Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Comissions i grups territorials > Per la Igualtat > Presentació


Comissions i grups territorials

Comissió per la Igualtat

Inscriu-te

ENGINYERS BCN vol ser un referent en el tracte equitatiu que en el món professional s'ha de donar a enginyeres i enginyers, com a part del compromís de defensar els drets dels professionals col·legiats.

Per aquest motiu crea la “Comissió per la Igualtat”, segons acord de la Junta de Govern del 5 de desembre de 2018.

Aquest fet obeeix a un compromís del Col·legi per treballar per la igualtat de dones i homes, objectiu molt necessari en la societat d’avui. És un projecte que neix de la Comissió de Funcionem Junts per valorar la feina feta i continuar treballant fermament.

Com a comissió social, implica a tots els col·legiats. És una necessitat transversal i les seves actuacions s’enfocaran en promoure activitats que fomentin la igualtat destacant les que tenen a veure amb el treball, la formació i la conciliació personal i familiar.

La visibilització del talent femení és una tasca necessària. Es treballarà perquè les enginyeres participin de forma paritària en totes les activitats del Col·legi.

Estarem a prop d’institucions, organismes, empreses i associacions que, com la Intercol·legial, treballen per la paritat efectiva entre dones i homes. Volem sumar i seguir, per tant, l’objectiu 5 de l’Agenda 2030 de Nacions Unides.


Per totes les vostres comunicacions teniu a la vostra disposició la Xarxa e-BCN on tots els membres de la comissió hi esteu donats d'alta. XARXA e-BCN.

Objectius

  • Ser una eina per al desenvolupament professional i igualitari de les enginyeres.
  • Treballar per la coresponsabilitat i conciliació laboral i familiar.
  • Treballar des de tots els àmbits per la igualtat, amb la voluntat d’arribar a ser un exemple. Volem representar la dona enginyera en tots aquells actes on li puguem donar veu, promovent la seva presència i visibilitat en el nostre àmbit i en la societat.
  • Treballar perquè les dones disposin d’una formació i retribució equivalent a la dels homes, per contribuir a la seva llibertat.
  • Ser un espai d’informació, comunicant les novetats en el camp de la professió, la conciliació i la igualtat de gènere. Donant instruments perquè les col·legiades puguin tenir suport i informació sobre aspectes que els interessin o preocupin.
     

Junta Rectora

La Comissió per la Igualtat estarà liderada per membres de la Junta de Govern del Col·legi i de la direcció.Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV