Enginyers BCN#582

Edicions anteriors
Envia a un amic

Butlletí
Destaquem

El Col·legi proposa una sèrie de modificacions a la Llei d'Arquitectura

ENGINYERS BCN ha elaborat una proposta de modificacions a introduir en aquesta controvertida llei, que el Col·legi considera innecessària i negativa per a la professió i la societat. L'escrit ja s'ha enviat als consellers Baiget i Rull i a diversos degans de Catalunya.

Llegiu-ne més
Notícies ENGINYERS BCN

El Club EBCN organitza la seva primera festa d'estiu, que inclourà un torneig de futbolí

La festa se celebrarà el 14 de juliol a partir de les 19h i estarà amenitzada per un DJ. Hi haurà premis per als guanyadors del primer torneig de futbolí del Club EBCN. Inscripcions aquí. Places limitades.

Llegiu-ne més

El Col·legi participarà a una taula rodona sobre la Llei 16/2015 de simplificació de l'activitat administrativa organitzada per la Federació de Municipis de Catalunya

Jordi Artiga, secretari de la Junta, serà un dels ponents d'aquest debat inclòs al Seminari Tècnic Local de la Federació de Municipis de Catalunya. Es farà el proper 1 de juliol a l'Auditori de l'idEC. 

Llegiu-ne més

El Col·legi aposta pel Building Information Modelling (BIM), el futur de l’obra pública

La Generalitat ha anunciat recentment que properament serà d'obligat compliment l'aplicació del BIM a l’obra pública. ENGINYERS BCN ha anat oferint de formació de BIM durant els darrers mesos i ha programat un nou curs introductori i d'altres en el camp de la fontaneria i el sanejament, l'electricitat i la climatització.

Llegiu-ne més

Nou curs de mesures elèctriques per valorar l'eficiència de la instal·lació

La formació es farà del 19 de setembre al 10 d'octubre i ja admet inscripcions. La teoria s'impartirà al Tecnoespai i les classes pràctiques a la seu de Gremibaix.

Llegiu-ne més

Més d'una vintena de col·legiats gaudeixen d'un creuer fluvial pel Riu Volga

Gran èxit del viatge d'estiu de la Comissió d'Enginyers Jubilats, que els ha permès conèixer Moscou, Sant Petersburg i diverses petites localitats russes.  

Llegiu-ne més
Notícies de Certificació professional

ENAC anuncia al seu web que ENGINYERS BCN ja és el primer col·legi professional de l'Estat amb acreditació per certificar persones

El Col·legi ha superat l'avaluació d'ENAC conforme la norma UNE-EN ISO/IEC 17024:2012. L'acreditació té grans avantatges per als usuaris del Servei de Certificació Professional.

Llegiu-ne més

Avui i demà se celebren els processos d'avaluació d'experts en baixa tensió i en auditories energètiques

ENGINYERS BCN, organisme acreditat per ENAC, obre noves convocatòries de certificació d'experts en auditories energètiques (21 de setembre) i experts en instal·lacions de baixa tensió (22 de setembre). Més informació del Servei de Certificació aquí. Per informar-te de les dones convocatòries pots inscriure't a la plataforma.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Una de les prioritats del SOPP és oferir el màxim d’ofertes de treball pels nostres col·legiats

El Servei d’Ocupació i Promoció Professional (SOPP) d’ENGINYERS BCN gestiona més de 100 ofertes de treball mensuals. L’any 2015 es van publicar 1165 ofertes. La prioritat del servei és aconseguir publicar el màxim d’ofertes laborals perquè els nostres enginyers/es col3legiats/des puguin triar segons les seves preferències professionals; per això es fan diverses accions de prospecció i difusió en el mercat.

Actualment el SOPP, està portant a terme una selecció on cerca dos enginyers/es per una empresa de la comarca d’Osona per portar la direcció d’obres d’instal·lacions industrials. En el cas que sigui del teu interès no dubtis contestar al correu ocupacioipromocio@ebcn.cat i adjuntar el teu CV per incloure’t en el procés de selecció.

 

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Àrees de l'Enginyeria en l'alça: gestió de riscos i continuïtat de negoci en les ISO

Tecnoespai

12 de juliol de 2016, a les 18.30 h.

Llegiu-ne més

Apropa’t a les Empreses: Fes una bona autocandidatura

Aula de la 3a planta del Col·legi

12 de juliol de 2016 de 10 a 12 h

Llegiu-ne més

1a festa d’Estiu del Club EBCN

Club EBCN

14 de juliol de 2016, de 19 a 21 h

Llegiu-ne més

Primeres Passes al LinkedIn: CV 2.0. Com crear i adequar el teu perfil a Linkedin

Aula de la 3a planta del Col·legi

14 de juliol de 2016 de 16 a 18 h

Llegiu-ne més

Casos d’èxit amb Josep Ma Milián Rovira

Club EBCN

19 de juliol de 2016. a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat