Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Comissions i grups territorials > Joves Enginyers > Presentació


Comissions i grups territorials

Comissió de Joves Enginyers

Inscriu-te

La Comissió de Joves Enginyers (CJE) està formada per precol·legiats i joves col·legiats que s’introdueixen en el món laboral o que estan consolidant la seva carrera professional.

Tots comparteixen la necessitat d’una formació contínua de qualitat, una millora en idiomes des de la visió de l’enginyeria i una aposta ferma per les noves tecnologies. Busquen la col·laboració entre comissions i ser un nexe entre companys i el Col·legi.

La seva activitat no es centra en una àrea: donen cabuda a qualsevol inquietud o proposta de millora.

Per totes les vostres comunicacions teniu a la vostra disposició la Xarxa e-BCN on tots els membres de la comissió hi esteu donats d'alta. XARXA e-BCN.

Objectius

  • El nostre principal objectiu és el de fer créixer el Col·legi. Per això necessitem el suport del nostre planter: tenim molt clar que els precol·legiats i els col·legiats acabats de graduar són l'ànima del Col·legi.
  • Partint d'aquesta base, el planter és la peça clau per enfortir el Col·legi d'avui i treballar amb convicció pel Col·legi de demà.
  • Donarem prioritat absoluta al "projecte Jove" que encapçala la Junta de Govern, el model, la cultura i la filosofia d'ENGINYERS BCN: disposar del millor equip professional, tenint en compte les capacitats de les persones, per portar el Col·legi al primer nivell.
  • Participarem en la creació d'una associació d'associacions d'estudiants d'enginyeria a nivell català per poder compartir inquietuds i enfortir la professió.
  • Organitzarem activitats de caire lúdic i tècnic que complementin la formació dels estudiants, i els ajudi a crear sinèrgies perquè se sentin acompanyats en la seva trajectòria professional.
  • No caminareu mai sols: Seguirem assessorant els joves de principi a final dels seus estudis. La nostra experiència professional és clau perquè assoleixin el seu objectiu durant la incorporació al món laboral. A vegades, els principis no són fàcils i una bona mentoria és fonamental.
  • Promocionarem el contacte entre el nostre col·lectiu utilitzant les noves tecnologies de la informació i les xarxes socials disponibles al Col·legi.

Junta Rectora

  • President: Eduard Pimàs Lligé
  • Vicepresident: Joan Ollés Padilla

Contacte

Consell de Cent, 365
08009, Barcelona
Tel. 934 96 14 20
Fax. 932 15 20 81
ebcn(ELIMINAR)@ebcn.catInformació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV