Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Comissions i grups territorials > Enginyers en Actuacions Pericials i Mediació > Presentació


Comissions i grups territorials

Comissió d'Enginyers en Actuacions Pericials i Mediació

Inscriu-te

La Comissió d’Enginyers en Actuacions Pericials i Mediació ofereix tutela, orientació i formació als col·legiats. D’aquestes tres àrees, la formació és la que pren més importància. El seu paper és determinant en processos judicials, ja que els coneixements tècnics que tenen els membres de la comissió ajuden els jutges a valorar els fets en cas de litigi.

La tutela s’encarrega de recollir qualsevol incident que afecti els membres de la Comissió, per traslladar-los al Departament Jurídic a fi de buscar la solució més adient per solucionar l’afer.

L’orientació es refereix a assessorar qualsevol membre de la Comissió en la seva tasca de perit judicial des de l’acceptació fins a l’assistència a judici, tant a la part tècnica com a la part administrativa.

Són els tècnics en aquesta àrea els encarregats d’efectuar la relació de danys observats, les fotografies i els plànols que ajudin a la comprensió del fet, la proposta de solució del problema, l’estat d’amidaments i el pressupost necessari per restaurar les parts afectades.

La Comissió vetllarà en tot moment perquè el prestigi de les actuacions dels col·legiats, membres de la Comissió o no, estiguin a l’alçada que correspon a uns perits judicials amb la major preparació possible davant de l’Administració de Justícia, tant en les actuacions de part com en les actuacions en justícia gratuïta.
 

Per totes les vostres comunicacions teniu a la vostra disposició la Xarxa e-BCN on tots els membres de la comissió hi esteu donats d'alta. XARXA e-BCN.
 

Contacte

Consell de Cent, 365
08009, Barcelona
Tel. 934 96 14 20
Fax. 932 15 20 81
ebcn(ELIMINAR)@ebcn.catInformació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV