Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Comissions i grups territorials > Ensenyament > Presentació


Comissions i grups territorials

Comissió d’Ensenyament

Inscriu-te

A la Comissió d'Ensenyament estem en contínua evolució en funció dels esdeveniments que es presenten sovint, pels canvis dels plans d'estudis i l'evolució dels mètodes docents. Els objectius de la Comissió són oferir cursos, conferències i l'actualitat en els temes que afecten el col·lectiu dels nostres companys col·legiats i que treballen a l'ensenyament. D'altra banda, tenim el repte de donar a conèixer el nostre Col·legi professional, i, per tant, la nostra comissió, en aquells congressos, conferències i altres activitats que es presentin arreu.

Les nostres activitats com a Comissió tenen com a objectiu ajudar en la tasca dels docents en qualsevol dels nivells educatius que es trobin en el marc català. En aquest sentit, i sempre pendents de la qualitat docent, organitzem (aquest any per 11a vegada) la "Jornada d'innovació i recerca educativa a la Universitat i a l'Ensenyament Secundari" per tal de premiar i donar a conèixer els millors tant els treballs dels professors universitaris i secundària com dels treballs de final de màster dels estudiants del Màster Universitari de Formació del Professorat d'Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Formació Professional. Hem portat a terme la IV Franz de Copenhaguen, així com el Rius de Reus dedicat a la infància i professorat, en la seva 3a edició.

També i en aquest mateix intent de valorar les iniciatives de recerca i innovació educativa promovem preguntes i intercanvi d'opinions entre, en principi, els membres de la Comissió, i així també valorar noves iniciatives a endegar per la Comissió; una de les quals podria ser fer grups de treball per tal d'innovar i/o fer recerca educativa.

Així doncs, les tasques que tenim previst desenvolupar com a Comissió o promoure a través de la mateixa (sempre amb el vistiplau de la Junta rectora del Col·legi que és qui té potestat de decisió final), són les següents:

 • Continuar amb la Jornada d'Innovació i Recerca Educativa a la Universitat, a Secundària i Primària.
 • Continuar amb el Premi Franz de Copenhaguen, per incentivar la recerca als alumnes de Secundària.
 • Continuar incentivant la Recerca i Innovació Educativa en la Formació Tecnològica per a alumnes i professors de Primària.
 • Endegar i/o desenvolupar treballs i/o la producció de treballs per tal de ser d'utilitat col·legial Aquests treballs han de ser d'utilitat en particular al col·lectiu d'ensenyament, que és el relacionat amb la comissió; però sense tancar la possibilitat a altres treballs d'interès a nivell general del Col·legi.
 • Dissenyar i promoure conferències i cursos de reciclatge per a professors de qualsevol nivell docent on hi hagi presència d'Enginyers Tècnics Industrials i Graduats, per tal de donar-los recolzament en la seva tasca diària i fer-los així útil el nostre Col·legi.

Per totes les vostres comunicacions teniu a la vostra disposició la Xarxa e-BCN on tots els membres de la comissió hi esteu donats d'alta. XARXA e-BCN.
 

Junta Rectora

 • President: F. Xavier Villasevil Marco
 • Vicepresident: Gustavo Miranda Perez
 • Secretari: Angel Pallejà Muñoz
   

Contacte

Consell de Cent, 365
08009, Barcelona
Tel. 934 96 14 20
Fax. 932 15 20 81
ebcn(ELIMINAR)@ebcn.catInformació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV