Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Comissions i grups territorials > Ensenyament > Presentació


Comissions i grups territorials

Comissió d’Ensenyament

Inscriu-te

La Comissió d’Ensenyament treballa en els diferents camps de la docència, la formació universitària, l’educació secundària, els cicles formatius, etc., és a dir, allà on desenvolupa la seva feinal’enginyer i l’enginyera. Es convoquen conferències i activitats periòdicament, la majoria relacionades amb la formació del professorat tècnic.

Per totes les vostres comunicacions teniu a la vostra disposició la Xarxa e-BCN on tots els membres de la comissió hi esteu donats d'alta. XARXA e-BCN.

Objectius

Les tasques que tenim previst desenvolupar com a Comissió o promoure a través de la mateixa (sempre amb el vistiplau de la Junta rectora del Col·legi que és qui té protestat de decisió final), són les següents:

 • Desenvolupar treballs i/o incentivar la producció de treballs per dipositar a la biblioteca per tal de ser d’utilitat col·legial. Aquests treballs han de ser d’utilitat en particular al col·lectiu d’ensenyament, que és el relacionat amb la comissió; però sense tancar la possibilitat a d’altres treballs d’interès a nivell general del Col·legi.
 • Dissenyar i promoure cursos de reciclatge i conferències per a professors de qualsevol nivell docent on hi hagi presència d’Enginyers Tècnics Industrials i Graduats, per tal de donar-los recolzament en la seva tasca diària i fer-los així útil el nostre Col·legi.
 • Mantenir la presència continuada del Col·legi a congressos d’Ensenyament d’àmbit nacional i internacional amb comunicacions elaborades per aquesta Comissió d’Ensenyament. Per tal de mostrar a nivell nacional i internacional els nostres raonaments sobre l’ensenyament a Secundària i a la Universitat.
 • Estar alerta dels drets de l’Enginyer Tècnic Industrial i Graduats davant el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i d’altres institucions on hi treballin o puguin treballar segons els seus coneixements i atribucions.
 • Fer que estudiants dels graus Industrials, coneguin el Col·legi i s’involucrin en el nostre col·lectiu, a través de tasques de col·laboració amb aquesta Comissió d’Ensenyament i altres.
 • Mantenir les Jornades d'Innovació i els Premis Franz de Copenhaguen.
   

Junta Rectora

 • President: F. Xavier Villasevil Marco
 • Vicepresident: Gustavo Miranda Perez
 • Secretari: Angel Pallejà Muñoz
   

Contacte

Consell de Cent, 365
08009, Barcelona
Tel. 934 96 14 20
Fax. 932 15 20 81
ebcn(ELIMINAR)@ebcn.catInformació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2022 Any de la Enginyeria del Sector Sanitari