Enginyers BCN#581

Edicions anteriors
Envia a un amic

Butlletí
Destaquem

Radiant 17a Diada de la Professió al Saló del Tinell

La celebració del Col·legi va reunir uns quatre-cents convidats aquest divendres al vespre. Durant l'acte va fer-se entrega dels Premis ENGINYERS BCN a estudiants d'enginyeria, al col·legiat distingit i a dues empreses. També va presentar-se la nova campanya de comunicació del Col·legi.

Llegiu-ne més
Notícies ENGINYERS BCN

El Col·legi presenta la nova campanya de comunicació "Contacta, connecta, comparteix"

La nova imatge es plasmarà als anuncis d’ENGINYERS BCN, a la seu col·legial i en nou site que agrupa totes les accions del Col·legi per fer xarxa. A la Diada de la Professió ja es va poder veure un vídeo amb la nova imatge.

Llegiu-ne més

El degà atendrà els suggeriments i inquietuds de col·legiats i precol·legiats el dilluns 27 de juny al Club EBCN

A "Cafè amb el degà", Miquel Darnés conversarà amb els assistents tot fent tertúlia al Club EBCN. L'activitat s'iniciarà a les 18.30h i requereix inscripció prèvia.

Llegiu-ne més

Porta un company al Col·legi... i emporta’t un regal!

ENGINYERS BCN posa en marxa una campanya de col·legiació que comporta un premi (un rellotge Garmin o un maletí Roncato) per als col·legiats que recomanin la col·legiació a nous enginyers graduats o enginyers tècnics industrials. A més, els nous col·legiats tindran els drets d’entrada gratuïts. Descarrega't la butlleta de la promoció aquí.

Llegiu-ne més

Disponible el número de juny de la revista Theknos

El número 204 de la revista del Col·legi fa una àmplia radiografia de la nostra professió. Pots llegir-lo aquí.

Llegiu-ne més

Taller sobre Lean Manufacturing a ENGINYERS BCN

El workshop va adreçat a gerents, directors d’àrees, comandaments intermedis i operaris i tindrà com a fil conductor el joc de la gamba i el pèsol. Obertes les inscripcions per al taller, que es farà el 5 de juliol.

Llegiu-ne més

El Tecnoespai acollirà una conferència sobre la gestió de riscos i la continuïtat de negoci en les ISO

La xerrada tindrà lloc el proper 12 de juliol i està organitzada per la Comissió de Plans d'Autoprotecció i Protecció Civil i per la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències. Inscripcions aquí.

Llegiu-ne més

Alt interès dels professionals per la xerrada sobre cibercrims i ciberseguretat celebrada al Col·legi

La sessió va estar programada amb motiu de l'Any de la Indústria 4.0 i va comptar amb experts de l'administració pública catalana i de diverses empreses del sector.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

L’autoconeixement per continuar amb la carrera professional

La trajectòria professional de cadascú pot anar variant amb el pas del temps. Sovint, però, costa reorientar-nos professionalment i ens és difícil descobrir quins són les nostres pròpies competències bàsiques, específiques i clau. Per això, a l’hora de redirigir la nostra trajectòria és oportú establir un pla de treball, que inclogui respostes a diverses preguntes que cadascú s’ha de fer a un mateix, com ara: cap on vull reorientar-me? Què he fet i com ho he fet? Quines són les meves prioritats? Quins són els sectors amb més demanda i quines les competències que es requereix tenir? Es tracta d’un camí no sempre fàcil on pot ser molt útil comptar amb la col·laboració externa. Per això, des del Servei d’Ocupació i Promoció Professional us oferim un servei d’orientació personalitzat que teniu a la vostra disposició.

Ofertes borsa de treball
Agenda

Cafè amb el Degà. Us escoltem

Club EBCN

27 de juny de 2016, des de les 18.30 fins a les 20 h

Llegiu-ne més

Curs pràctic de mesures elèctriques per a la posada en funcionament de les instal·lacions (Comissioning)

Tecnoespai i Gremibaix

del 27 de juny al 18 de juliol de 2016

Llegiu-ne més

Una pinzellada química: Els carboxilats de metall

Club EBCN

30 de juny de 2016, a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Taller sobre Lean Manufacturing

Aula de la 3a planta del Col·legi

5 de juliol de 2016, de 9 a 14 i 15.30 a 18.30 h.

Llegiu-ne més

Àrees de l'Enginyeria en l'alça: gestió de riscos i continuïtat de negoci en les ISO

Tecnoespai

12 de juliol de 2016, a les 18.30 h.

Llegiu-ne més

Apropa’t a les Empreses: Fes una bona autocandidatura

Aula de la 3a planta del Col·legi

12 de juliol de 2016 de 10 a 12 h

Llegiu-ne més

Primeres Passes al LinkedIn: CV 2.0. Com crear i adequar el teu perfil a Linkedin

Aula de la 3a planta del Col·legi

14 de juliol de 2016 de 16 a 18 h

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En línia

Llegiu-ne més

Casos d’èxit amb Josep Ma Milián Rovira

Club EBCN

19 de juliol de 2016. a les 18.30 h

Llegiu-ne més
Guia de Serveis

Lloguer d'aparells

Per facilitar les tasques de comprovació i certificació que s'han de fer com a complement de l'actuació professional, el Col·legi posa a disposició dels col·legiats autoritzats el Servei de Lloguer d'Aparells de Mesura, els quals estan degudament calibrats.

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat