Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Comissions i grups territorials > Plans d’Autoprotecció i Protecció Civil > Presentació


Comissions i grups territorials

Comissió de Plans d’Autoprotecció i Protecció Civil

Inscriu-te

Amb motiu de les cada vegada més complexes exigències en matèria de Protecció Civil per a les diferents activitats afectades pel Decret 82/2010 de la Generalitat de Catalunya, es determina la necessitat d’acreditar legalment els tècnics competents en la matèria per part de l’administració, en l’àmbit i tipus d’activitat de la qual es pretén elaborar el Pla d’Autoprotecció.

Com a entitat íntimament lligada a la legalització, la prevenció i la seguretat de les activitats, les persones i el medi ambient, ENGINYERS BCN (Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona) va determinar la necessitat de la creació d’un Grup de Treball dins la Comissió de Seguretat Contra Incendis i Emergències que a finals de 2013 ha esdevingut Comissió. La finalitat és posar en comú la interpretació de les normes per part del col·lectiu que participa a la Comissió i la resolució de dubtes que es poden plantejar en l’exercici de la professió.

Cal remarcar que, per primera vegada, una Comissió és multidisciplinària, és a dir, oberta a tots els professionals, especialment als Tècnics Acreditats per l’elaboració de Plans d’Autoprotecció (tant si estan col·legiats a ENGINYERS BCN com si no ho estan) relacionats amb la seva raó de ser: la Protecció Civil i la Seguretat.

És una Comissió oberta a totes les persones amb capacitat d'aportació i esperit de participació. D’acord amb la Normativa de Comissions, que en el cas dels no col·legiats podran participar a les reunions, però no tindran dret de vot.

Tenim la sort de comptar amb biòlegs, ambientòlegs, directors de seguretat, especialistes en PRL, bombers i altres especialitats que ens completen amb la seva experiència, punt de vista i vivències.

La Comissió es reuneix el primer dijous de cada mes.
 

Objectius

  • Mantenir l’esquema de treball actual.
  • Recopilar i distribuir a la llista d’integrants els dubtes, consultes, aportacions de documentació que puguin ser d’interès.
  • Realitzar les fitxes d’incendis.
  • Organitzar jornades, conferències i cursos proposats i aprovats per la comissió.
          

Junta Rectora

  • President: Toni Izquierdo

  • Vicepresident: Miguel Ángel Gutierrez

Contacte

Consell de Cent, 365
08009, Barcelona
Tel. 934 96 14 20
Fax. 932 15 20 81
ebcn(ELIMINAR)@ebcn.catInformació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 - Fax: 932 15 20 81 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV
  • 2018 Any de l'Enginyeria'