Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Manual de Seguretat Contra Incendis


Manual de Seguretat Contra Incendis

Grup de treball

 

Autors

Rubén González, enginyer tècnic industrial especialitat química. Màster en gestió integrada de Qualitat, les seguretat i el medi ambient per la UB. Membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències. En la seva vida laboral ha ocupat els càrrecs de responsable de reglament de seguretat industrial, director tècnic EPCA, director de qualitat i delegat de l’OCA en diverses empreses. A l’actualitat està portant la gestió tècnica de l’empresa AB2 Enginyeria i Serveis.

Fitxa 1.1

Xavier Cemeli Duran, arquitecte tècnic. PFC i diplomatura com a arquitecte tècnic. Màster en incendis i protecció civil, safety engineering per la UPC. Membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències. La seva experiència laboral l’ha fet ocupar els càrrecs de tècnic de projectes, responsable d’obres, tècnic d’inspecció i control en diverses empreses. A l’actualitat és tècnic d’inspecció acreditat a l’empresa Addient Empresa Certificadora, S.L.U. i responsable tècnic en l'àmbit de la prevenció i la seguretat en matèria d'incendis.

Fitxa 1.2
 

Lorena Huerta Vázquez, enginyera tècnica industrial especialitat mecànica per la UPC. Màster en enginyeria termoenergètica per el Centre Tecnològic de Transferència de Calor (CTTC – UPC). Membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències. La seva experiència laboral l’ha fet ocupar els càrrecs de coordinadora de qualitat, gestora de post venta, enginyera de projectes, junior project engineer i thermal managenment engineer en diverses empreses. A l’actualitat és enginyera de projectes a l’empresa Fire Steel Iberica, SL.

Fitxa 1.3
 

Lluís Masimon, enginyer tècnic industrial i membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències. La seva experiència laboral l’ha fet ocupar els càrrecs d’analista de laboratori, responsable de control de qualitat, responsable de producció i assessor tècnic en matèria contra incendis en diverses empreses. A l’actualitat és el fundador de l’enginyeria/assessoria EnginyLM.

Fitxa 1.4

José Casquet, enginyer tècnic industrial especialitat Mecànic i Màster en Enginyeria i Gestió Ambiental per la UPC. Graduat en Enginyeria Mecànica per la Universidad de León. Membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències. La seva formació i experiència professional al sector l’ha permès participar en l’auditoria i disseny d’instal·lacions, així com la direcció d’obra de nombrosos projectes de Protecció Contra Incendis. Actualment és Project Engineer a PREFIRE, SL.

Fitxa 2.5


Manuel Carrasco, enginyer tècnic industrial especialitat electrònica industrial. Amplia formació específica en instal·lacions (CEPREVEN entre altres). Membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències. Té una dilatada experiència laboral en el àrea de producció dins el sector de les instal·lacions integrals, així com en el sector de l’enginyeria (projectes, legalitzacions, i direcció d’obra).

Fitxa 2.2
Fitxa 2.3
 

Juan David García Borrajo, enginyer tècnic industrial i membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències. Màster en MBA en direcció i gestió d’empreses. La seva experiència en el sector de la seguretat i PCI en posicions tècniques, comercials i de direcció acumula més de 15 anys. Actualment treballa a UTC Fire & Security Spain, fabricant de sistemes de seguretat i detecció d'incendis. Anteriorment havia treballat per l’empresa Tyco durant més de 4 anys on ha desenvolupat les tasques de dissenyador de sistemes de protecció amb aigua nebulitzada durant dos anys (2014/2016).

Fitxa 2.9
Fitxa 2.10
 

Alberto Llorente Castillo, enginyer Tècnic Industrial en Química Industrial per la EUETIT (UPC). Màster en PRL en Seguretat al treball e higiene Industrial. La seva experiència laboral sempre ha estat relacionada amb els sistemes de Protecció Contra Incendis, primerament integrat en I+D, desenvolupant sistemes d'extinció per gasos pressuritzats, així com d'aigua nebulitzada, i posteriorment amb els Sistemes de Control de Fums i Temperatura. A l'actualitat treballa com a Smoke Sales Representative a l'empresa COLT ESPAÑA S.A.

Fitxa 2.7

 

Coordinació

Oscar Rosique, enginyer tècnic industrial especialitat mecànica. Màster en Direcció i Organització d’Empreses (MBA). President de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències i membre de la TINSCI per part del col·legi (Taula d’interpretació Normativa Seguretat Contra incendis). La seva experiència laboral ha estat sempre vinculada a la seguretat contra incendis en diferents empreses punteres del sector.
 

Laia Liébana, enginyera tècnica industrial mecànica. Membre de la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències. Vocal de la Junta de Govern del col·legi i Responsable de Comissions. Secretària de la Comissió d’Exercici Lliure. La seva experiència laboral està vinculada a l’exercici lliure en l’àmbit de la construcció (llicències d'obres-activitats, legalitzacions i direcció d'obra). Cofundadora del gabinet d’enginyeria Liébana + García Oficina Tècnica.


 Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari