Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Comissions i grups territorials > Vincluats a l'empresa > Presentació


Comissions i grups territorials

Comissió d'Enginyers d'Empresa

Inscriu-te

El sector industrial català representa el 14% de l'ocupació a Catalunya, i genera el 20% de la seva economia. Per tant, és un dels sectors més productius que tenim i el desenvolupament del recent Pacte Nacional per la Indústria encara l'ha de reforçar més (el 25% en el 2030). Hi ha molt a fer i no ho podem deixar només en mans de l'administració. El col·lectiu d'enginyers té un pes important en el teixit industrial català i, per tant, hem de ser els primers interessats a potenciar-lo. Dintre dels col·legiats d'Enginyers BCN en som molts que treballem en aquest sector i és bo que tinguem el nostre espai dintre del col·legi per a poder compartir i debatre els temes que ens ocupen i preocupen en el nostre dia a dia a l'empresa industrial.

La Comissió d'Enginyers d'Empresa és el punt de trobada d'aquests enginyers amb càrrecs directius que ocupen posicions rellevants en la cadena de valor industrial i que busquen la manera de fer més eficients els processos i maximitzar els resultats de l'empresa. El sector industrial és un sector estratègic del país i necessita d'enginyers que el condueixin i que no parin de fer-lo més competitiu. En aquesta comissió parlarem dels problemes actuals que han d'afrontar les nostres empreses, de les decisions que hem de prendre constantment com a directius, i ens permetrà intercanviar experiències i opinions de les possibles solucions que al final revertiran tant en una millora personal com de les nostres empreses, i, per tant, contribuiran en fer una indústria més competitiva.

Les reunions de la comissió giraran al voltant d'aquests temes d'interès i es desenvoluparan a partir de les experiències pròpies dels integrants de la comissió i també d'experts externs que puguin ajudar a donar una visió més completa del tema que ens ocupi.

Per totes les vostres comunicacions teniu a la vostra disposició la Xarxa e-BCN on tots els membres de la comissió hi esteu donats d'alta. XARXA e-BCN.

Junta Rectora

  • President: Xavier Corbella Cordomí
  • Vicepresident: Josep Centelles Estévez
  • Secretari: Joan Bonet Martínez 
     

Contacte

Consell de Cent, 365
08009, Barcelona
Tel. 934 96 14 20
Fax. 932 15 20 81
ebcn(ELIMINAR)@ebcn.catInformació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV