Enginyers BCN#608

Edicions anteriors
Envia a un amic

4 de gener de 2017
Notícies ENGINYERS BCN

Un patge reial visitarà el Col·legi el 5 de gener

El proper dijous 5 de gener, els nens i nenes, fills, nebots i néts dels col·legiats i els treballadors del Col·legi, rebran a partir de les 10.30 h la visita d’un patge reial. Cal portar una joguina nova per a la campanya "Cap nen sense joguina"... i la carta!

Llegiu-ne més

ENGINYERS BCN guanya un recurs en defensa de l'accés dels graus a la funció pública

El Col·legi ha guanyat un recurs de reposició que va interposar contra les bases d'un procés selectiu de l'Ajuntament de El Prat de Llobregat, en les quals s'excloïa indegudament als titulats de grau en enginyeria per acceidr al Grup A1. 

Llegiu-ne més

Curs en línia sobre com elaborar projectes i legalitzar activitats

ENGINYERS BCN organitza un curs orientat a enginyers que volen introduir-se en el camp de la realització de projectes d’activitats i per a professionals que es volen posar al dia sobre la normativa i els nous procediments administratius per tramitar de llicències d’activitats. Comença el 17 de gener.
Ja us podeu inscriure en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Col·locació d'instal·lacions amb l'Autodesk Revit Architecture 2016

El 17 de gener comença un curs presencial introductori sobre la creació i gestió d'instal·lacions en un projecte BIM (Building Information Modeling) a partir del programari Autodesk Revit Architecture 2016.
Ja us podeu inscriure en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Curs sobre com peritar danys en el sector assegurador

El 27 de gener comença el "Curs de pèrits d’incendis i riscos diversos (IRD)" sobre com presentar una valoració ajustada a qualsevol contracte d’assegurances de danys. Consta de 140 hores en línia i 60 hores presencials. Està organitzat per ENGINYERS BCN juntament amb el Col·legi de Mediadors de Barcelona i el Col·legi d'Enginyers Industrials de Catalunya.
Inscripcions en aquest enllaç.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

El Ministeri de Foment actualitza els Documents Bàsics de Seguretat d’Incendis i Utilització i Accessibilitat

Com cada semestre, el Ministeri de Foment ha actualitzat els Documents Bàsics amb comentaris: DB-SI, DB-SUA, DB-HR i DB HS així com el document de recolzament “DA DB-SUA/2 “Adecuación efectiva de las condiciones de accesibilidad en edificios existentes” i la “Guía de aplicación del DB-HR”.

Així mateix també s’ha actualitzat l’eina unificada LIDER – CALENER (HULC) amb data 23/12/2016. Trobareu tota aquesta nova informació al web del Ministeri.

Llegiu-ne més

Nota informativa sobre l'acreditació de les làmpades tipus PC-LED

El Servei de Prevenció i Control de la Contaminació Acústica i Lumínica ens informa de que la Direcció General de Qualitat Ambiental i Canvi Climàtic ha publicat una Nota Informativa que té com a objectiu facilitar l’acreditació i la justificació de làmpades tipus PC-LED. Pots consultar-ho en aquest enllaç

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

RD-Leg 1/2016: Llei de prevenció i control integrats de la contaminació

En data 31 de desembre de 2016 ha estat publicada en el BOE la disposició següent:

• Real Decreto Legislativo 1/2016, de 16 de diciembre, por el que se aprueba el texto refundido de la Ley de prevención y control integrados de la contaminación.
Pots consultar-ho en aquest enllaç

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Es necessita DELEGAT/DA COMERCIAL per Barcelona (16-1488- SC)

Empresa de lloguer de grues mòbils, camions amb grua articulada i servei de transport especial necessita un/a Delegat/da Comercial per obrir nova seu a Barcelona. Inicialment farà una formació inicial per conèixer en profunditat el sector i el funcionament de l’empresa (gestió de recursos, màquines i RRHH; de les operacions;dels projectes al complert; de la relació amb els clients i proveïdors,...) per després encarregar-se de l’obertura de la nova seu a Barcelona de la ma de l'equip directiu de l'empresa mare. Veure oferta completa
Envia’ns el teu CV a ocupacioipromocio@ebcn.cat o inscriu-te directament a les ofertes publicades al web.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Curs de Legalització d'activitats i elaboració de projectes

En línia

Del 17 de gener de 2017 a 28 d'abril de 2017

Llegiu-ne més

Curs Autodesk Revit Architecture 2016 per a Enginyers com a base per a col·locació d’instal·lacions

Tecnoespai

17, 19, 24 i 26 de gener de 2017, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Presentació de la Fitxa 1.2. sobre Resistència al Foc del Manual Contra Incendis

Sala d'actes del Col·legi

24 de gener de 2017, a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Transició cap a les normes de sistemes de gestió de la qualitat ISO 9001:2015 i gestió mediambiental ISO 14001:2015

Tecnoespai

26 de gener de 2017, a les 18.30 h.

Llegiu-ne més

Curs de pèrits d’incendis i riscos diversos (IRD)

Col·legi de Mediadors d'Assegurances de Catalunya

Del 27 de gener al 23 de juny de 2017

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat