Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Comissions i grups territorials > Plans d’Autoprotecció i Protecció Civil > Presentació


Comissions i grups territorials

Comissió de Plans d’Autoprotecció i Protecció Civil

Inscriu-te

Amb motiu de les cada vegada més complexes exigències en matèria de Protecció Civil per a les diferents activitats afectades pel Decret 82/2010 de la Generalitat de Catalunya, es determina la necessitat d’acreditar legalment els tècnics competents en la matèria per part de l’administració, en l’àmbit i tipus d’activitat de la qual es pretén elaborar el Pla d’Autoprotecció.

Com a entitat íntimament lligada a la legalització, la prevenció i la seguretat de les activitats, les persones i el medi ambient, ENGINYERS BCN (Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona) va determinar la necessitat de la creació d’un Grup de Treball dins la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències que a finals de 2013 ha esdevingut Comissió. La finalitat és posar en comú la interpretació de les normes per part del col·lectiu que participa a la Comissió i la resolució de dubtes que es poden plantejar en l’exercici de la professió.

Cal remarcar que, per primera vegada, una Comissió és multidisciplinària, és a dir, oberta a tots els professionals, especialment als Tècnics Acreditats per l’elaboració de Plans d’Autoprotecció (tant si estan col·legiats a ENGINYERS BCN com si no ho estan) relacionats amb la seva raó de ser: la Protecció Civil i la Seguretat.

És una Comissió oberta a totes les persones amb capacitat d'aportació i esperit de participació. D’acord amb la Normativa de Comissions, que en el cas dels no col·legiats podran participar a les reunions, però no tindran dret de vot.

Tenim la sort de comptar amb biòlegs, ambientòlegs, directors de seguretat, especialistes en PRL, bombers i altres especialitats que ens completen amb la seva experiència, punt de vista i vivències.

La Comissió es reuneix el primer dijous de cada mes.
 

Per totes les vostres comunicacions teniu a la vostra disposició la Xarxa e-BCN on tots els membres de la comissió hi esteu donats d'alta. XARXA e-BCN.

Objectius

  • Incrementar les Jornades Tècniques per mantenir o millorar els resultats del Cas Study del 7 de juny amb 63 seguidors via telemàtica més els presencials.
  • Col·laborar amb la Junta per a establir un sistema de comunicacions que complementi la XARXA i agilitzi la resolució de dubtes i la connexió entre els membres de la Comissió, contactant amb els integrants de l'antiga llista de distribució per mail i les noves incorporacions.
  • Finalitzar i presentar les Fitxes d'Incendis pendents, començant per la de Plans d'Autoprotecció, en procés de maquetació des de la data de 29 d'octubre de 2019.
  • Trobar vies d'increment de membres de la Comissió aprofitant les presentacions de nova legislació i problemes d'actualitat.

       

Junta Rectora

  • President: Toni Izquierdo Buera

  • Vicepresident: Miguel Ángel Gutierrez García

Contacte

Consell de Cent, 365
08009, Barcelona
Tel. 934 96 14 20
Fax. 932 15 20 81
ebcn@ebcn.catInformació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV