Enginyers BCN#654

Edicions anteriors
Envia a un amic

30 de novembre de 2017
Notícies ENGINYERS BCN

Convocatòria de Junta General Ordinària

El pròxim 19 de desembre a les 19 h se celebrarà la Junta General Ordinària a la sala d’actes del Col·legi, en la qual es procedirà a l’examen i aprovació, si escau, del pressupost de 2018. També es podrà exercir el vot telemàtic i veure la Junta per videostreaming. Consulta la convocatòria (en català o castellà) i el pressupost de 2018.

Llegiu-ne més

Els enginyers i la Llei de Territori

El degà del Col·legi , Miquel Darnés, com a president del Consell de Col·legis de Catalunya, acompanyat del degà de Tarragona, Antoni Escarré, han visitat el director general d’ordenació de Territori i Urbanisme, Agustí Serra, per comentar de primera mà les al·legacions que el Consell va presentat a l’avantprojecte de la llei de Territori.  

Llegiu-ne més

Coneix l’eina que integra els programes d’avaluació del consum energètic

“HULC: l’eina integral unificada Lider-Calener”. És el nom del curs que el Col·legi ha programat pels dies 16, 18, 23, 25, 30 de gener i 1 de febrer del proper any. Es farà al Tecnoespai de 16 a 20 h. L’objectiu és conèixer l’eina unificada LIDER-CALENER que avalua la demanda energètica, el consum energètic i els Procediments Generals per a la Certificació energètica d'Edificis. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Presentació de la Guia de bones pràctiques per a la Protecció Passiva Contra Incendis (PPCI)

Bona rebuda de la nova Guia elaborada per el Clúster de Seguretat Contra Incendis, la qual pretén establir els controls i comprovacions necessàries per verificar la correcta instal·lació i el manteniment dels sistemes de protecció passiva.

Llegiu-ne més
Notícies de Certificació professional

Participa a la jornada preparatòria de Certificació

Tens dubtes de com funciona el servei de Certificació del Col·legi? Vols saber si compleixes els requisits per participar-hi? Acompanya'ns a la jornada preparatòria que organitza ENGINYERS BCN sobre el Servei de Certificació de Professionals. Es realitzarà a la sala d’actes el 15 de gener a les 17 h, té una durada de dues hores i és gratuïta. Més informació aquí. Inscriu-te en aquest enllaç.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

S’anul·la la circular interna de l’Ajuntament de Barcelona 91/2012 sobre Trasters

Des de Gerència d’Ecologia, Urbanisme i Mobilitat s’ha comunicat l’anul·lació de la circular 91/2012 relacionada amb els Trasters. Per tant l’única disposició addicional sobre la normativa vigent serà la Fitxa 1.14 – Trasters de la Divisió de Protecció Civil i Prevenció de l’SPEIS.

Podeu consultar totes les circulars internes de l'Ajuntament de Barcelona en el següent enllaç.

Llegiu-ne més
Borsa de treball

Encara no estàs a la Borsa de Treball d’ENGINYERS BCN?

ENGINYERS BCN aconsella activar-se a la Borsa de treball independentment de la situació laboral en que us trobeu. Amb quatre passes senzilles podreu rebre ofertes adaptades a les vostres preferències professionals i estar al dia del mercat en l’àmbit de l’enginyeria. En el primer semestre d’enguany s’han publicat més de 800 ofertes de treball, això fa que pugueu trobar moltes oportunitats de millora professional.

Només cal que us connecteu al web del Col·legi i activeu la vostra alta. I tot seguit també podreu consultar i inscriure-us a les ofertes a través de l’APP gratuïta d’ENGINYERS BCN.


Per qualsevol consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb el Servei d’Ocupació i Promoció Professional (SOPP) Activa la teva alta.  

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Tertúlies d’economia

Sala d'actes del Col·legi

11 de desembre de 2017, a les 19 h

S'emet per videostreaming
(Exclusiu per a col·legiats i precol·legiats)

Llegiu-ne més

Curs d'iniciació a l'exercici professional

Tecnoespai

11, 12 i 13 de desembre de 2017

Llegiu-ne més

Millora el Currículum i posa'l en circulació

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

12 de desembre de 2017 de 16.30 a 19.30h

Llegiu-ne més

Jornada preparatòria de certificació professional

Seu col·legial

15 de gener de 2018, a les 17 h.

Llegiu-ne més

Curs d’autoconsum fotovoltaic (en línia)

En línia

Del 15 de gener al 15 de febrer de 2018 **

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat