Enginyers BCN#594

Edicions anteriors
Envia a un amic

28 de setembre de 2016
Destaquem

Ja pots consultar la presentació sobre la reforma d'estatuts que se sotmetrà a votació els propers 28 i 29 de setembre

El document explica aquesta proposta, que té quatre grans novetats: el nou model de governança, el règim electoral, la creació de demarcacions i el procediment sancionador i la regulació de terminis. Pots descarregar-la aquí.

Llegiu-ne més
Notícies ENGINYERS BCN

Aquest dijous, Junta General Extraordinària

Durant la sessió, que tindrà lloc a les 19h i podrà seguir-se en directe per videostreaming, s'exposarà i és donarà suport, si s'escau, al projecte de modificació estatutària parcial. El Col·legi vol millorar i facilitar la participació dels col·legiats en el dia a dia d'ENGINYERS BCN i prova d'això és aquesta serà la primera vegada que els col·legiats podran votar de manera telemàtica durant els dies 28 i 29.

Llegiu-ne més

Vídeo explicatiu sobre el procediment de votació telemàtica dels dies 28 i 29 de setembre

Trobaràs més informació referent a la Junta General Extraordinària del 29 de setembre i la votació telemàtica aquí.

Les comissions de Disseny Industrial i Seguretat Contra Incendis i Emergències celebren les seves eleccions els dies 10 i 13 d'octubre

Els interessats en presentar candidatures a les Juntes Rectores d'aquestes dues comissions poden fer-ho abans dels dies 4 i 6 d'octubre respectivament. Consulta el calendari del procés electoral i les dates de les eleccions de totes les comissions per poder participar activament en aquest procés.

Llegiu-ne més

L'e-Casa serà una de les grans novetats de la sisena edició de l'Expoelèctric

L'esdeveniment, impulsat per ENGINYERS BCN, la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona, convertirà la Ciutat Comtal en un aparador del vehicle elèctric i de les últimes tecnologies d’estalvi energètic per a vehicles, mitjançant un conjunt d’activitats gratuïtes adreçades a tots els públics. El passeig de Lluís Companys serà l'epicentre de l'Expoelèctric durant tot el cap de setmana.

Llegiu-ne més

El Col·legi organitza un curs d'inspecció d'instal·lacions elèctriques i punts crítics a controlar

El curs s'inicia el 19 d'octubre i té com a objectiu dotar als assistents del coneixement necessari per poder determinar l'estat de les instal·lacions elèctriques, tant noves com existents. Inscripcions aquí.

Llegiu-ne més

El 24 d'octubre s'iniciarà la segona edició del curs d'auditors energètics

El curs es pot fer de forma presencial o per videostreaming i compta amb ponents de reconegut prestigi. Es combina formació teòrica i pràctica, necessària per als professionals que vulguin exercir d'auditors energètics. Inscripcions obertes: presencial / streaming.

Llegiu-ne més

El Col·legi i el Gremi de Caldereria de Barcelona organitzen una conferència sobre la nova directiva d'equips a pressió

Diversos experts parlaran àmpliament de com afecta la nova Directiva d’equips a pressió, que va entrar en vigor el 19 de juliol passat. Es tracta d'un canvi legislatiu de màxim interès per a enginyers, fabricants, instal·ladors i persones vinculades al sector. La conferència es farà el 18 d'octubre i ja admet inscripcions.

Llegiu-ne més

Conferència sobre les aixetes del futur i la seva connectivitat

Es tracta d'una activitat programada amb motiu de l'Any de la Indústria 4.0, que tindrà lloc el 24 d'octubre a les 18.30h. Inscripcions en aquest enllaç.

Llegiu-ne més
Notícies de Certificació professional

ENGINYERS BCN comença a certificar Experts en Legalització d'Activitats

S'obre la primera convocatòria d’experts en legalització d'activitats, que tindrà lloc el 17 de novembre, dia en que també hi haurà la prova per certificar-se com a expert en instal·lacions de baixa tensió. La convocatòria d'experts en auditories energètiques és pel 16 de novembre. Per informar-te de les futures convocatòries del Servei de Certificació Professional pots accedir i inscriure't a la plataforma (cal disposar de certificat digital).

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Quants currículums tens? A més currículums més oportunitats

Ja coneixem la importància que té el nostre cv a l’hora d’accedir a un procés de selecció, però t’has parat a pensar que tenir més d’un cv pot donar-te moltes oportunitats per donar a conèixer la teva candidatura?
Necessitem adaptar el nostre cv a cada oferta de treball. Això no és una tasca fàcil però val la pena invertir temps per fer-ho, ja que els resultats seran, de ben segur, òptims per arribar a les entrevistes de treball i així poder exposar directament el nostre talent i experiència al seleccionador. També podem tenir més d’un cv fet per cada perfil professional.
Els enginyers som professionals versàtils i això ens ajuda a tenir més possibilitats d’accés al mercat laboral, però per aconseguir-ho cal estar preparats.
Més informació a l'enllaç.
 

 

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Junta General Extraordinària (Seguiment per Videostreaming)

Sala d'actes del Col·legi

29 de setembre de 2016, a les 19 h

Llegiu-ne més

Expoelèctric 2016 (1a jornada)

Sala d'actes del Col·legi

29 de setembre de 2016, de 10.00 a 13.45 h

Llegiu-ne més

Jornades Tècniques de tarda. Fluids tèrmics. Vapor, 1ª part

Tecnoespai

29 de setembre de 2016, de 17 a 20 h

Llegiu-ne més

Expoelèctric 2016 (2a jornada)

Sala d'actes de l'edifici del vagó de la Diputació de Barcelona

30 de setembre de 2016, de 10.00 a 13.35 h

Llegiu-ne més

El banquet etern. L’alimentació a l’antic Egipte

Museu Egipci de Barcelona

30 de setembre de 2016, de 20.30 a 22.30 h

Llegiu-ne més

Expoelèctric 2016 – E-col·loquis

Passeig de Lluís Companys, Barcelona

1 i 2 d’octubre de 2016, dissabte de 12.25 a 19.00 a 13.45 h i diumenge de 12.15 a 14.00 h

Llegiu-ne més

Introducció a les finances personals

Tecnoespai

3, 10 i 17 d'octubre de 2016, de 17 a 18.30 h.

Llegiu-ne més

Curs Autodesk Revit MEP - Climatització

Tecnoespai

4, 6 i 11 d'octubre de 2016, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

IOT a la Smart Factory Logistics. Solucions logístiques per l'abastiment de peces nivell B i C, millorant productivitat i reduint costos amb objectiu de creixement sostenible

Sala d'actes del Col·legi

5 d’octubre de 2016, a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Partides comentades i simultànies d'escacs

Club EBCN

6 d'octubre de 2016 a les 16.30 h

Llegiu-ne més

Posem en marxa al Club EBCN les noves impressores 3D!!!

Club EBCN

10 d’octubre de 2016, de 17 a 21 h

Llegiu-ne més

Solucions de l’ IoT aplicades a l’automatització dels ascensors: producció de l’estalvi energètic, d’eficiència en el manteniment, reparacions i reducció dels espais.

Sala d'actes de la seu col·legial

10 d'octubre de 2016, a les 18.30 h.

Llegiu-ne més

Taller Lean Manufacturing i Robòtica Col·laborativa

Tecnoespai

11 d'octubre de 2016, de 9 a 18 h.

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat