Enginyers BCN

 

 

Defensa amb èxit el teu TFG

Defensar el treball final de grau davant un tribunal d’avaluació pot arribar a ser un malson, ens podem trobar que els nervis ens traeixen o bé que ens manquen recursos per a realitzar una presentació interessant i amena. El col·legi us proposa una activitat, pel 23 de maig, amb consells i recursos pràctics sobre tècniques d’expressió oral per parlar amb públic i com defensar els arguments de manera eficaç.
Aquesta activitat gratuïta us facilitarà la presentació del vostres projectes, tant en aquest moment com pels que haureu de defensar en un futur. Es treballaran aspectes implicats com són el control dels nervis, la comunicació no verbal, la importància de la veu, l’organització de les idees i la presentació d’argumentacions, aplicades a la defensa d’un projecte en públic.
Inscripcions a l'enllaç 
Et recordem que el Col·legi ha obert, un any més, la convocatòria dels Premis ENGINYERS BCN al millor TFG dotat de 2000€ per l’alumne guanyador i 500€ pel tutor del projecte i un segon premi de 500€. (matriculats de TFG els anys 2016,2017 i 2018) per més informació consulteu les bases.