Enginyers BCN#761

Edicions anteriors
Envia a un amic

16 de gener de 2020
Notícies ENGINYERS BCN

2020 és l’Any de la Seguretat Industrial

La temàtica que aquest any inspirarà dos fòrums, conferències i un bon nombre d'articles a la revista Theknos és la seguretat industrial. La finalitat és fer del Col·legi un punt de trobada per a professionals, empreses i institucions del sector. Aquest és l'11è any que ENGINYERS BCN organitza un "Any de". En aquest web tindreu la informació actualitzada. Vídeo. Resum 2019.

Llegiu-ne més

L’horari d’assessorament al col·legiat s’amplia fins les 21 h

Amb la intenció de facilitar l'accés dels col·legiats als serveis, el Col·legi amplia fins les 21 h l'horari d'atenció presencial de les seves assessories. Serà necessari demanar cita prèvia al telèfon 93 496 14 20 o als correus saj@ebcn.cat (assessoria jurídica), sot@ebcn.cat (assessoria tècnica) i ocupacioipromocio@ebcn.cat (orientació per trobar feina).

Postgrau de Gestió Energètica Eficient

Energies renovables, mercat elèctric, autoconsum... Temes d'actualitat que ara el Col·legi inclou en el nou Postgrau de Gestió Energètica Eficient. Comença el 14 de febrer i es podrà cursar sencer o per mòduls: Contractació energètica eficient, Gestió energètica eficient a l'entorn Big Data, Eines per a la gestió energètica eficient i Aspectes claus de la transició energètica sobre l'alerta climàtica. Es podrà seguir per videoconferència. Vídeo.

Llegiu-ne més

El Col·legi ocupa la presidència del Consell Assessor per a la facilitació de l'activitat econòmica

ENGINYERS BCN, com a representant de la Intercol·legial, assumirà en els propers sis mesos la presidència d'un òrgan consultor per a la facilitació de l'activitat econòmica. El Consell Assessor farà propostes relacionades amb temes com ara fer efectiva l'administració electrònica al món local (pel client extern i pel propi treballador del sector públic), assegurar l'estandardització efectiva dels tràmits (en relació a la documentació a aportar i al procediment a seguir en matèria d'obres i d'activitats) i la col·legiació obligatòria pels tècnics competents (públics i privats), entre altres. La secretaria l'ocuparà la patronal CECOT.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Es modifica el Codi Tècnic de l’Edificació

El Boletín Oficial del Estado (BOE) ha publicat el Real Decret 732/2019, pel qual es modifica el Codi Tècnic de l'Edificació. Tal i com es recull a l'exposició de motius del text, l'objectiu principal d'aquesta modificació és donar compliment a les diferents directives europees que han anat sortint en matèria d'edificació. En aquesta notícia n'expliquem els detalls.

Llegiu-ne més

Consulta la publicació de l’ICAEN “Rehabilitació energètica d’edificis”

L'Institut Català de l'Energia (ICAEN) ha editat el document "Rehabilitació energètica d'edificis". Recull recomanacions per a professionals i ciutadans sobre com dur a terme rehabilitacions energètiques de blocs d'habitatges o cases unifamiliars. Llegeix-lo aquí.

Nova edició del “Premio Talgo a la a la Excelencia Profesional de la Mujer en la Ingeniería”

Amb l'objectiu de visibilitzar les dones enginyeres, Talgo ha convocat la segona edició del premi a l'excel·lència professional de la dona enginyera. El guardó està dotat amb 25.000 euros i es dirigeix a dones de referència que han aconseguit grans fites. Tota la informació aquí. Vídeo.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Ni t’imagines la importància que pot tenir el teu CV a l’hora de trobar feina

Des del Servei d'Ocupació i Promoció Professional d'ENGINYERS BCN insistim en la necessitat de tenir un bon currículum per la recerca de feina. El CV és la nostra carta de presentació o primer contacte amb les organitzacions on volem treballar i és per això que cal adaptar-lo a les ofertes de treball on l'enviem per destacar els nostres punts forts. Tenir un bon CV t'obrirà les portes per poder accedir a les entrevistes de treball. Dependrà d'ell tenir oportunitats per optar al lloc de treball que desitgem o no.

Si vols esbrinar si tens un bon CV i vols aprendre a destacar el teus punts forts professionals i personals, la borsa de treball et pot assessorar.  

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Sortida al teatre “El pare de la núvia”

Sortida al Teatre per veure l'obra "El pare de la núvia", previst pel dissabte 18 de gener, organitzat per la Comissió de Cultura i Oci.

18 de gener de 2020, a les 17.30 h

Llegiu-ne més

Formació superior per elaborar Plans d'Autoprotecció (PAU)

CAATEEB

Del 20 de gener al 9 de març de 2020, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Lideratge per directius i professionals

Aula 2, 3a planta del Col·legi

21 de gener de 2020, de 17 a 20 h.

Llegiu-ne més

I Premi Professor Rius de Reus. Andròmines per a fomentar la tècnica entre la infància

Sala d'actes del Col·legi

23 de gener de 2020, de 16.30 a 19.40 h.

Llegiu-ne més

Sortida. Museu Fassina Balanyà de L’Espluga de Francolí i calçotada

ENGINYERS BCN

25 de gener de 2020, a les 9.00 h

Llegiu-ne més

Arduino per usos industrials

Aula 1, 3a planta del Col·legi

Del 27 de gener al 13 de març de 2020, part teòrica en línia i sesions pràctiques presencials de 10 a 13h

Llegiu-ne més

Convocatòries de certificació

INSCRIPCIÓ*.

Els requisits per accedir-hi estan indicats al web del Servei de Certificació

Aula 1, 3a planta del Col·legi

30 de gener de 2020, de 9 a 14 h.

Llegiu-ne més

Presentació de la norma UNE 197001:2019

Sala d'actes del Col·legi

30 de gener de 2020, 18.30 hores

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Enginyeria elèctrica i de control en instal·lacions frigorífiques

Presencial i per videoconferència

Aula 1, 3a planta del Col·legi

31 de gener de 2020, de 9 a 14 h.

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat