Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

IL3

Portada > Comissions i grups territorials > Vincluats a l'empresa > Presentació


Comissions i grups territorials

Comissió d'Enginyers d'Empresa

Inscriu-te

Els enginyers tècnics industrials vinculats a empresa formem una comissió amb voluntat de tenir protagonisme dins el col·lectiu. Cal tenir en compte que el nostre paper és important, ja que la immensa majoria dels col·legiats són empleats de tercers o bé ho han estat. Per aquest motiu des de la Comissió d'Enginyers d'Empresa (CEE) hem decidit posar en marxa aquesta web per dinamitzar i mantenir en contacte tots els membres que en formem part.

Entre les tasques de la CEE hi ha l'organització d'activitats, cursos i conferències que puguin ser d'interès per al col·lectiu. Un dels principals objectius d'aquesta Comissió és constituir grups de treball autònoms sobre temes concrets. Així mateix, també volem establir contactes amb personalitats del món tècnic perquè imparteixin conferències, participar en la publicació d'articles tècnics, organitzar demostracions de materials i d'equipaments per part de les empreses, etc.

El nostre objectiu

Satisfer les necessitats dels enginyers tècnics que mantenen lligams amb les empreses, com?

Amb la visió

Ser referència dins de l’entorn col·legial per crear vincles entre les empreses i les escoles d'Enginyeria Tècnica Industrial per tal d'establir un punt de contacte amb els professionals que garanteixi la continuïtat de la professió.

I la missió

Crear equips de treball per aconseguir que tot el Col·legi comparteixi i que mitjançant els projectes proposats hi hagi un corrent participatiu de tot el col·lectiu.

La nostra proposta és encoratjar-te a que formis part activa de la CVE, ja que tu, com la resta de membres que la formem, estem acostumats a un altre savoir faire, cosa que creiem fermament donarà una embranzida d’implicació a tot el col·lectiu.

Per totes les vostres comunicacions teniu a la vostra disposició la Xarxa e-BCN on tots els membres de la comissió hi esteu donats d'alta. XARXA e-BCN.

Junta Rectora

  • President: Angel Codina Farrás 
  • Vicepresident: Lluís Latorre Cabrerizo
  • Secretari: Joan Serra Jove 
     

Contacte

Consell de Cent, 365
08009, Barcelona
Tel. 934 96 14 20
Fax. 932 15 20 81
ebcn(ELIMINAR)@ebcn.cat



Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari