metodologia GTD (Getting Things Done)

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

23 de març de 2017, a les 17 h.

Llegiu-ne més

Has pensat mai en el "màrqueting per a enginyers"?Aprèn a persuadir i vendre els teus serveis professionals

Tecnoespai

23 i 30 de març, 6 i 10 d'abril de 2017

Llegiu-ne més

Auditories energètiques a l'abast de tots

Sala d'actes del Col·legi

27 de març de 2017, a les 18.30 h.

Llegiu-ne més

Fòrum tècnic La gestió energètica eficient. Inauguració oficial de l'Any de la Gestió Energètica Eficient

Sala d'actes de la seu col·legial

28 de març de 2017, de 9.30 a 13.30 h.

Llegiu-ne més

Introducció al Networking professional. Fes que la teva xarxa de contactes es mogui

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

28 de març de 2017. Edició matí

Llegiu-ne més

Introducció al Networking professional. Fes que la teva xarxa de contactes es mogui

Tecnoespai

29 de març de 2017. Edició tarda

Llegiu-ne més

Com crear marca en internet

Tecnoespai

30 de març de 2017, a les 18.30 h.

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat