Enginyers BCN#583

Edicions anteriors
Envia a un amic

Butlletí
Destaquem

El grup territorial de l'Anoia celebra la seva primera reunió de treball

El grup va néixer a l'abril després que el Col·legi hi organitzés una trobada. La reunió va tenir lloc a l'Escola d'Enginyeria d'Igualada i va tractar sobre temes d'interès professional dels col·legiats de la comarca. 

Llegiu-ne més
Notícies ENGINYERS BCN

Els guanyadors del torneig de futbolí del Club EBCN s'enduran dues entrades pel Barça-Sevilla de la Supercopa

El torneig és una de les activitats estel·lars de la primera festa d'estiu del Club EBCN (14 de juliol). Els interessats en endur-se premis jugant al futbolí han d'enviar un correu electrònic a clubebcn@ebcn.cat abans del dia 13. Inscripcions a la festa aquí.

Llegiu-ne més

Els treballs presentats als concursos de Pintura i Fotografia i Arts Plàstiques ja estan exposats al Tecnoespai

El veredicte del jurat dels concursos de les comissions d'Enginyers Jubilats i Cultura i Esports es donarà a conèixer al proper Concert de la Diada Nacional de Catalunya. L'exposició romandrà oberta fins al 30 de setembre.

Llegiu-ne més

Jordi Artiga a El Punt Avui: "Llei d'arquitectura? Nen, ara no toca!"

El secretari del Col·legi creu que aquest projecte de llei, propiciat pel lobby dels arquitectes, és totalment prescindible i que perjudica el col·lectiu i la societat en general. Pots llegir-lo aquí.

Reviu la Diada de la Professió 2016 en aquest resum en vídeo

Recorda els millors moments de la Diada de la Professió 2016 en aquest vídeo-resum

Llegiu-ne més

Comença la campanya de col·legiació d'enginyers acabats de graduar

El Col·legi instal·larà un estand informatiu a l'EUETIB (1, 4 i 5 de juliol) i a l'ESEIAAT (12 i 13 de juliol) per tal de facilitar la col·legiació als nous enginyers graduats, que tot just ara finalitzen els seus estudis.

Llegiu-ne més

El Col·legi lliura el premi al millor expedient acadèmic de Tecnocampus Mataró a Cels Esteve

62 estudiants d'últim curs d'enginyeria electrònica automàtica i d'enginyeria mecànica de l'Escola Superior Politècnica van graduar-se dijous passat en un acte que va comptar amb la presència d'ENGINYERS BCN.

Llegiu-ne més

El Col·legi instal·la una pantalla informativa al vestíbul

El vestíbul d'ENGINYERS BCN acaba d'estrenar una pantalla informativa, on els visitants de la seu col·legial podran consultar les activitats del dia, els actes destacats i diverses informacions d'interès. D'aquesta manera, el Col·legi fa un pas més en l'aposta per les noves tecnologies i la comunicació més propera.

Notícies de Certificació professional

Ets expert en baixa tensió o en auditories energètiques? El Col·legi et certifica!

Els interessats en certificar-vos com a experts en instal·lacions de baixa tensió o en auditories energètiques podeu fer-ho al Col·legi de forma còmoda i senzilla a través del Servei de Certificació Professional. Per informar-te de les properes convocatòries pots accedir i inscriure't a la plataforma.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Anunci de l’Ajuntament de Barcelona d’aprovació definitiva del Pla especial d'establiments de pública concurrència i altres activitats al Barri del Poble-sec (Districte de Sants-Montjuïc)

Disposició publicada al BOPB en data 5 de juliol de 2016. Pots consultar-lo aquí

El Ministeri de Foment actualitza els Documents Bàsics CTE

Com cada mig any, el Ministeri de Foment ha actualitzat els Documents Bàsics del CTE amb comentaris. En aquest enllaç podreu trobar els següents documents actualitzats a data Juny 2016: DB SI, DB SUA, DB HR i Document de Suport DA DB-HR/1.

Anunci de l’aprovació definitiva del Pla especial d'ordenació de la Rambla de Barcelona (districte de Ciutat Vella)

Disposició publicada al BOPB en data 27 de juny de 2016. Pots consultar-la aquí.

Anunci de l’Ajuntament de Barcelona de l'aprovació definitiva del Pla especial d’establiments de concurrència pública i altres activitats del Districte de Gràcia

Disposició publicada al BOPB en data 27 de juny de 2016. Pots consultar-la aquí.

Borsa de treball

A l’estiu no oblidis seguir consultant les ofertes de treball al Servei d’Ocupació i Promoció Professional

El nombre d’ofertes de treball publicades per les empreses oscil·la durant els diferents mesos de l’any. Amb motiu de les vacances, cada any s’observa com al mes d’agost les oportunitats professionals es paralitzen, en canvi la darrera quinzena de juliol és, però, encara un bon moment, donat que moltes empreses deixen oberts els processos de selecció per incorporar nous treballadors al mes de setembre. El SOPP del Col·legi no atura la maquinària durant l’estiu perquè pugueu continuar accedint a la borsa de treball més especialitzada.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Àrees de l'Enginyeria en l'alça: gestió de riscos i continuïtat de negoci en les ISO

Tecnoespai

12 de juliol de 2016, a les 18.30 h.

Llegiu-ne més

Curs d’anglès en línia

En línia

del 12 de juliol al 31 de desembre de 2016

Llegiu-ne més

1a festa d’Estiu del Club EBCN

Club EBCN

14 de juliol de 2016, de 19 a 21 h

Llegiu-ne més

Casos d’èxit amb Josep Ma Milián Rovira

Club EBCN

19 de juliol de 2016. a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat