Enginyers BCN#650

Edicions anteriors
Envia a un amic

2 de novembre de 2017
Notícies ENGINYERS BCN

Convocatòria de Junta General Extraordinària

El pròxim 19 de desembre a les 20.30 h se celebrarà una Junta General Extraordinària a la sala d'actes del Col·legi. Durant la sessió, es deliberarà i s'aprovarà, si s'escau, el projecte de modificació estatutària parcial. Com ja és habitual, els col·legiats podran votar de forma telemàtica. Consulta la convocatòria (en català o castellà), el projecte de modificació i la memòria justificativa.

Llegiu-ne més

El degà us convida a un cafè i a una conversa distesa al Club EBCN

El 6 de novembre tindrà lloc una nova edició del "Cafè amb el degà". Si ets col·legiat o precol·legiat i vols formular alguna pregunta, transmetre alguna inquietud o senzillament parlar amb Miquel Darnés assisteix el proper dilluns a les 18.30 h al Club EBCN. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Inscriu-te a la jornada sobre tècniques i solucions de ventilació d’ALDES

La necessitat de ventilar els edificis, l’evolució de les normatives CTE. DB HS3 i les solucions de ventilació per a la nova normativa, seran alguns dels temes a tractar el proper dilluns 6 de novembre, a les 18.30 h. a la sala d’actes del Col·legi. Pots inscriu-te aquí, Més informació en aquest enllaç. Segueix-la per videostreaming.

Llegiu-ne més

Introdueix-te en el món judicial amb aquest curs per a perits judicials

Una bona manera de reinventar-se o especialitzar-se professionalment és sempre comptar amb el Col·legi. Si vols dedicar-te al món del peritatge judicial i de part, el següent curs t’interessa: “Formació general per a perits judicials”. Es realitzarà els dies 20 i 22 de novembre, de 17 a 20 h, el Tecnoespai i en ell es donaran a conèixer els procediments habituals en l'entorn dels jutjats. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més

Apunta’t a aquest curs de dos dies d’energia solar tèrmica

La normativa, els tipus d’instal·lacions, els mètodes de control... Aquests i altres temes es tractaran a l’activitat formativa “Energia solar tèrmica”, organitzada pel Col·legi amb la col·laboració i patrocini d'ACV España, S.A. Es realitzarà els dies 21 i 28 de novembre, de 16 a 20 h. al Tecnoespai. Inscriu-te aquí. Més informació en aquest enllaç.

Llegiu-ne més
Notícies de Certificació professional

No esperis més, certifica't com a expert en les properes convocatòries de certificació!

El proper 30 de novembre s’obren noves convocatòries de certificació de persones, no esperis més i certifica la teva expertesa per un Organisme Acreditat per l’ENAC. Certifica’t com a Expert en Instal·lació de Baixa Tensió, Expert en Auditories Energètiques i Expert en Legalització d’Activitats. Accedeix al web del Servei de Certificació per trobar els requisits.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

Es publica la modificació puntual de l'ordenació singular de terrasses de la Rambla del Poblenou

En data d’avui 30 d’octubre de 2017, ha estat publicada en el BOPB la disposició següent:

• Edicte de l’Ajuntament de Barcelona d’aprovació de la modificació Puntual de l'Ordenació Singular de Terrasses de la Rambla del Poblenou. Pots consultar-ho aquí

Publicades les propostes d'ordre per la qual s'aproven les instruccions tècniques complementàries de prevenció i seguretat

En data de 25 d’octubre de 2017 ha estat publicada en el DOGC la disposició següent:

Edicte de 17 d'octubre de 2017, del Departament d’Interior, pel qual se sotmeten a informació pública tres propostes d'ordre per les quals s'aproven instruccions tècniques complementàries de prevenció i seguretat en matèria d'incendis en establiments, activitats, infraestructures i edificis. Pots consultar-ho aquí

Les propostes d'ordre es poden examinar en aquest enllaç.

Borsa de treball

Valorar alternatives professionals en moments de canvi

En determinats moments de la vida laboral les circumstàncies poden provocar la necessitat de canvis. No es fàcil plantejar-se una reorientació professional després d’anys dedicant-se a una mateixa feina, prendre la decisió d’establir-se com a autònom o, fins i tot, crear la pròpia empresa.

El proper 6 de novembre ENGINYERS BCN presenta l’activitat Reorientació professional: canvia el teu rumb professional proposta enfocada a facilitar un canvi d’orientació professional. El taller tindrà lloc a la seu col·legial, amb una durada de 3h, de 16,30 a 19,30h.
Més informació i inscripcions a l'enllaç.

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Jornada tècnica: L’evolució de l’HS3 i DIT ALDES

Sala d'actes del Col·legi

6 de novembre de 2017, a les 18.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Reorientació professional: canvia el teu rumb professional

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

6 de novembre de 2017 a les 16.30 a 19.30h

Llegiu-ne més

Cafè amb el Degà. Us escoltem

Club EBCN

6 de novembre de 2017, des de les 18.30 fins a les 20 h

Llegiu-ne més

Càlculs senzills d’estructures

Tecnoespai

6, 8, 13 i 15 de novembre de 2017, de 17 a 20 h

Llegiu-ne més

Autodesk Revit Architecture 2016 per a Enginyers com a base per a col·locació d’instal·lacions.

Tecnoespai

7, 9, 14 i 21 de novembre de 2017, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Sortida al Teatre "Dol d'alivio " de Santiago Rusiñol

Sortida al Teatre del Cercle de Gràcia per veure l'obra "Dol d'alivio " de Santiago Rusiñol, previst pel dissabte 11 de novembre, organitzat per la comissió de Cultura i Esports.

El Cercle de gràcia

11 de novembre de 2017

Llegiu-ne més

Novetats tècniques. Sistemes d’extinció per agents gasosos i aclariments del nou RIPCI

Sala d'actes del Col·legi

14 de novembre de 2017, de 8.30 a 13.30 h

S'emet per videostreaming

Llegiu-ne més

Metodologies alternatives per a l'ensenyament de les matèries científic/tecnològiques

Tecnoespai

14, 16 i 21 de novembre de 2017, de 16 a 21 h.

Llegiu-ne més

Planificant les nostres inversions

Tecnoespai

14 de novembre de 2017, de 18 a 20 h

Llegiu-ne més

El cas Uriach: lideratge per a la transformació empresarial amb Oriol Segarra

"El cas d’Uriach: lideratge per a la transformació empresarial”, amb Oriol Segarra, CEO de la companyia farmacèutica Uriach.

Sala FCC, IQS

15 de novembre de 2017

Llegiu-ne més

Posa en pràctica el teu Networking. Vine a fer contactes

Club EBCN

15 de novembre de 2017

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat