Col·legi d'Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona. Logo


Eines

Accés a l'àrea privada

Fem que tot funcioni

Portada > Comissions i grups territorials > Ajuts Socials > Presentació


Comissions i grups territorials

Comissió d'Ajuts Socials

Inscriu-te

Al desembre del 2006, a proposta de diversos col·legiats la Junta de Govern va aprovar la creació de la Comissió d’Ajuts Socials i mesos més tard el Reglament de la mateixa.

A la Junta General Extraordinària celebrada el 20 de desembre de 2007 es va aprovar la creació d’un fons social de 45.000 € destinats a atorgar ajuts a aquells col·legiats que ho necessitin. Així es va posar en marxa la comissió d’Ajust Socials , regida pel seu propi reglament i tutelada per la Junta de Govern.

La finalitat d’aquesta Comissió, entre d’altres, és la de col·laborar amb la Junta de Govern a promoure les mesures oportunes que permetin l’ajut a col·legiats i familiars.

Poden demanar un ajut tots els col·legiats (amb una antiguitat de 2 anys de col·legiació), el seu cònjuge i familiars de primer grau d’acord amb el procediment administratiu vigent. La Comissió posa especial èmfasi a recordar que es tracta d’un procés confidencial de principi a fi. Per a cada sol·licitud s’obrirà el corresponent expedient.

La Comissió està en actiu des de la seva creació i gràcies al fons creat, amb la col·laboració de tots els col·legiats, ha pogut resoldre diverses peticions de col·legiats i familiars, un total de 10 expedients tramitats amb els ajuts corresponents. 

Per totes les vostres comunicacions teniu a la vostra disposició la Xarxa e-BCN on tots els membres de la comissió hi esteu donats d'alta. XARXA e-BCN.

Junta Rectora

  • President: Joan Garreta Piera
  • Vicepresident: Eduard De Antonio Estalella
  • Secretari: Gonçal Corral Miquel
  • Vocal: Josep Mª Segarra Barriga 

Contacte

Per sol·licitar una ajuda, cal contactar amb la Serveis Generals d'ENGINYERS BCN, al telèfon 934 96 14 20 o bé a l’adreça electrònica ebcn(ELIMINAR)@ebcn.catInformació

Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona

Consell de Cent, 365 - 08009 Barcelona

Tel: 934 96 14 20 -

Mapa de situació | Contacte

© Col·legi d’Enginyers Graduats i Enginyers Tècnics Industrials de Barcelona
Tots els drets reservats - Avís Legal - Accessibilitat - Cookies - Política de privacitat

També ens trobareu a:

  • Certificado TÜV