Enginyers BCN#672

Edicions anteriors
Envia a un amic

12 d'abril de 2018
Notícies ENGINYERS BCN

L’Observatori de la vicedegana: “La igualtat no arribarà sola”

En l'Observatori del Theknos d’abril, Maria Cinta Pastor parla de la necessitat d'establir un contracte social per arribar a la igualtat real entre homes i dones. Llegeix l'article de la vicedegana aquí.

BLOG.ENGINYERSBCN: L’enginyeria de l’àmbit industrial ja té el seu blog

En moltes ocasions es fa necessària l\'existència d\'un espai a internet dedicat només a enginyers de l’àmbit industrial. Per comentar les últimes tecnologies, per compartir d\'una manera entenedora novetats legislatives o per tractar esdeveniments de gran interès. Ara aquest entorn ja existeix. Entra aquí i coneix el nou blog d’ENGINYERS BCN. També pots col·laborar enviant la teva proposta d’article a comunicacio@ebcn.cat.

Llegiu-ne més

2.000 euros per al millor treball de fi de grau

El Col·legi és un gran impulsor del talent jove. Una prova d’això són els premis EBCN que celebren el millor treball de fi de grau amb 2.000 euros. Fins el 25 de maig tens temps per fer-nos arribar el teu projecte. Entra aquí i consulta les bases de participació i com enviar el teu treball. Dedica-hi uns minuts i participar-hi, no hi perds res!

Llegiu-ne més

El Grup Territorial d’Osona visita la seu col·legial

Des de fa un parell d’anys que s’està teixint una xarxa de treball a diverses zones del territori. Són els Grups Territorials, que busquen apropar el Col·legi més enllà de Barcelona ciutat. De manera puntual, ahir el grup d’Osona va celebrar la seva reunió habitual a la seu col·legial de Consell de Cent. A més de tractar temes professionals, també van aprofitar per trobar-se amb el degà, Miquel Darnés.

Llegiu-ne més

El Consell es reuneix amb el Departament de Territori i Sostenibilitat

Miquel Darnés, president del Consell de Col·legis d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Catalunya, acompanyat de Anton Escarré, tresorer i degà del col·legi de Tarragona, van entrevistar- se amb Agustí Serra, director general d’ordenació del territori i urbanisme, acompanyat de Lluís Laguna, responsable de normativa i actuacions sectorials. El Consell, a través dels diferents col·legis que el composen, està interessat en formar part de les diferents comissions territorials d’urbanisme, per aportar els coneixements i experiència acumulada en aquest àmbit.

Llegiu-ne més

Convocatòria d'eleccions de MUPITI 2018

Es comunica la convocatòria d’eleccions de MUPITI corresponent a l’any 2018.

Els càrrecs a escollir són els següents:

Eleccions a membres de la Comissió de Control Financer
Eleccions a membres de la Comissió de Control Intern

Llegiu-ne més
Notícies de Certificació professional

T'ajudem a preparar-te per la Certificació del Col·legi

Tens dubtes de com funciona el servei de Certificació del Col·legi? Vols saber si compleixes els requisits per participar-hi? Acompanya'ns a la jornada preparatòria que organitza ENGINYERS BCN sobre el Servei de Certificació de Professionals. Es realitzarà el 16 d'abril a les 17 h, és gratuïta i també s'emetrà per videostreaming. Més informació aquí. Inscriu-te en aquest enllaç.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Renda 2017: Les quotes col·legials desgraven

Les quotes col·legials són deduïbles en la Declaració de l’Impost sobre la Renda de les Persones Físiques, d’acord amb les següents consideracions.

Llegiu-ne més

Sessions gratuïtes al 3r Congrés d’Economia i Empresa de Catalunya

“El sistema de ciència i innovació”, “El medi ambient en el present i en el futur”, “Transformació digital i intel·ligència artificial”. Són els títols d’algunes de les jornades que conformen el 3r Congrés d’Economia i Empresa de Catalunya, organitzat pel Col·legi d’Economistes i que enguany porta com a lema “Cap a un model eficient i equitatiu”. Tota la informació de les sessions aquí. Inscripcions en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

El festival de Nanotecnologia ja és a Catalunya

Exposicions, tallers i cursos són els eixos principals del III Festival de Nanociència i Nanotecnologia (10alamenos9) que durant el dia d’avui i fins demà pretén fer entendre millor a tot tipus de públic l’escala nanomètrica, els seus efectes i com aquest coneixement s’utilitza en innumerables aplicacions i productes. Més informació aquí.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Màrqueting personal efectiu. Diferencia’t + capta l’atenció de qui vols

Ens trobem en un mercat laboral competitiu i canviant. Hi ha moltes persones amb perfils professionals semblants i podem tendir a presentar-nos d'una manera molt similar entre si. La realitat és que tots som diferents i únics i hem de trobar amb què podem diferenciar-nos per destacar. Un cop en som conscients, hem de crear una bona marca personal i saber-la promocionar, comunicar i mantenir.
El pròxim 16 d’abril a la tarda, el col·legi ofereix un taller pràctic, exclusiu i gratuït per col·legiats i precol·legiats, perquè les persones assistents es posin a prova i s’emportin les claus bàsiques per millorar la imatge que donen del seu perfil professional. Inclou l’autoavaluació personal, la creació d’una marca personal i la promoció del perfil personal creat: cara a cara i en línea. L’activitat estarà conduïda per Anna Rosell, Psicòloga consultora en desenvolupament professional i personal, col·laboradora habitual d’ENGINYERS BCN.
Més informació i inscripcions a l'enllaç.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Jornada preparatòria de certificació professional

Seu col·legial

16 d'abril de 2018, a les 17 h.

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Màrqueting personal efectiu. Diferencia’t + capta l’atenció de qui vols

Tecnoespai

16 d'abril de 2018 de 17 a 20h

Llegiu-ne més

Reglament d’alta tensió

Tecnoespai

17, 19, 24 i 26 d’abril de 2018, de 17 a 20 h.

Llegiu-ne més

Descobreix on son les ofertes i aconsegueix la feina desitjada

Aula de la 3a planta de la seu col·legial

17 d’abril de 2018, de 17.30 a 19.30 h

Llegiu-ne més

Visita a Vilardell Purtí - Avinent

La Comissió de Qualitat i Innovació ha preparat una visita a Vilardell Purtí, el proper 17 d'abril.

Vilardell Purtí

17 d'abril de 2018

Llegiu-ne més

Sistemes d'extinció d'incendis en cuines comercials. Requisits de disseny i assaig. UNE 23510

18 d'abril de 2018

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Noves solucions de protecció, mesura i continuïtat elèctrica. SAIs modulars d’última generació

Sala d'actes del Col·legi

19 d’abril de 2018, a les 18.30 h.

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Curs d'anglès en línia

En línia

del 19 d'abril al 19 d'octubre de 2018

Llegiu-ne més

Mapes mentals. Com estructurar i ordenar la informació i les idees de forma visual

Aula de la 3a planta de la seu col·legial

19 d’abril de 2018, de 16 a 20 h

Llegiu-ne més

Passeig pels Pèlags del Penedès

Sortida als Pèlags del Penedès pel proper 21 d'abril, organitzat per la Comissió de Cultura i Esports

Vilobí del Penedès

21 d'abril de 2018

Llegiu-ne més

LinkedIn II: Marca personal i posicionament a la xarxa

ENGINYERS BCN

24 d’abril de 2018, de 10 a 13 h

Llegiu-ne més

Dimensionat i legalització d’instal·lacions d’autoconsum solar

Aula 3ª planta seu col·legial

25 i 26 d’abril de 2018, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Enginyer d'instal·lacions PRO-Nivell bàsic

Aula 3ª Planta-Seu col·legial

27 d'abril de 2018, de 9 a 14 h.

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat