Enginyers BCN#678

Edicions anteriors
Envia a un amic

24 de maig de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

Et volem conèixer. Vine al “Cafè amb el Degà”

Unes pastes, una beguda i molts companys de professió. El 28 de maig, a les 18.30 h, se celebra una nova edició del “Cafè amb el Degà”. Es tracta d’una eina de comunicació amb Miquel Darnés, degà del Col·legi, i una oportunitat per conèixer altres professionals. Consulta en aquest enllaç el vídeo sobre l’activitat. Inscriu-te aquí, és gratuït!

Llegiu-ne més

Accedeix i consulta gratuïtament les normes UNE

Ja tens a la teva disposició tota les normes tècniques publicades per AENOR. Amb aquest nou servei podràs visualitzar normes UNE, EN i les ISO que estiguin transposades a l’àmbit estatal, de manera fàcil i sense cost. A més, t’informem que també pots accedir al portal Toolbox, que et permetrà adquirir software tècnic amb uns importants descomptes comercials. Per a més informació, posa't en contacte amb el Servei de Visats del Col·legi trucant al 93 496 14 20.

Llegiu-ne més

El Col·legi incorpora un nou Cap de Formació per potenciar el servei

La formació sempre ha estat un pilar bàsic d’ENGINYERS BCN. Amb la intenció de continuar oferint el millor servei, el Col·legi compta ara amb una persona dedicada en exclusiva a treure tot el rendiment a les possibilitats del departament. Parlem de David Huelva, provinent del Grup Volkswagen, on treballava com a responsable de la formació online, àmbit que vol potenciar al Col·legi.

Llegiu-ne més

Vols saber més d’il·luminació i eficiència energètica?

Les noves tecnologies i el marc normatiu en matèria d’eficiència energètica fan que ara sigui més necessari que mai estar informat del que succeeix al sector de la il·luminació. Per això, et convidem a la conferència “Opticom i Smart Driver, solucions tecnològiques pel control en il·luminació: Marc normatiu i eficiència energètica” del proper 7 de juny. Inscriu-te aquí si ets col·legiat o precol·legiat i aquí si no ho ets. Més informació en aquest enllaç. També podràs seguir-la per videostreaming.

Llegiu-ne més

“Enginyeria vertical”, el tema del proper concurs de fotografia

Els col·legiats aficionats a la fotografia és probable que espereu, per aquestes dates, el tradicional Concurs de Fotografia i Arts Plàstiques que cada any organitza la Comissió de Cultura i Esports. En aquesta edició, la número 19, la temàtica serà “l’Enginyeria vertical”. A partir del 28 de maig i fins el 14 de juny podràs presentar les teves obres i convertir-te en el possible guanyador d’un premi de 300 euros. Tota la informació, aquí.

Llegiu-ne més

Participa a la XV edició del Consurs de Pintura

La Comissió d’Enginyers Jubilats, fidel a la seva cita anual amb l’art, torna a organitzar el Concurs de Pintura. Els participants (col·legiats i els seus familiars de primer grau) podran guanyar un primer premi de 400 euros si fan arribar, a partir del 28 de maig i fins el 14 de juny, les seves obres al Tecnoespai (Bailèn, 68). Tens tota la informació aquí.

Llegiu-ne més

La vicedegana assisteix al debat “Comunicació i gènere ¿assignatura pendent?”

La manera en què parlem influeix en com veiem el món que ens envolta. Per tractar de ser conscients d’aquest fet des d’una perspectiva de gènere, el grup Lean in Barcelona va organitzar el passat dijous una taula rodona al Col·legi de Periodistes. A l’acte va assistir la vicedegana, Maria Cinta Pastor, molt implicada en la igualtat entre enginyeres i enginyers, acompanyada per altres col·legiades.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Assemblea local de la MUPITI 2018

El proper 31 de maig a les 19 h, en única convocatòria, se celebrarà a la seu del Col·legi, l’Assemblea local de la Mutualitat de Previsió Social per als Perits i Enginyers Tècnics Industrials. Es prega confirmar l’assistència al telèfon 93 496 14 20 o bé al correu electrònic ebcn@ebcn.cat.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Potencia el teu lideratge personal a la teva vida professional

Hi ha moments de la vida que no tens prou energia i il·lusió per afrontar reptes professionals, però això es pot canviar aprenent com autogestionar-nos generant la motivació necessària per aconseguir-ho. També a través de l'empatia podem impactar sobre els altres però cal saber com fer-ho.
El proper 28,30 i 31 de maig a les tardes, el col·legi ofereix un curs gratuït amb exercicis pràctics perquè les persones assistents puguin treballar l'autoconfiança, la gestió de les emocions, la planificació personal, ... etc i aprenguin tècniques per desenvolupar eines personals per a superar situacions de repte professional.
L'activitat estarà conduïda per Jorge Cuervo, consultor i formador en les àrees de gestió comercial, organització d'equips i gestió del canvi. Formador i conferenciant també en l'àrea de lideratge i d'habilitats directives i des de l'any 2007, executive coach i coach d'equips, treballant per a companyies nacionals i internacionals.
Autor del llibre "Millor liderar que manar" i "Que fer amb les teves pors" la seva publicació més recent.
Més informació i inscripcions a l'enllaç.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Sortida al Teatre "Matilda el musical"

Sortida al Teatre del Cercle de Gràcia, per veure l'obra, "Matilda el musical", previst pel dissabte 26 de maig, organitzat per la Comissió de Cultura i Esports.

El Cercle de gràcia

26 de maig de 2018

Llegiu-ne més

Potenciar el lideratge personal a la vida professional

Aula 3a planta del Col·legi

28, 30 i 31 de maig de 2018 de 17.30 a 20.30h

Llegiu-ne més

Cafè amb el Degà. Us escoltem

ENGINYERS BCN

28 de maig de 2018, des de les 18.30 fins a les 20 h

Llegiu-ne més

Xerrada - col·loqui amb Albert Masó Garcia, sobre el tema "Cims i Miradors de Montserrat"

Xerrada - col·loqui amb Albert Masó Garcia, previst pel dimarts 29 de maig, organitzat per la Comissió de Cultura i Esports.

Sala d'actes del Col·legi

29 de maig de 2018

Llegiu-ne més

La comunicació assertiva i la seva relació amb la resolució de conflictes des d’una perspectiva de gènere

ENGINYERS BCN

29 de maig de 2018, de 17 a 20 h

Llegiu-ne més

JORNADA ISF Technology Deformació incremental de planxa sense matriu

Eurecat Cerdanyola

30 de maig de 2018

Llegiu-ne més

LSR: Alta cadència i precisió en peces de silicona

Eurecat Cerdanyola

31 de maig de 2018

Llegiu-ne més

Curs Autodesk Revit MEP 2016 - Climatització

TECNOESPAI

31 de maig, 5 i 7 de juny de 2018, de 16 a 20 h

Llegiu-ne més

Viatge d'estiu a l'Índia

Viatge d'estiu a l'Índia del 31 de maig al 10 de juny, propossat per la Comissió d'Enginyers Jubilats

Índia

del 31 de maig al 10 de juny

Llegiu-ne més

Curs I: Instal·lacions en Baixa Tensió. Normativa i Tramitació

TECNOESPAI

4, 6, 11, 13 i 18 de juny de 2018 de 16 a 20h

Llegiu-ne més

Curs Auditors Energètics (seguiment per videostreaming)

En línia

Del 4 de juny al 5 de juliol de 2018, de 18 a 21 h

Llegiu-ne més

Curs Auditors Energètics (presencial)

Aula 3ra planta del Col·legi

Del 4 de juny al 5 de juliol de 2018, de 18 a 21 h

Llegiu-ne més

Actual marc normatiu en el sector de la climatització

Sala d'actes del Col·legi

4 de juny de 2018, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Formació de formadors d’empresa

TECNOESPAI

5 de juny de 2018

Llegiu-ne més

Jornada L'aplicació del RIPCI a Catalunya

L'aplicació del RIPCI a Catalunya. Principals reptes per a tot un sector.

Casa del Mar

6 de juny de 2018

Llegiu-ne més

Excel·lència operativa en l’àmbit del Manufacturing. Value Stream Maping (VSM) L’eina estrella de l’èxit de Toyota

TECNOESPAI

6 i 7 de juny de 2018, de 8.30 a 14 i 15 a 18 h

Llegiu-ne més

Opticom i Smart Driver, solucions tecnològiques pel control en il·luminació: Marc normatiu i eficiència energètica.

Sala d'actes del Col·legi

7 de juny de 2018 a les 18.30 h.

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat