Enginyers BCN#584

Edicions anteriors
Envia a un amic

Butlletí
Notícies ENGINYERS BCN

El diari ARA es fa ressò de la posició contrària del Col·legi envers la Llei de l'arquitectura

El rotatiu publica un reportatge sobre aquesta llei, que va retirar-se al maig per no tenir el suficient consens. Segons Miquel Darnés, la llei és "negativa per a la professió i la societat". La setmana passada, el degà i el secretari del Col·legi van entregar un document amb propostes de modificació i millores del projecte de llei a tècnics del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. Pots llegir el reportatge en PDF o al web de l'ARA. 

Llegiu-ne més

L'Observatori de la Vicedegana: "Una certificació professional fiable i reconeguda"

A l'Observatori del Theknos de juliol-agost, la vicedegana Maria Cinta Pastor parla sobre el servei de Certificació Professional del Col·legi, el qual és una eina fiable i reconeguda a nivell internacional gràcies a l'acreditació d'ENAC. La vicedegana, però, assegura que ENGINYERS BCN continuarà lluitant per defensar les atribucions professionals. Pots llegir-lo aquí.

Llegiu-ne més

El Col·legi ha estat present a l'acte de comiat de l'EUETIB

El degà, Miquel Darnés, ha recordat la seva experiència personal a l'Escola Industrial de Barcelona i ha celebrat que universitat i Col·legi facin plegats una aposta decidida pel planter d'enginyers. A partir del setembre, l'activitat universitària es traslladarà al nou Campus Diagonal-Besòs.

Llegiu-ne més

El Col·legi programa un curs introductori d'Autodesk Revit Architecture 2016

La formació d'ENGINYERS BCN s'iniciarà el 6 de setembre i inclou exercicis pràctics orientats a consolidar el contingut teòric. Les inscripcions ja estan obertes. El Col·legi també ha programat cursos d'aquest software en l'àmbit de la fontaneria i el sanejament, l'electricitat i la climatització.

Llegiu-ne més

Nou curs de disseny avançat d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió

El curs proporcionarà formació per poder desenvolupar estudis i projectes d'instal·lacions elèctriques de baixa tensió que requereixin un alt grau de coneixement. Inscripcions aquí.

Llegiu-ne més

Condicions especials per als col·legiats que adquireixin un abonament del BCN Clàssics

El cicle de concerts de música clàssica se celebrarà al Palau de la Música i començarà a l'octubre. Els col·legiats tenen un descompte addicional del 5%, que se suma al 20% que ja representa la compra d'un abonament per a tot el cicle.  

Llegiu-ne més
Notícies professionals

L'ICAEN publica un document amb un recull d’errors freqüents en el tràmit de la certificació energètica d'edificis a Catalunya

Aquest document agrupa els errors més habituals a l'hora de tramitar certificacions energètiques d’edificis i com solucionar-los. Pots consultar-lo aquí.

Llegiu-ne més

Anunci de l’Ajuntament de Barcelona de l’abast de la suspensió de llicències i/o comunicats per a la formulació del Pla especial d'establiments de pública concurrència i altres activitats a l'àrea del Triangle de Sants-Hostafrancs

Disposició publicada al BOPB en data 8 de juliol de 2016. Pots consultar-la aquí

Llegiu-ne més

La DGEMSI actualitza la seva nota aclaridora sobre documentació necessària per efectuar tràmits associats a les instal·lacions de Baixa Tensió davant les empreses distribuïdores elèctriques

Podeu consultar aquesta nota aclaridora (Nota Tràmit Companyia_OPT) a l’apartat del web dedicat a la TC-IE (àrea d'accés restringit a col·legiats i precol·legiats).

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Fes que les empreses et trobin i activa el teu CV públic a la borsa de treball!

Des de fa un temps que es va incorporar una nova funcionalitat a l’aplicació del Servei d’Ocupació i Promoció Professional que us permet deixar el CV visible per a les empreses i fer que aquestes us puguin trobar sense necessitat d’inscriure-us a l’oferta prèviament.

Recordeu que en el cas que esteu interessants en aquest servei podeu activar el vostre perfil públic a la pestanya "Afegir CV", a la vostra sessió web de la Borsa de treball.

Llegiu-ne més

Selecció de professionals aturats per treballar a la regió de Baden-Württemberg (Alemanya)

Un conveni de la Generalitat amb aquesta regió alemanya busca fomentar la mobilitat laboral entre ambdós territoris. Els candidats escollits podran optar a la subvenció d'un curs d'alemany.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Casos d’èxit amb Josep Ma Milián Rovira

Club EBCN

19 de juliol de 2016. a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En línia

Llegiu-ne més

Curs pràctic de mesures elèctriques per a la posada en funcionament de les instal·lacions (Comissioning)

Tecnoespai i Gremibaix

del 1 de setembre al 14 de setembre de 2016

Llegiu-ne més

Curs Autodesk Revit Architecture 2016 per a Enginyers com a base per a col·locació d'instal·lacions

Tecnoespai

6, 8, 13 i 15 de setembre de 2016, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Tertúlies d'economia

Tecnoespai

12 de setembre de 2016, a les 19.30 h

Llegiu-ne més

Taller de Recerca de Feina

Tecnoespai

13, 14 i 15 de setembre de 2016, de 9.30 a 13.30 h.

Llegiu-ne més

V Jornada d'Innovació i Recerca docent a la Universitat i a l'Ensenyament Secundari

Tecnoespai

15 de setembre de 2016, a les 15.15 h.

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat