Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Comissions i grups territorials > Cultura i esports > Presentació


Comissions i grups territorials

Comissió de Cultura i Esports

Inscriu-te

Desprès del canvi d’estatuts de la nostra corporació en crear el Col·legi de Barcelona, que ara a complert els 20 anys, es varen canviar les antigues “Seccions Permanents” per Comissions l’any 1998 per iniciativa de la Junta de Govern del Col·legi, es va crear “La Comissió de Cultura i Esports”, i va ser tutelada pel vocal Joan Pàmies. A la primera reunió van assistir Albert Ariño, Albert Escubós, Lluís Digon i Josep M. Aguilà. Fins aquell moment, només existia la Comissió d’Exercici Lliure i, per tant, la Comissió de Cultura i Esports va ser la segona comissió del Col·legi. La primera junta la van formar Josep M. Aguilà com a president, Albert Ariño com a vicepresident i Albert Escubós com a secretari.

En els darrers 18 anys, la Comissió ha anat creixent fins a assolir uns 190 membres dels quals entre el 25 i el 35% assisteixen regularment a les reunions i a les activitats. Les reunions es fan el darrer dimarts de cada mes a la seu del Col·legi i les propostes d’activitats es fan per proposta de la Junta Rectora o dels companys assistents. Finalment, les decisions es prenen per la majoria dels assistents.

La Comissió organitza una sortida mensual (excepte els mesos de juliol i desembre) que es compon d’una visita de tipus cultural i d’un dinar que es procura que sigui representatiu de la gastronomia de la comarca que es visita. S’han visitat la majoria de comarques catalanes.

També es fa un viatge de Setmana Santa i un d’estiu, fet que els ha permès visitar països com Alemanya, Bèlgica, Canadà, Croàcia, França, Holanda, Itàlia, Madeira, Malta, Sardenya, Sicília, Suïssa i d’altres. També s’han fet visites a Castella, Navarra, Cantàbria, Galicia, Extremadura, País Basc, i València.

La Comissió de Cultura i Esports és oberta a tot el col·lectiu d’Enginyers BCN i els seus familiars directes i/o companys dels Col·legiats, i vol recollir suggeriments de tothom per poder dur a terme les properes activitats. Per tant, i per poder rebre informació de les activitats a realitzar, recomanen la inscripció com a membres a tots els que estiguin interessats a participar-hi.
 

Objectius

Proposem que la Comissió de Cultura i Esports estigui oberta a totes les persones del col·lectiu, tot respectant les seves idees i les seves creences, amb el programa següent:

 • Consultar els membres de la Comissió i organitzar tota mena d’activitats de tipus cultural i esportiu que puguin ser interessants per al col·lectiu, mantenir la relació amb les vídues dels seus companys traspassats, perquè puguin continuar gaudint de les seves activitats.
   
 • Col·laborar activament amb les altres comissions d’ Enginyers BCN i amb el Departament de Formació del Col·legi.
   
 • Actualitzar les enquestes per constatar el grau de satisfacció dels companys i poder així adaptar les seves activitats al gust de la majoria de companys.
   
 • Fem un propòsit de ser pioners a Enginyers BCN, amb les tècniques que disposi l’entitat, per a fomentar la comunicació entre professionals i amb la actual proposta del “Contacta, Connecta, Comparteix” i la nova xarxa e-BCN per a la comunicació.
   

Junta Rectora

 • President: Joan Ribàs Guimerà
 • Vicepresident: Manuel Fabra Ricart
 • Secretari: Eduard Pimàs Lligé


Contacte
Consell de Cent, 365
08009, Barcelona
Tel. 934 96 14 20
Fax. 932 15 20 81
ebcn(ELIMINAR)@ebcn.cat Informació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies

També ens trobareu a:

 • Certificado TÜV
 • 2018 Any de l'Enginyeria'