Enginyers BCN#576

Edicions anteriors
Envia a un amic

6 de juliol de 2017
Notícies ENGINYERS BCN

La festa del Col·legi enlaira la professió

Igual que la trapezista va alçar-se durant l’acte, la Diada de la Professió de 2017 ha elevat una mica més el Col·legi i, per extensió, un col·lectiu de professionals més que necessari a la societat d’avui. Gairebé 400 persones van omplir la carpa del Poble Espanyol i els voltants del monestir de Sant Miquel per gaudir de l’espectacle i el càtering d’una celebració que torna a fer de frontissa entre col·legiats i professió i on va quedar clar que l'enginyeria és un grau.

Llegiu-ne més

Aquest juliol no et quedis enrere

La formació és bàsica per avançar en la professió. Aprofita que el Col·legi no tanca per vacances i apunta’t als cursos d’estiu. Tots ells es realitzaran en una jornada i hi haurà una versió de matí i una de tarda, perquè l’alumne esculli l’horari que millor el convingui. A més, comptaran amb un petit esmorzar o berenar a la terrassa de la seu col·legial. Consulta els cursos aquí.

Llegiu-ne més

ENGINYERS BCN es presenta als nous titulats amb una promoció de col·legiació

El Col·legi vol fer més fàcil el període d’incertesa que acompanya als recents graduats. Per això, ha estat al vestíbul de l’Escola d’Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) els dies 4 i 5 de juny de 10 a 13 h. Ha asessorat en la recerca de feina i ha ofert un descompte del 50% de la quota fins els 30 anys i els drets d'entrada gratuïts. Per a més informació entra aquí.

Llegiu-ne més

ENGINYERS BCN premia el millor expedient a la graduació del Tecnocampus

Estudiar té recompensa i en aquest cas Ramón Vinyes, el millor expedient de l’Escola Superior Politècnica, al Tecnocampus Mataró, va rebre un any de col·legiació gratuït, una tablet i un diploma de reconeixement per part del Col·legi. Va ser el divendres 30 de juny durant l’acte de graduació en el qual, entre altres especialitats, es van titular en Enginyeria Electrònica o Enginyeria Mecànica 68 estudiants.

Llegiu-ne més
Notícies professionals

Barcelona donarà ajuts a la rehabilitació energètica d’habitatges

El consistori de la capital catalana ha obert el període de sol·licitud de subvencions pel edificis que pateixin actuacions d’eficiència energètica, una bona oportunitat per oferir-se com a tècnics a les comunitats de propietaris que desenvolupin aquestes accions. Per a més informació consulta aquesta presentació o entra aquí i aquí.

Llegiu-ne més
Novetats legislatives

Els Documents Bàsics CTE s'actualitzen

Com cada mig any, el Ministeri de Foment ha actualitzat els Documents Bàsics del CTE amb comentaris. En aquest enllaç podreu trobar els següents documents actualitzats a data Juny 2017: DB SI, DB SUA i Document de Suport DA DB-SUA/2.

Nous ajuts de la Generalitat en matèria d’habitatge

El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva, de les subvencions per a obres de millora de l'accessibilitat i per al coneixement de l'estat dels edificis d'ús residencial dels barris gestionats per l'Agència de l'Habitatge de Catalunya, per a l'any 2017. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 29 de setembre de 2017. Més informació aquí.

Ampliació de la relació de refrigerants - Reglament d'Instal·lacions Frigorífiques

S'ha publicat al BOE la resolució de la Dirección General de Industria y de la Pequeña y Mediana Empresa per la qual s'amplia la relació de refrigerants autoritzats pel Reglament de seguretat per a instal·lacions frigorífiques. Consulta-ho aquí

Borsa de treball

Màrqueting personal efectiu. Diferencia’t + capta l’atenció de qui vols

Ens trobem en un mercat laboral competitiu i canviant. Hi ha moltes persones amb perfils professionals semblants i podem tendir a presentar-nos d'una manera molt homogènia entre si. La realitat és que tots som diferents i hem de trobar en què. Un cop en som conscients, hem de crear una bona marca personal i saber-la promocionar, comunicar i mantenir.
El proper 12 de juliol a la tarda, el col·legi ofereix un taller pràctic perquè les persones assistents es posin a prova i s’emportin les claus bàsiques per millorar la imatge que donen del seu perfil professional. Inclou l’autoavaluació personal, la creació de marca personal i la promoció del perfil personal creat: cara a cara i on line. L’activitat estarà conduïda per l’Anna Rosell, Psicòloga consultora en desenvolupament professional i personal, col·laboradora habitual d’ENGINYERS BCN.
Més informació i inscripcions

Llegiu-ne més
Ofertes borsa de treball
Agenda

Solucions Salvador Escoda per instal·lacions de clima, ventilació, calefacció i llibreria BIM

Sala d'actes del Col·legi

10 de juliol de 2017, a les 18.30 h

Llegiu-ne més

Curs sistema 5's d'ordre i neteja (sessió matí)

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

11 de juliol de 2017, de 9 a 14 h.

Llegiu-ne més

Jornada sobre auditories energètiques municipals

El Castell

12 de juliol de 2017, de 10:00 a 13:30 h

Llegiu-ne més

Convocatòries de certificació

Tecnoespai

12 de juliol de 2017

Llegiu-ne més

Màrqueting personal efectiu. Diferencia’t + capta l’atenció de qui vols

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

12 de juliol de 2017 de 16.30 a 19.30 h

Llegiu-ne més

Curs sistema 5's d'ordre i neteja (sessió tarda)

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

13 de juliol de 2017, de 16 a 21 h.

Llegiu-ne més

Sortida a la Vall Fosca

La Comissió de Cultura i Esports ha preparat una sortida a la Vall Fosca, del 14 al 16 de juliol. 

La Vall Fosca

del 14 al 16 de juliol

Llegiu-ne més

Eines 2.0 per al treball col·laboratiu (sessió tarda)

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

17 de juliol de 2017, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Eines 2.0 per al treball col·laboratiu (sessió matí)

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

17 de juliol de 2017, de 10 a 14 h.

Llegiu-ne més

Cursos de formació per lloguer d'aparells. En línia.

En aquesta secció trobaràs totes les opcions per donar-se d’alta a l’SLAM (Servei de Lloguer d’Aparells de Mesura) i està adreçada exclusivament a col·legiats d’ENGINYERS BCN.

En línia

Llegiu-ne més

Disseny i impressió 3D de mini drons (sessió matí)

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

24 de juliol de 2017, de 10 a 14 h.

Llegiu-ne més

Disseny i impressió 3D de mini drons (sessió tarda)

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

26 de juliol de 2017, de 16 a 20 h.

Llegiu-ne més

Higiene preventiva del PC (sessió matí)

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

27 de juliol de 2017, de 11 a 14 h.

Llegiu-ne més

Higiene preventiva del PC (sessió tarda)

Aula de la 3ª Planta de la seu col·legial

27 de juliol de 2017, de 15.30 a 18.30 h.

Llegiu-ne més

Publicitat

ENGINYERS BCN es compromet a complir amb les disposicions del Reglament 2016/679, de 27 d'abril de 2016, sobre la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d'aquestes dades, així com la normativa estatal de protecció de dades vigent.

ENGINYERS BCN s'obliga a mantenir la més estricta reserva i confidencialitat sobre tota la informació a la qual tingui accés, comprometent-se a utilitzar aquesta informació únicament per al desenvolupament dels serveis propis d’aquesta entitat.

Podreu accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar el tractament, oposar-vos al mateix o exercir el dret a la portabilitat de les dades. Aquests drets estan regulats en el Reglament (UE) 679/2016, i poden ser exercits, aportant còpia de DNI, al domicili Carrer Consell de Cent, 365 – 08009 de Barcelona, al següent enllaç o a través del següent correu electrònic: ebcn@ebcn.cat