Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Comissions i grups territorials > Funció pública > Presentació


Comissions i grups territorials

Comissió de Funció Pública

Inscriu-te

La Comissió de Funció Pública és una de les comissions de treball de caràcter professional del Col·legi d’Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Va començar la seva activitat al final de l’any 1998. Actualment està formada per 45 membres. Cal fer notar que al llarg de l’any s’ha aconseguit incrementar el nombre d’inscrits gairebé el 30 %.

Aplega empleats públics de les diverses administracions existents al territori, sobretot tècnics municipals de la Generalitat de Catalunya i de la Diputació de Barcelona. És oberta a tothom que desitgi participar-hi o que estigui interessat en temes relacionats amb la funció pública. 

La Comissió té la voluntat d’informar i d’analitzar les novetats que es produeixen en matèria de funció pública, defensar els interessos dels enginyers tècnics industrials vinculats a les administracions públiques i proposar activitats formatives adients per als empleats públics que treballen de tècnics de l’administració.

Per totes les vostres comunicacions teniu a la vostra disposició la Xarxa e-BCN on tots els membres de la comissió hi esteu donats d'alta. XARXA e-BCN.

Objectius

 • Procedir a la dinamització de la comissió per tal d'aconseguir una major participació dels seus membres.
 • Continuar amb reunions periòdiques de la Comissió per tal de comentar les darreres novetats que es vagin produint a la Funció Pública i establir algun mecanisme per tal de per mantenir informats als companys.
 • Proposar a la Junta de Govern dur a terme accions jurídiques en casos de discriminacions en convocatòries de llocs de treball de les diferents administracions públiques que afectin als enginyers tècnics industrials.
 • Estar molt atent a com pot afectar l'adaptació de la nostra titulació al EEES en l'àmbit de la funció pública i a com poden afectar al cos d'enginyers tècnics industrials.
 • Estar molt atent a les modificacions de les condicions laborals en l'àmbit de la Funció Pública i com poden afectar als enginyers tècnics industrials, en especial a l'actualitat de la modalitat de treball en remot o teletreball.
 • L'organització de cursos de formació continua per als enginyers tècnics industrials de l'administració pública i també de cursos de preparació per a oposicions.
 • Continuar les tasques d'assessoria en matèria de Funció Pública i d'orientació a l'accés a la Funció Pública als col·legiats que ho sol·licitin.
 • I, en general, treballar per tot allò que afecti als enginyers tècnics industrials en el si de l'administració pública i que sigui d'interès pels membres de la comissió.

Junta Rectora

 • President: Alberto Martínez Ramos
 • Vicepresident: Josep Manuel García Roig
 • Secretari: Ricard Parelló Carricondo

Contacte

Consell de Cent, 365
08009, Barcelona
Tel. 934 96 14 20
Fax. 932 15 20 81
ebcn(ELIMINAR)@ebcn.catInformació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV