Enginyers BCN#699

Edicions anteriors
Envia a un amic

25 d'octubre de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

Disponible el número d'octubre de la revista Theknos

El número 227 de la revista del Col·legi dedica el seu tema de portada a l'enginyeria que envolta el sector de l'aigua. Pots llegir-lo aquí.

Llegiu-ne més

Vols saber com produir la teva pròpia energia elèctrica?

La tecnologia fotovoltaica ens permet avui en dia produir i autoconsumir energia elèctrica d’una manera viable i sostenible. Però, això sí, cal conèixer la normativa i les opcions que existeixen a Espanya. Amb el curs “Autoconsum fotovoltaic” ara ho tens fàcil. Enfocada a professionals, la formació es farà de manera online del 29 d’octubre al 29 de novembre. Inscriu-te aquí si ets col·legiat o precol·legiat i aquí si no ho ets. Més informació.

Llegiu-ne més

Segona part del taller “Hort urbà”

La ‘youtuber’ Ester Casanovas, autora del manual "Pagesos de ciutat", donarà les claus per crear el teu propi hort urbà al taller que el Col·legi prepara pel 6 de novembre. És la continuació de l’activitat “Hort urbà” i en aquesta ocasió es tractarà la preparació del terra de l’hort a la tardor, els preparats casolans per tractar plagues i malalties i les hortalisses de temporada. Inscriu-te aquí (activitat exclusiva per col·legiats i precol·legiats). Cost: 5 euros. Més informació.

Llegiu-ne més

Bons resultats de l’equip ePowered RACING a la competició Motostudent

ENGINYERS BCN, sempre al costat dels joves, col·labora en el projecte ePowered RACING del qual ja s’han recollit els primers fruits. L’equip d’estudiants de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) ha participat a la competició internacional Motostudent amb una moto elèctrica feta per ells i amb bons resultats: han acabat primers de Catalunya i sisens del món.

Llegiu-ne més
Notícies de Certificació professional

Nova convocatòria de certificació de professionals: 15 de novembre

Certifica la teva expertesa per un Organisme Acreditat per ENAC. El 15 de novembre s'obre una nova convocatòria. Pots certificar-te com a Expert en Instal·lacions de Baixa Tensió, Expert en Auditories Energètiques i Expert en Legalització d’Activitats. Més informació.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Webinar gratuït sobre acústica de vehicles

El 25 d’octubre a les 14 h comença el webinar gratuït organitzat per FISITA titulat "Tuning an exhaust for sound quality by subjective assessment of acoustic CAE data". El taller busca millorar la capacitat d’escoltar i avaluar la conseqüència acústica en el disseny d’un vehicle. Estarà impartit per Mudassir Farooq, enginyer sènior a HORIBA MIRA. Més informació. Inscriu-te aquí.

Llegiu-ne més

Jornada sobre seguretat en cas d’incendi en naus logístiques

Acostar problemàtiques de seguretat contra incendis a naus logístiques i a altres tipus d’edificacions. És la finalitat de la jornada que pel 13 de novembre organitza el Clúster de Seguretat Contra Incendis amb Espai Bombers. De 9 a 14 h autoritats i experts de diverses empreses compartiran coneixements en una activitat de gran utilitat per als professionals del sector. Més informació. Inscripcions.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

Publicada la disposició sobre el Pla urbanístic de les activitats de càmping

En data 23 d’octubre de 2018 ha estat publicada en el DOGC la disposició següent:

• EDICTE de 16 d'octubre de 2018, sobre una resolució referent al Pla director urbanístic de les activitats de càmping. Pots consultar-ho aquí.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Seleccionar no és només trobar el candidat que vol l’empresa, és trobar el professional idoni per aquella empresa

La missió del seleccionador és trobar el/la candidat/a que encaixi millor a l’empresa, al lloc de treball, a l’equip i a les tasques a realitzar. L’empresa sovint sap el què vol, però a vegades pot no saber el què necessita. Per això és necessari que el seleccionador sigui coneixedor del perfil i sector professional per així poder assessorar a l’empresa quin tipus de perfil necessita i no pas quin perfil vol (amb les possibles discriminacions que això comporta). Trobar seleccionadors experts en una professió o sector no és fàcil.
L’Àrea d’Ocupació i Promoció Professional d’ENGINYERS BCN està especialitzat amb perfils d’enginyeria i el sector industrial. No només ajudem a donar divulgació d’una oferta de treball sinó que orientem i assessorem a les empreses per què trobin l’enginyer/a més adequat per la seva empresa. Si coneixes una empresa que cerqui professionals de l’enginyeria no dubtis en recomanar la borsa de treball del Col·legi.

 

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Autoconsum fotovoltaic

En línia

Del 29 d'octubre al 29 de novembre de 2018**

Llegiu-ne més

Càlcul i Disseny d’instal·lacions elèctriques de baixa tensió (Mòdul 2)

Tecnoespai

29 i 30 d'octubre i 5, 7 i 15 de novembre de 2018 de 16 a 20h

Llegiu-ne més

Cafè amb el Degà. Us escoltem

Club EBCN

29 d’octubre de 2018, des de les 18.30 fins a les 20 h

Llegiu-ne més

Sortida al teatre “Shirley Valentine” de Willy Russell

Sortida al Teatre per veure l'obra "Shirley Valentine" de Willy Russell, previst pel dissabte 3 de novembre, organitzat per la comissió de Cultura i Esports.

3 de novembre de 2018, a les 18.00 h

Llegiu-ne més

Principis generals d'assegurances i les pòlisses d'assegurances

Tecnoespai

5, 7, 12, 14 i 19 de novembre de 2018, de 17 a 20h.

Llegiu-ne més

Protecció i salvaguarda en emergències de bens d'interès cultural

Sala d'actes del Col·legi

6 de novembre de 2018, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Hort urbà. Com continuar cultivant a casa

Club EBCN

6 de novembre de 2018, a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Jornada Lean 4.0. Aplicacions de les tecnologies de la Indústria 4.0 a l’entorn del Lean Manufacturing

Tecnoespai

6 i 8 de novembre de 2018, de 16 a 20h

Llegiu-ne més

Innovació i solucions integrals per a l'aïllament d'instal·lacions Armaflex: les claus per afrontar els nous reptes en l'edificació sostenible

Sala d'actes del Col·legi

7 de novembre de 2018, a les 18:30h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Enginyer d'instal·lacions PRO-Nivell bàsic

Aula 3a planta del Col·legi

7 de novembre de 2018 de 9 a 14h

Llegiu-ne més

Planificació financera personal (I)

Tecnoespai

7 de novembre de 2018, de 18 a 20h

Llegiu-ne més

Presentació del manual “Breu cronologia de la història de la qualitat” elaborada per la Comissió de Qualitat i Innovació del Col·legi

Club EBCN

8 de novembre de 2018, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat