Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Manual de Seguretat Contra Incendis


Manual de Seguretat Contra Incendis

Qui hi participa?

El Manual de Seguretat Contra Incendis es reedita com a proposta de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències, juntament amb la col·laboració de la Comissió de Plans d’Autoprotecció i Protecció Civil, i la Comissió d’Exercici Lliure.

En la reedició del Manual hi intervenen diferents departaments del col·legi (Formació, Comunicació i Màrqueting, Comercial, etc.) així com les comissions mencionades i empreses externes.

 

Comissions: 

Des de les comissions implicades en la reedició del Manual es fa un seguiment del projecte i es dóna suport al mateix. També són un espai d'informació i debat sobre la Seguretat Contra Incendis, i el seu accés es lliure i gratuït.
  

Grup de Treball:

El Grup de Treball està format per tècnics membres de les comissions del col·legi. El grup s’encarrega de l’estructura de les fitxes i de cada Família, així com del contingut tècnic de les mateixes.

Per altra banda també és l’encarregat d’anomenar els autors de les fitxes.
Pot consultar-ho en el següent enllaç
 

Empreses:

Per la reedició del Manual estan col·laborant diferents empreses punteres del sector que proporcionen material gràfic i tècnic que complementa cadascuna de les Fitxes, i participen en les jornades de presentació dels Blocs o Famílies del Manual.

Si la teva empresa està interessada en conèixer les diferents opcions de col·laboració en el Manual, pots escriure un correu a rpique(ELIMINAR)@ebcn.cat (Ricard Piqué)

Empreses que participen en la reedició del Manual Contra Incendis:

IPUR, KNAUF, SAINT GOBAIN PLACO, INTISI, ROCKWOOL, PREFIRE, SONEPAR, PCI KOSMOS, EACI, DETNOV, EBARA, INSTAFOC, ALFATORRES, MADEL...
 Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari