Enginyers BCN#677

Edicions anteriors
Envia a un amic

17 de maig de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

Disponible el número de maig de la revista Theknos

El número 223 de la revista del Col·legi dedica el seu tema de portada a l'enginyeria 4.0. Pots llegir-lo aquí.

Llegiu-ne més

Destacat curs de 55 hores sobre auditories energètiques

Després dels últims canvis normatius es fa més necessari que mai formar els tècnics que exerceixin com a auditors energètics perquè coneguin les seves responsabilitats. Amb aquesta idea, ENGINYERS BCN organitza el “Curs Auditors Energètics”. Inscriu-te aquí per fer el curs presencialment o aquí si vols seguir-lo per internet (videostreaming). Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Primer curs d’Instal·lacions en Baixa Tensió: Normativa i Tramitació

Els tècnics que vulguin introduir-se o actualitzar-se en el món de les instal·lacions en Baixa Tensió ara ho tenen fàcil: El Col·legi arrenca un pla formatiu, comprès en tres mòduls independents, sobre aquest tipus d’instal·lacions. El primer curs comença el 4 de juny i porta per títol “Normativa i Tramitació”. Inscriu-te aquí si ets col·legiat o precol·legiat i aquí si no ho ets. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Curs per a formadors d’empresa

La metodologia Formador de Formadors implica poder impartir el coneixement i la professionalització en un mínim de temps i esforç. El curs sobre aquest procediment que organitza el Col·legi, a proposta de la Comissió d’Ensenyament, ensenyarà, a més de com formar, a saber diagnosticar què és necessari potenciar. Inscriu-te aquí si ets col·legiat o precol·legiat i aquí si no ho ets. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Reunió dels coordinadors dels Grups Territorials

Amb l’objectiu de posar en comú la tasca feta i buscar sinergies amb altres companys, els coordinadors dels Grups Territorials es van reunir ahir amb bona part de la Junta de Govern i amb la gerència del Col·legi. Actualment hi ha en funcionament grups a l’Anoia, el Maresme, Osona, Vallès Oriental, Sabadell, Sant Cugat i Terrassa, els quals serveixen com a eina de networking i millora professional.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Defensa amb èxit el teu TFG

Defensar el treball final de grau davant un tribunal d’avaluació pot arribar a ser un malson, ens podem trobar que els nervis ens traeixen o bé que ens manquen recursos per a realitzar una presentació interessant i amena. El col·legi us proposa una activitat, pel 23 de maig, amb consells i recursos pràctics sobre tècniques d’expressió oral per parlar amb públic i com defensar els arguments de manera eficaç.
Aquesta activitat gratuïta us facilitarà la presentació del vostres projectes, tant en aquest moment com pels que haureu de defensar en un futur. Es treballaran aspectes implicats com són el control dels nervis, la comunicació no verbal, la importància de la veu, l’organització de les idees i la presentació d’argumentacions, aplicades a la defensa d’un projecte en públic.
Inscripcions a l'enllaç 
Et recordem que el Col·legi ha obert, un any més, la convocatòria dels Premis ENGINYERS BCN al millor TFG dotat de 2000€ per l’alumne guanyador i 500€ pel tutor del projecte i un segon premi de 500€. (matriculats de TFG els anys 2016,2017 i 2018) per més informació consulteu les bases.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Òpera, “L’inganno Felice”

Sortida a l'òpera, per veure l'obra, “L’inganno Felice”, previst pel dissabte 19 de maig, organitzat per la Comissió de Cultura i Esports.

Teatre de Sarrià

19 de maig de 2018

Llegiu-ne més

Comunicació a la xarxa: Continguts i comunicació interpersonal virtual

ENGINYERS BCN

22 de maig de 2018 de 17 a 20h

Llegiu-ne més

Presenta amb èxit el teu TFG

Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual de Terrassa (ESEIAAT), Sala de Conferències del TR1

23 de maig de 2018, de 12 a 14h

Llegiu-ne més

Fonaments de Lean Manufacturing

TECNOESPAI

23 de maig de 2018, de 9 a 14 h

Llegiu-ne més

Convocatòries de certificació

Tecnoespai

24 de maig de 2018

Llegiu-ne més

Sortida al Teatre "Matilda el musical"

Sortida al Teatre del Cercle de Gràcia, per veure l'obra, "Matilda el musical", previst pel dissabte 26 de maig, organitzat per la Comissió de Cultura i Esports.

El Cercle de gràcia

26 de maig de 2018

Llegiu-ne més

Introducció al Minecraft

En línia

Del 28 de maig al 22 de juny de 2018

Llegiu-ne més

Potenciar el lideratge personal a la vida professional

28, 30 i 31 de maig de 2018 de 17.30 a 20.30h

Llegiu-ne més

Cafè amb el Degà. Us escoltem

ENGINYERS BCN

28 de maig de 2018, des de les 18.30 fins a les 20 h

Llegiu-ne més

Xerrada - col·loqui amb Albert Masó Garcia, sobre el tema

Xerrada - col·loqui amb Albert Masó Garcia, previst pel dimarts 29 de maig, organitzat per la Comissió de Cultura i Esports.

Sala d'actes del Col·legi

29 de maig de 2018

Llegiu-ne més

La comunicació assertiva i la seva relació amb la resolució de conflictes des d’una perspectiva de gènere

ENGINYERS BCN

29 de maig de 2018, de 17 a 20 h

Llegiu-ne més

JORNADA ISF Technology Deformació incremental de planxa sense matriu

Eurecat Cerdanyola

30 de maig de 2018

Llegiu-ne més

LSR: Alta cadència i precisió en peces de silicona

Eurecat Cerdanyola

31 de maig de 2018

Llegiu-ne més

Curs Autodesk Revit MEP 2016 - Climatització

TECNOESPAI

31 de maig, 5 i 7 de juny de 2018, de 16 a 20 h

Llegiu-ne més

Viatge d'estiu a l'Índia

Viatge d'estiu a l'Índia del 31 de maig al 10 de juny, propossat per la Comissió d'Enginyers Jubilats

Índia

del 31 de maig al 10 de juny

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat